- 11 Eylül 2015
- 620
- 471
- 23
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #38.801
Rabbim tez vakitte şifa versin insaallah korktugunuza uğratmasınAllah razı olsun hepinizden. Dualarımız ibadetlerimiz kabul olur inşallah. Görüşürüz kızlar bir süre çok sık gelemeyebilirim.kendinize ve bebeklerinize iyi bakın. Bir sonraki kontrolden güzel haberlerle gelip bir daha yazmaya hiç ara vermicem inşallah
Sorma :) bana bıraksalar çeyizini bile çıkarıcam aradanmasrafsız :)
Günaydınlar herkese, hepimiz için çok güzel,umut dolu, çok sağlıklı ve huzurlu bir gün olsun inşallah :))
Tüm bebeklerin tüm sağlık sorunları hemencik geçsin, tüm annelerin yüzü gülsün :))
Sorma :) bana bıraksalar çeyizini bile çıkarıcam aradan
Canim seni boyle guclu gordugume cok sevindim hep boyle ol bu dunya imtiham dunyasi biz elimizden geleni yapacagiz gerisi Allah in taktiri bende ilk kizimin bobreklerindeki genislemeyi kafama taktim buyumeye devam ederse suyu azalirsa cigerleri etkilenirse dogdugunda ameliyat gerekirse sonra dedim kendime Aylin sen ilk gebeliginde kendini aylarca yiprattin sonucu degistirebildin mi Allah ne yi taktir ederse sonucta o oluyor bize dusen uzerimize duseni yapip doktorlarin dediklerine uymak Rabbim neylerse guzel eyler ben inaniyorum yavrularimiz bu zor surecleri atlatacaklar hersey guzel olacak Allah in izni ile ...Ben de öyle düşünüyorum canım bebek kaza yapıyo nerelerden düşüyo başına neler geliyo da sapasağlam çıkıyo bebekler bizlerden daha güçlü. Ve daha gelişmesinin yarısında şuan. 20 haftası daha var içerde. Daha ciğerleri 34-38 . haftaya kadar gelişmeye devam ediyormuş. Daha çok vakti var allah izin verirse alacak nefesi varsa iyileiecektir.
İyi beslemeye ve moralini iyi tutmaya çalışıyorum belki bi faydam olur. Elden başka bişey gelmiyor malesef.
Cok tesekkur ederim canim cevabin icin peki sabah mi aksammikalinkam canim ben imi defa denedim ikincide saat 8 bucuga dogruydu sanirim bir tane bos saat bulmustum onunalmistim herkes cok ugrasmis nasip iste ayrintiliya gittigimde hemsire randevuyu hemen bulmana sasrdm demisti insallah sen de hemen bulursun o saatlerde bak derim ben
Rica eeerim canim sabahCok tesekkur ederim canim cevabin icin peki sabah mi aksammi
Allah razı olsun hepinizden. Dualarımız ibadetlerimiz kabul olur inşallah. Görüşürüz kızlar bir süre çok sık gelemeyebilirim.kendinize ve bebeklerinize iyi bakın. Bir sonraki kontrolden güzel haberlerle gelip bir daha yazmaya hiç ara vermicem inşallah
günaydın kızlar bugun sabahtan gidip tetanoz aşısı oldum korktuğum gibi acımadı. 2 doz yapcaklarmış kızımın kalp atışınıda dinlediler :) ay bide 70 kilo olmuşum resmen 12 kılo almışım ya
ben bugun yaptırdım canım sonra işe geldim hiç bir ağrı ok allaha şükür. kan alırken daha çok acımıştı :)
12 kilo mu ay deme dr ne dedi kuzum dur ağlama hemen :)
nasıl tekmeler savuruyor mu minnoşun ben henüz hissedemedim
doktorlar bişe demiyoki hamur iş maarna yeme bitti
doktorlar bişe demiyoki hamur iş maarna yeme bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?