2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Rabbim tez vakitte şifa versin insaallah korktugunuza uğratmasın

amin canım allah dualarımızı kabul etsin verdiği mutluluğu yeri almakla sınamasın herşeyin hayırlısını versin.

Canim seni boyle guclu gordugume cok sevindim hep boyle ol bu dunya imtiham dunyasi biz elimizden geleni yapacagiz gerisi Allah in taktiri bende ilk kizimin bobreklerindeki genislemeyi kafama taktim buyumeye devam ederse suyu azalirsa cigerleri etkilenirse dogdugunda ameliyat gerekirse sonra dedim kendime Aylin sen ilk gebeliginde kendini aylarca yiprattin sonucu degistirebildin mi Allah ne yi taktir ederse sonucta o oluyor bize dusen uzerimize duseni yapip doktorlarin dediklerine uymak Rabbim neylerse guzel eyler ben inaniyorum yavrularimiz bu zor surecleri atlatacaklar hersey guzel olacak Allah in izni ile ...

Cok tesekkur ederim canim cevabin icin peki sabah mi aksammi

Amin, inşallah. Çok güzel haberlerle gel :))

Kızlar evde olup cank sıkılan Zaman geçmiyor diyen varsa benim gibi örgü yapabilir

Yelek başladım
İlk öğrenip yapışım bira zorlanıyorum ama her ilmekte onu düşünmek dualar okumak onun üzerinde giydirip göreceğim günleri hayal etmek çok güzel ..

Sağlıkla gelsinler büyüsünler inşaallah

Ayrıca yarin kontrolümüz var inşaallah
Çok heyecanlı ve telaşıyım
Bakalım plesantamız ne durumda
Bebeğim iyi mi

12 kilo mu ay deme dr ne dedi kuzum dur ağlama hemen :)

Sıkıntıda mı kaldın, derdin mi var o halde sen de hakkıyla koruyan, çok esirgeyen, her şeye kadir, rahmet edenlerin en merhametlisi olan Rabbül Alemine sığın ve

Hasbunallahu ve ni'mel vekil ni'mel Mevla ve ni'me'n nasîr” zikrini dilinden düşürme.
matsiyahoje rabbim sıkıntılarından seni kurtarsın meleğine şifa versin.

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

Duânın Mânâsı

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

kızlar okuyabilen varsa matsiyahoje arkadaşımız için okuyup bağışlayalım her gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…