- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #38.981
Canımmm cok sevindim bebisin saglıklı oldugunaa :) ♥ fibroid icinde cok gecmis olsun kuzum sükür kötü huylu bisey degilmis hic takma kafana bebisinle sana bi zararı olmadan kurtulursun insallah.Canlarim geldimmm,cok sukur ayrintilimiz cok guzel gecti herseyi yolunda bir tek beynine bakamadi cunku kafasi asagidaydi ve inatla donmedi o yuzden 3 hafta sonra tekrar gidecegiz :)
Birde benim ilk ultrasonumda bir kasımda birsey gormuslerdi,bu 10 kadindan 8 inde goulen birseymis adi fibroid,o mikro milim olarak büyümüs , bu iyi huylu tumor olarak geciyormus internete arastirirsaniz genis kapsamli bilgi elde edersiniz zaten , bu bebegin gec dogumuna neden oluyormus,sezeryan gibi seylere de neden olabiliyormus,buda benim hic istemedigim birseyburada da ozellikle sezeryana cok karsilar bu yuzden 3 hafta sonra onuda inceleyecekler ve buyume devam ederse ona gore bir tedavi uygulayacaklarmis,ya ilac ki sanmiyorum,ya da alttan girip alacaklar bu canimi sıkmadi dersem yalan olur ama bir yandan boyle birseyin fark edilmesi de tabiki cok iyi oldu,genc kizligimda adetlerim cok sancili ve yogun kanamali gecerdi nedenlerinin en basinda megerse bu fibroid denilen sey geliyormus kizlar , onun disinda ne bebekte ne bende baska hic bir sorun yok sukur,masallah hareketliydi yine bi ara bi gerindi :) sordu cinsiyeti ogrenmek istiyor musunuz diye evet ama yazip verir misiniz dedik tabiki dedi yazdi zarfa koydu verdi bizde zar zor dayanarak goturduk pastaciya teslim ettik :) kendimize eziyet etmeyi seviyoruz resmen ya pazar gunu kismetse ogrenecegiz pembe mi mavi mi :) sizlere o zamanda zaten mutlaka haber veririm ama bence mavi olacak iste bizde ki durumlar boyleydi,3 hafta sonra da ne olacagi belli olacak bakalim
Oldu canim benim ama biz zarfa koydurduk pasta yaptiriyoruz ici mavi ya da pembe olacak pastanin yakinlarimizla birlikte surpriz bir sekilde ogrenecegiz pazar gunu kismetse :) cok heyecanliyiiimsleek cinsiyeti belli oldu mu miniğin ben kaçırdımm
Bende menü bol şekerim hangi mutfaktan istersin Türk alman italyan OsmanlıYaa işte öğreniyorlar bir şeyler yanımda dura duraYetiştireceğim ben onları ama Jr. Draconian olarak Cuma gününe kadar burada olurum, misafirlerim gelecek o güne kadar sizden tarif bekliyorum kızlar
Canim cok sukur ya bunuda atlattik onun o hareketlerini sabahtan aksama kadar izleyebilirdim ya :) insallah martin 17 sine randevumuzu aldik tekrar herseyine bakilacak insallah yine inat etmez :) darisi basiniza insallah bitanemKuzum iyi geçmesine sevindim :) bebişkon sağlıklı sonuçta biz annelere ne olursa olsun onlara bişi olmasın kontrolleri ihmal etme tabi. İnşallah gönlünüzdeki olur :) 3 hafta sonra beynine de baktır mutlaka ihmale gelmez haydi dsrısı bizim başımıza :)
Delu hatun sen yokken kimse güldürmüyor bizi bnm soğuk esprilerim bile yoktu kaç gündüryapamıyordum inan neyse sen gitme daha arada sataşırım ben dayanamam zaten Jellyfish_ asistanın yokluğunu aratmıyordu Super_anne1411 de yetişiyor sana
Bende menü bol şekerim hangi mutfaktan istersin Türk alman italyan Osmanlı
Canim cook tesekkur ederiiim darisi basina insallah yarinda senin guzel haberlerini bekliyorum heyecanlaCanımmm cok sevindim bebisin saglıklı oldugunaa :) ♥ fibroid icinde cok gecmis olsun kuzum sükür kötü huylu bisey degilmis hic takma kafana bebisinle sana bi zararı olmadan kurtulursun insallah.
Buarada nası bi sabır sendeki pazara kadar nası dayancaksıınn :)
Daha 3 gün önce gelmişimden geçmişimden başladın şimdi kankamOooo en sevdiğim kankam benim yaYapabileceğim, pratik ve lezzetli bir şeyler olsun ama Etimek tatlısı yapacağım level 1 yani ona göre tarif ver
Canim cook tesekkur ederiiim darisi basina insallah yarinda senin guzel haberlerini bekliyorum heyecanlaYa nasil zor dayandim o zarfi acmamak icin anlatamam :) arabaya bindik isigini actik zarfi ona tutuyoruz esimle hayir bu eziyet niyeeee su anda pastaci biliyor ya saka gibi
Oooo en sevdiğim kankam benim yaYapabileceğim, pratik ve lezzetli bir şeyler olsun ama Etimek tatlısı yapacağım level 1 yani ona göre tarif ver
Göbüşlerinizle iterek atın beni :))Atın bunu topikten48 diye kilomu olur be :))
Cnm pasta çektipastacı da bi garip bilerek mi pazar dedi acaba nası bi pasta yapacakki :) bende burda merak yaptm pazarı bekliyorum heyecanla :)
insallah yarn bende guzel haberlerle gelrm
Daha 3 gün önce gelmişimden geçmişimden başladın şimdi kankambuna bişi olmuş kız noldu sana sen draconianX olamazsın hesap çalındı kesin tmm cnm bakiciğim yarın sana sunumu hoş lezzetler
Gercekten duygularıma tercüman oldunSana bu şarkıyı armağan ediyorum insanbul
Demeeee ilk defa biseyi yiyecekten saymayıp asermemistim aklima dustu simdiCnm pasta çektio
Bida baktım ama neyi anlamadığını yine anlamadım neyse :)Derdinin kilo olmadığını ben anladım da sen benim ne demek istediğimi anlamamışsın canım yhaaaOlsun, ben seni böyle de seviyorum
o kadarına da kıyamam yani amaaa bu 48i hic unutamicamGöbüşlerinizle iterek atın beni :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?