2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canımmm cok sevindim bebisin saglıklı oldugunaa :) ♥ fibroid icinde cok gecmis olsun kuzum sükür kötü huylu bisey degilmis hic takma kafana bebisinle sana bi zararı olmadan kurtulursun insallah.
Buarada nası bi sabır sendeki pazara kadar nası dayancaksıınn :)

Canim cok sukur ya bunuda atlattik onun o hareketlerini sabahtan aksama kadar izleyebilirdim ya :) insallah martin 17 sine randevumuzu aldik tekrar herseyine bakilacak insallah yine inat etmez :) darisi basiniza insallah bitanem

DraconianX ın karşısında ceketimi ilikler boynumu büker dururm öylece ona yetismek ne mumkun :)

Canim cook tesekkur ederiiim darisi basina insallah yarinda senin guzel haberlerini bekliyorum heyecanla Ya nasil zor dayandim o zarfi acmamak icin anlatamam :) arabaya bindik isigini actik zarfi ona tutuyoruz esimle hayir bu eziyet niyeeee su anda pastaci biliyor ya saka gibi

Oooo en sevdiğim kankam benim ya Yapabileceğim, pratik ve lezzetli bir şeyler olsun ama Etimek tatlısı yapacağım level 1 yani ona göre tarif ver
Daha 3 gün önce gelmişimden geçmişimden başladın şimdi kankam buna bişi olmuş kız noldu sana sen draconianX olamazsın hesap çalındı kesin tmm cnm bakiciğim yarın sana sunumu hoş lezzetler

pastacı da bi garip bilerek mi pazar dedi acaba nası bi pasta yapacakki :) bende burda merak yaptm pazarı bekliyorum heyecanla :)
insallah yarn bende guzel haberlerle gelrm

Daha 3 gün önce gelmişimden geçmişimden başladın şimdi kankam buna bişi olmuş kız noldu sana sen draconianX olamazsın hesap çalındı kesin tmm cnm bakiciğim yarın sana sunumu hoş lezzetler

İşin ucunda benim menfaatim var kızım Tamam, yarın bekliyorum o zaman, mümkünse denenmiş tarifler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…