- 10 Ağustos 2015
- 414
- 384
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #39.021
İnsallah canim benimmm duyacagina da eminimmmInsallaaah ♥
Bende yarın güzel seyler duyarsam bi pasta ziyafeti cekeyim kendime :)))
Var mı 50nin altı 49 bile kabulümNan bu topikte tek 48 ben miyim nerdesiniz
Ayy tanıma google a falan yazıp da bakma hamile kadınsın yazıkO kişiyi tanımıyorum o yüzden benim acimdan sorun yok
Ben istanbulda devlette yaptirdim 20dk surdu iyice incelediannişler devlet hastanesinde ayrıntılı ultrason yaptıran var mı ? bulunduğum yerde özellerde yok bugün devlette yaptırdım ama 10 dk sürdü sürmedisiz de nasıl oldu ayrıntılılar ?? doktor sağlıklı görünüyor radyolog baktı kadın doğumcu da baktı aynı şeyi söyledi ama yarım saat 45 dk inceleniyor diye okumuştum aklım karıştı
Ayy bende heycanlandim şimdiOldu canim benim ama biz zarfa koydurduk pasta yaptiriyoruz ici mavi ya da pembe olacak pastanin yakinlarimizla birlikte surpriz bir sekilde ogrenecegiz pazar gunu kismetse :) cok heyecanliyiiim
Bu sefer elimin altında var dua et yoksa olan var olmayan var diye bakkalın mumu gibi baslardm burdaBen bi oturuşta bir ölçü kurabiyeyi yemiyorum en azından
Var mı 50nin altı 49 bile kabulüm
Hamile kalmadan onceydi o. Şuan 53e dayaniyorum.Var mı 50nin altı 49 bile kabulüm
Tarif vereyim dedik sana alla allaBu sefer elimin altında var dua et yoksa olan var olmayan var diye bakkalın mumu gibi baslardm burda
Suan oylesin diye dusundum ama oncesinde de sıkıntı bebegim benim bunye imkanı yok 48e inmezHamile kalmadan onceydi o. Şuan 53e dayaniyorum.
Canim yeni gordum ben kusura bakma lutfen aklimdaydin ama hep.topige girmeyince merak etmistim.Hep ama hep aklimda duamdasin canim.Sen zaten cok guclu bir kadinsin.eminim bebeginde annesi gibi guclu bir bebek.ona hep guzel mesajlar yolla.moralini hep yuksek tut.biliyorum disardan soylemek cok kolay diyeceksin.haklisinda ne denirki.insallah hamileligine sagljkli bir sekilde devam edeceksin canim.senin icinde en buyuk duam su gunlerin cabucak gecmesi ve hayirli haberlerini alman..Ben de öyle düşünüyorum canım bebek kaza yapıyo nerelerden düşüyo başına neler geliyo da sapasağlam çıkıyo bebekler bizlerden daha güçlü. Ve daha gelişmesinin yarısında şuan. 20 haftası daha var içerde. Daha ciğerleri 34-38 . haftaya kadar gelişmeye devam ediyormuş. Daha çok vakti var allah izin verirse alacak nefesi varsa iyileiecektir.
İyi beslemeye ve moralini iyi tutmaya çalışıyorum belki bi faydam olur. Elden başka bişey gelmiyor malesef.
Dedin valla o konuda hakkını yiyememTarif vereyim dedik sana alla allageçen baktım ben onun profile cezası kalkmış başka topiklere yazıyor
kız git kocanla uğraş aziciktaHamile topiği burası, ajans değil
Yok bacım ya o kadarda değil tabi. Evet öncesinde de zayıflıktan memnun değildim zaten. İkinci hamilelikte daha çok kilo kalır diyorlar bakalım bundan umutluyumSuan oylesin diye dusundum ama oncesinde de sıkıntı bebegim benim bunye imkanı yok 48e inmez
BirDraconianX topiği nasıl mixer gibi karıştırdı kız ne fenasın kaynanan hayatta mı bak sevmiyorsan al yanına 2 saat konuş daha hayır gelmez ondan
Ben de gondercem diye söz vermiştim sana. Ama tarifim kolaydıDedin valla o konuda hakkını yiyemem
annemde hissetmis gibi yapmıs yollamıs bide tarifini yazms icine hic üsenmemis yazmaya
yeni hesap acıp salcamı olsak muhabbetine acep
Çoktan çürütmüştur kadını sen ne diyorsun canimBirDraconianX topiği nasıl mixer gibi karıştırdı kız ne fenasın kaynanan hayatta mı bak sevmiyorsan al yanına 2 saat konuş daha hayır gelmez ondan
Çoktan çürütmüştur kadını sen ne diyorsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?