2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ben istanbulda devlette yaptirdim 20dk surdu iyice inceledi

Canim yeni gordum ben kusura bakma lutfen aklimdaydin ama hep.topige girmeyince merak etmistim.Hep ama hep aklimda duamdasin canim.Sen zaten cok guclu bir kadinsin.eminim bebeginde annesi gibi guclu bir bebek.ona hep guzel mesajlar yolla.moralini hep yuksek tut.biliyorum disardan soylemek cok kolay diyeceksin.haklisinda ne denirki.insallah hamileligine sagljkli bir sekilde devam edeceksin canim.senin icinde en buyuk duam su gunlerin cabucak gecmesi ve hayirli haberlerini alman..

Tarif vereyim dedik sana alla alla geçen baktım ben onun profile cezası kalkmış başka topiklere yazıyor
Dedin valla o konuda hakkını yiyemem
annemde hissetmis gibi yapmıs yollamıs bide tarifini yazms icine hic üsenmemis yazmaya
yeni hesap acıp salcamı olsak muhabbetine acep

Bir DraconianX topiği nasıl mixer gibi karıştırdı kız ne fenasın kaynanan hayatta mı bak sevmiyorsan al yanına 2 saat konuş daha hayır gelmez ondan

Benim gibi 23987498327 tane düşün tabii düşünebilirsen Hah işte kaynanam da o kadar Gelin kaynana toprağından olur derler, bilmiyor musun sen

Dedin valla o konuda hakkını yiyemem
annemde hissetmis gibi yapmıs yollamıs bide tarifini yazms icine hic üsenmemis yazmaya
yeni hesap acıp salcamı olsak muhabbetine acep
Ben de gondercem diye söz vermiştim sana. Ama tarifim kolaydı DraconianX bile yaptıysa sen hayde hayde yapardın
Elleri dert gormesin anneciğinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…