- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.660
- 333
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #39.001
Başka doktora gitmiş miydi peki önceki haftalarda falan da kız demişler miydi. Nasıl oluyor ya %99 deyip de erkek çıkmasıSlm canlarim kontrolu olanlar hhayırlı haberler le gelirler insalhh ayrıca bisey ssöylemekistiyorum benim bir aarkadaşım hamileydi 17 .hhaftasında cinsiyet öğrendi dr.kız demiş ℅99 neyse 20.haftada erkek cçıktı sşuan cinsiyet tedirginliği sardı beni birşeyler almaya bbaşlamıştım allah nasip ederse bir hafta sonra ayrıntılım var een iyisiaayrintiliyi beklemek diye dusunuyorum birde maşlahbarik allah mminigim hergun kendini hissettiriyor merak edenler 16. Haftada hissetmeye başladım.
Açıklayabilirim, lütfen dinle benien sevdiğin kankan ha! Ulan resmen kullanılıyorum be. Yazıyorum bunları hep.
Bida baktım ama neyi anlamadığını yine anlamadım neyse :)
Beni boyle sev seveceksen
Bu durumda kullanılan ben oluyorum @Catmom cuğum ne diyim vicdan yok bu kadında gebe kadına neler ediyor belki o tarifleri yazarken cnm çekecek ya biyerim şişerse nolcakİşin ucunda benim menfaatim var kızımTamam, yarın bekliyorum o zaman, mümkünse denenmiş tarifler olsun
Senin için bir sey değişecek mi-2 kilo dahil olarak mı 48 dahil olmadan mı 48?
Demeeee ilk defa biseyi yiyecekten saymayıp asermemistim aklima dustu simdi
olsa da yesek :)
Niye yav kendimi çok anormal hissettimo kadarına da kıyamam yani amaaa bu 48i hic unutamicam
Aslinda cuma gunu hazir olacakti ama cuma gunu esim ise erken gidiyor bizde dedik pazar olabilir mi tamam dedi,modelini de sectik beyaz zemin uzerine yildizlar ve ay olacak :) ay cok heyecanli fotolarini da mutlaka paylasacagim buradan :) insallah yarinda senin guzel haberlerini alip şenlenecegiz burada bitanem benim,hersey cok guzel olacakpastacı da bi garip bilerek mi pazar dedi acaba nası bi pasta yapacakki :) bende burda merak yaptm pazarı bekliyorum heyecanla :)
insallah yarn bende guzel haberlerle gelrm
Yaaa demeyinnn amaaa keske yakin olsaydik ya hemen bi cikeletali pasta yapar yerdiiikk , bu arada ye tatliyi cikar hakki yi miydi yaw
Bu durumda kullanılan ben oluyorum @Catmom cuğum ne diyim vicdan yok bu kadında gebe kadına neler ediyor belki o tarifleri yazarken cnm çekecek ya biyerim şişerse nolcak
Tmm kız denenmiş yollayacağım merak etme çok sevilen tariflerinden
Pek de normal sayılmazsınNiye yav kendimi çok anormal hissettim
Insallaaah ♥Aslinda cuma gunu hazir olacakti ama cuma gunu esim ise erken gidiyor bizde dedik pazar olabilir mi tamam dedi,modelini de sectik beyaz zemin uzerine yildizlar ve ay olacak :) ay cok heyecanli fotolarini da mutlaka paylasacagim buradan :) insallah yarinda senin guzel haberlerini alip şenlenecegiz burada bitanem benim,hersey cok guzel olacak
Pek de normal sayılmazsın
Ayyy evet hatırladımKızıma sana erkek dediler teyseler dicem dedin.bende sana oğlus seni hep kız diye sewdi annen dicem dedim
Ben bi oturuşta bir ölçü kurabiyeyi yemiyorum en azındanYa kime uyacaaağğdıı ? Sana mı? Tabii ki bana uyacak hıhh.-2 seni
Nan bu topikte tek 48 ben miyim nerdesinizPek de normal sayılmazsın
Seni fitfitçi seniKavgada söylenmez ya bırak üstüne gitme daha fazla, ağlar susturamayız sonra
Nan bu topikte tek 48 ben miyim nerdesiniz
O kişiyi tanımıyorum o yüzden benim acimdan sorun yokYaaa neden böyle şeyler yapıyorsun, Esra Erol'daki Sabiha bile daha az itici gözümde şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?