2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kizlar kilolardan bahsedilmis siz sindi banada gicik olacaksiniz ben ilk 52.7 ile basladim ilk aylar verdim tam ne kadara dustum o ara tartilmadim suan 54.5 falanim yani yerine koyduklarimiz ustune 2 kilo bile olmadi henuz bu gidisle anca 60 la doguma giderim ...

Kizlar hergun yazmasam da surekli forumdayim yazdiklarinizi okuyorum. Siz olmasaniz bu 9 ay gecmez isyerinde de vakit sizin sayenizde geciyor. Ben bugun amniyosentez oldum 2li ve 4lu tarama riskli cikinca doktorum mutlaka yaptir icimiz rahat etsin dedi. Ben de once yaptirmam diye dusunurken 2gun uyuyamadim neyapcagimi sasirdim ya sonuc kotu cikarsa neyapicagmi dusunmek cok kotu bir durum. Sirf icim rahat etsin diye randevu aldim ve bugun isinin ehli bir doktor tarafindan fakultede yapildi. Kan aldirmak gibi biseymis cok kolay oldu.Icim rahat temiz cikicak icime oyle doguyor. Cunku cok kiside boyle cikmis ve sonra sonucu temizmis. Ailemizde kimsede yok, Ense kalinligi iyiydi, burun kemigi de. Suan dinleniyorum insallah pazartesi on sonucumu alicam. Su an sadece beklemek kaldi.

Kıyamam sana, kendi kendini yedin durdun o zaman. Hiç de paylaşmadın sanırım ikili ve üçlü testlerinden bize. Topiği takip ettiğine göre, gönlünü ferah tutman gerektiğini, ikili ve üçlü testlerin yaklaşık değerler taşıdığını görmüşsündür :) Pazartesi günü musmutlu haberler alırsın inşallah. Bebişi öpüyoree

Napiysnz siz ben anlamiyor hic :))

Insallah sonucların cook iyi gelir canm..♥

Herkese simdiden iyi geceler
Yarın ayrıntılım var dualarınıza bizi de dahil ederseniz cok seviniriz bebegimle
bebisleri ve sizi kocamaaan öpüyrz

İyi geceleeeer aylin ve miniği İnşallah güzel haberler vereceksin bize, doya doya bak bebişine yarın, ben gözümü alamıyorum hiç doktorun dediklerini duymuyorum bile

Aynen canim kendimi yedim durdum hala da yiyorum ama insallah sonuc temiz cikicak ve mutlulugumu sizinle paylasicam. Allah kimseyi evladiyla imtihan etmesin hepimiz hayirlisiyla saglikli evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…