- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #39.041
Ayy nası ezdiBen de gondercem diye söz vermiştim sana. Ama tarifim kolaydıDraconianX bile yaptıysa sen hayde hayde yapardın
Elleri dert gormesin anneciğinin
HahahAhahaha demeyin kız öyle kadın yemekler gönderiyor bana ama hep de en sevmediğim yemekler ne hikmetse
Zirvede bırakıp kaçayim ben. Yoksa altından kalmayacak gibiyim
Bende kacıcam birazdan insanbul yoksa bende yokumZirvede bırakıp kaçayim ben. Yoksa altından kalmayacak gibiyim
Ben de gondercem diye söz vermiştim sana. Ama tarifim kolaydıDraconianX bile yaptıysa sen hayde hayde yapardın
Elleri dert gormesin anneciğinin
Zirvede bırakıp kaçayim ben. Yoksa altından kalmayacak gibiyim
Bak cikileta teorisi tuttu iste
Kizlar hergun yazmasam da surekli forumdayim yazdiklarinizi okuyorum. Siz olmasaniz bu 9 ay gecmez isyerinde de vakit sizin sayenizde geciyor. Ben bugun amniyosentez oldum 2li ve 4lu tarama riskli cikinca doktorum mutlaka yaptir icimiz rahat etsin dedi. Ben de once yaptirmam diye dusunurken 2gun uyuyamadim neyapcagimi sasirdim ya sonuc kotu cikarsa neyapicagmi dusunmek cok kotu bir durum. Sirf icim rahat etsin diye randevu aldim ve bugun isinin ehli bir doktor tarafindan fakultede yapildi. Kan aldirmak gibi biseymis cok kolay oldu.Icim rahat temiz cikicak icime oyle doguyor. Cunku cok kiside boyle cikmis ve sonra sonucu temizmis. Ailemizde kimsede yok, Ense kalinligi iyiydi, burun kemigi de. Suan dinleniyorum insallah pazartesi on sonucumu alicam. Su an sadece beklemek kaldi.
Napiysnz siz ben anlamiyor hic :))Kizlar kilolardan bahsedilmis siz sindi banada gicik olacaksiniz ben ilk 52.7 ile basladim ilk aylar verdim tam ne kadara dustum o ara tartilmadim suan 54.5 falanim yani yerine koyduklarimiz ustune 2 kilo bile olmadi henuz bu gidisle anca 60 la doguma giderim ...
Insallah sonucların cook iyi gelir canm..♥Kizlar hergun yazmasam da surekli forumdayim yazdiklarinizi okuyorum. Siz olmasaniz bu 9 ay gecmez isyerinde de vakit sizin sayenizde geciyor. Ben bugun amniyosentez oldum 2li ve 4lu tarama riskli cikinca doktorum mutlaka yaptir icimiz rahat etsin dedi. Ben de once yaptirmam diye dusunurken 2gun uyuyamadim neyapcagimi sasirdim ya sonuc kotu cikarsa neyapicagmi dusunmek cok kotu bir durum. Sirf icim rahat etsin diye randevu aldim ve bugun isinin ehli bir doktor tarafindan fakultede yapildi. Kan aldirmak gibi biseymis cok kolay oldu.Icim rahat temiz cikicak icime oyle doguyor. Cunku cok kiside boyle cikmis ve sonra sonucu temizmis. Ailemizde kimsede yok, Ense kalinligi iyiydi, burun kemigi de. Suan dinleniyorum insallah pazartesi on sonucumu alicam. Su an sadece beklemek kaldi.
Herkese simdiden iyi geceler
Yarın ayrıntılım var dualarınıza bizi de dahil ederseniz cok seviniriz bebegimle
bebisleri ve sizi kocamaaan öpüyrz
İnşallah çok mutlu dönersin canimcim hayırlı geceler rüyanda bebisini görHerkese simdiden iyi geceler
Yarın ayrıntılım var dualarınıza bizi de dahil ederseniz cok seviniriz bebegimle
bebisleri ve sizi kocamaaan öpüyrz
Hiç anlamadım bileÇok yakıyo mu peki?
Ben bu duayı biliyorum ve 100 kere okuyabilirim.Bu dua çok işe yarıyo 4444 kere okımak lazım aslında hepimizin okuması lazım herkes 100 er kere okula zordaki arkadaşlarımız için olur aslında
Aynen canim kendimi yedim durdum hala da yiyorum ama insallah sonuc temiz cikicak ve mutlulugumu sizinle paylasicam. Allah kimseyi evladiyla imtihan etmesin hepimiz hayirlisiyla saglikli evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsinKıyamam sana, kendi kendini yedin durdun o zaman. Hiç de paylaşmadın sanırım ikili ve üçlü testlerinden bize. Topiği takip ettiğine göre, gönlünü ferah tutman gerektiğini, ikili ve üçlü testlerin yaklaşık değerler taşıdığını görmüşsündür :) Pazartesi günü musmutlu haberler alırsın inşallah. Bebişi öpüyoree
Kızlar kızımı genel anestezi sezeryan ile dogurdum bunda epidural mi yapsam diorum ama korkuorum Ya yapan varmı cewrenizde memnunlarmi bilgisi olan yazabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?