2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Herkese simdiden iyi geceler
Yarın ayrıntılım var dualarınıza bizi de dahil ederseniz cok seviniriz bebegimle
bebisleri ve sizi kocamaaan öpüyrz

Hayırlı sonuçlar alalım inşaallah
Yarın benim de kontrolüm var
Bakalım bebiş Nasıl
Eşiğim ne durumda
Heyecandan uyuyamayacağım sanırı.

canım beniimmm inşallah bebeğin iyidir ve güzel sonuçlar alırsın... rabbim yüzünü güldürsün inşallah..

Sen öyle yaptın cnim anladigim kadarıyla ya.felc riski fln korkutuo beni kendi doktorumla da konuşup belki o zman rahatlarimve belki yaptiririm belkiiii=))

Kuzum 2 kere epidural sezaryenle doğum yaptım, üçüncüde olacak inşallah.
Ben çok rahat ettim, hiç bir sıkıntı yaşamadım. Karnımdan çıktığı anda aldım kucağımA bebeklerimi. İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım meleklerimizi :)))

Kızlar kızımı genel anestezi sezeryan ile dogurdum bunda epidural mi yapsam diorum ama korkuorum Ya yapan varmı cewrenizde memnunlarmi bilgisi olan yazabilirmi
cnm ben de aynı şekilde oğlumu genle anesteziyle doğurdum.bunda epidural mi yapsak diyorum ama feci korkuyorum.arkadaşım doğum yaptı geçen hafta ep.sezeeryanla güzel geçmiş sıkıntım olmadı diyor.ancak doğuum sonrası sancısı çok olmuş iğne vurdukları halde geçmemiş sonradan farkedilmişki sırtında takılan katater çıkmış.dolayısıyla ağrı kesicilerin etkisi o yüzden olmuyormuş.
15 gün önce de yeğenim epidural yaptı 2.çocuğunu güzel geçtiidiyor.bebek doğduktan 40 dk sonra odadaymış.aağrım oldukça ağrı kesici yaptılar diyor.ama bende o cesaret yok sanki..

Napiysnz siz ben anlamiyor hic :))
Canim sen kac aldin kiii bana ne yapiyosun duye soruyorsan oglusum 16 aylik fikir fikir birsey yeni yurumenin verdigi heyecan beni dusari cikar diyo disarda pesibe kos kosabiliyorsan kaynanam alt katta alisti iki arada gezmeye in asagi cik yukari evi icindeyken kesiblikle soyle bes dakika oturup arkama yaslanmaya bes dakika uzanmaya izin vermiyor butungun dokuleni topla ev supur sil uc dort posta elbise degistir bi izin verse bi uskgiydirene kadar kac kez kaciyo alt degistirmekte oyle butun gun tatli telas icindeyim aksam olunca kendimi yataga nasil atiyorum bilmiyorum cogu zaman yemek yiyecek vakit bulmakta zorlaniyorum yani anliycan bende durumlar boyle cok sukur bu gunlerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…