- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #39.101
Canim dualarımiz seninle. Her şey yolunda gidecek... Cok haklisin bunlar bir sınav ve sonuçlarıyla hediyemizi alacağız öyle dusun Allah in izni ile öyle olsun...matsiyahoje aklım sende. Bir Zamanda bir kederi sırtlamak ne acı, ne ağır ama iyi olacak Allah'ın İzniyle her şey.
İyi Değilim ve takip edemiyorum topici. Neticesi iyi olan arkadaşların mutluluğu daim, neticesi darda olan arkadaşların çaresi tez elden olsun.
Biz kısmetse cuma sabah dönüyoruz Fransa'ya. Neticeyi oradan bekleyeceğiz. Hiçbirimiz kaldıramayacağımız sınavla baş başa kalmayalım.
Canim dualarımiz seninle. Her şey yolunda gidecek... Cok haklisin bunlar bir sınav ve sonuçlarıyla hediyemizi alacağız öyle dusun Allah in izni ile öyle olsun...matsiyahoje aklım sende. Bir Zamanda bir kederi sırtlamak ne acı, ne ağır ama iyi olacak Allah'ın İzniyle her şey.
İyi Değilim ve takip edemiyorum topici. Neticesi iyi olan arkadaşların mutluluğu daim, neticesi darda olan arkadaşların çaresi tez elden olsun.
Biz kısmetse cuma sabah dönüyoruz Fransa'ya. Neticeyi oradan bekleyeceğiz. Hiçbirimiz kaldıramayacağımız sınavla baş başa kalmayalım.
şuan sana bi uyuz oldum sanki4 kilo ne yaaaaa
bende doktorda hep bi kilo falz çıkıyoruum tartıyı kırasım geliyo :):) yani yesem o kiloyu alsam zoruma gitmicekkk :) hiç bi şi yemeden +1 kilo fazla çıkmak zoruma gidiyo :)
bende doktorda hep bi kilo falz çıkıyoruum tartıyı kırasım geliyo :):) yani yesem o kiloyu alsam zoruma gitmicekkk :) hiç bi şi yemeden +1 kilo fazla çıkmak zoruma gidiyo :)
Ben 20. haftadayım 8 kilo aldım senin 2 katınbebegimin de normal kilosu Bu arada yani şişman olan benim sanırım yağlarım nedeniyle de hala bebegimi hissedemiyorum
Ben 20. haftadayım 8 kilo aldım senin 2 katınbebegimin de normal kilosu Bu arada yani şişman olan benim sanırım yağlarım nedeniyle de hala bebegimi hissedemiyorum
Dur bende öyle yapayım bi sonraki kontrolde :)O yüzden doktora gideceğim sabah aç karnına kıyafetsiz tartılıyorum doktoruma da söylüyorum :) Fazla çıksam da orda onu işletmiyorum takip çizelgeme :)
Canım dedipim gibi en büyük avantajı an an onu görmen tarif edilemez ben çok paniktim sağlıklı mı sağlıklı mı diye çok söylendim sonra ağlaması falan yanağıma getirip koydular baktım çok iyi görünüyor derin bir oh çektim ben onunla ilgilenirken doktor zaten işini bitirdi toplam 15 dk sürdü hiç bişi hissetmedim...tek dejavantajı çok heyecanlandım nabzım çok hızlı atıyordu makineler sinyal verdi doktorum gelip başlamadan önce benimle konuştu sakinleştim ...bide başımda duran hemşire sürekli sohbet etti moral verdi.ben ikinciyi de öyle yapıcam inşallah uyumak istemiyorum bebeğimi görmem gerek acilenVallahi riskleri beni korkutuo sanırım ya kızımda yapamadim cesaret edemedim bunda dağa cesaretliyim eşimde grmek istio diye rahat olurmuyum diorum ama işte avantaj dezavantajları ne bilmek istiorum
cnm ben de aynı şekilde oğlumu genle anesteziyle doğurdum.bunda epidural mi yapsak diyorum ama feci korkuyorum.arkadaşım doğum yaptı geçen hafta ep.sezeeryanla güzel geçmiş sıkıntım olmadı diyor.ancak doğuum sonrası sancısı çok olmuş iğne vurdukları halde geçmemiş sonradan farkedilmişki sırtında takılan katater çıkmış.dolayısıyla ağrı kesicilerin etkisi o yüzden olmuyormuş.
15 gün önce de yeğenim epidural yaptı 2.çocuğunu güzel geçtiidiyor.bebek doğduktan 40 dk sonra odadaymış.aağrım oldukça ağrı kesici yaptılar diyor.ama bende o cesaret yok sanki..[/QUOTE
Ya bende çok kararsızım canım doktorla konuşmak lazim bi hayirlisiyla öyle yada böyle doğucak lar insallah
Gözünaydın canım benimHayırlı günler kızlar
Çok şükür Rabb ime her şey yolunda
Yavrumu gördüm
Çok şükür boyu kilosu yerinde
Eşiğim biraz çıkmış yukarı çok şükür
Detaylı ulturasyon ile baktı
Herkes randevu vs alıyor topikte dr direk kendi baktı ve de extra ücret talep etmedi hiç
Rabb im kimselere dert bela hastalık vermesin
Galiba birbirimizi en iyi biz anlariz bende oglumda 16 kg almistim bunda okadar alacagimi sanmiyorum ama hic bellide olmaz bundan sonra kilo alimida hizlaniyor bebisler iyi olsunda cok kilo almak iyi degik zaten 10-12 arasi ideal bence 12 yi gecmez istemiyorum zatenAl benden de o kadar canim :) oğlumun ustunu değiştirirken peşinden koşuyorum resmen:) deli dana gibi kaçıyor. Sabah kahvaltısı dışında günde iki defa yemek yapıyorum Esim öğlen de geliyor. Akşamları karnim 20 kg oluyor sanki tasiyamiyorum,ağrılarım oluyor. İşte bu sebepten kilo alimlarim az ilerliyoroglumda çok hızlı almistim. Toplamda 16 kg ile doğuma girdim
Cok sukur canim valla cok sevindimHayırlı günler kızlar
Yavrumu gördüm
Herkes randevu vs alıyor topikte dr direk kendi baktı ve de extra ücret talep etmedi hiç
Herkesin okuması lazım ki bu sayı tutsun
matsiyahoje aklım sende. Bir Zamanda bir kederi sırtlamak ne acı, ne ağır ama iyi olacak Allah'ın İzniyle her şey.
Hayırlı günler kızlar
Yavrumu gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?