2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canim dualarımiz seninle. Her şey yolunda gidecek... Cok haklisin bunlar bir sınav ve sonuçlarıyla hediyemizi alacağız öyle dusun Allah in izni ile öyle olsun...

Canim dualarımiz seninle. Her şey yolunda gidecek... Cok haklisin bunlar bir sınav ve sonuçlarıyla hediyemizi alacağız öyle dusun Allah in izni ile öyle olsun...

bende doktorda hep bi kilo falz çıkıyoruum tartıyı kırasım geliyo :):) yani yesem o kiloyu alsam zoruma gitmicekkk :) hiç bi şi yemeden +1 kilo fazla çıkmak zoruma gidiyo :)

O yüzden doktora gideceğim sabah aç karnına kıyafetsiz tartılıyorum doktoruma da söylüyorum :) Fazla çıksam da orda onu işletmiyorum takip çizelgeme :)

bende doktorda hep bi kilo falz çıkıyoruum tartıyı kırasım geliyo :):) yani yesem o kiloyu alsam zoruma gitmicekkk :) hiç bi şi yemeden +1 kilo fazla çıkmak zoruma gidiyo :)

O yüzden doktora gideceğim sabah aç karnına kıyafetsiz tartılıyorum doktoruma da söylüyorum :) Fazla çıksam da orda onu işletmiyorum takip çizelgeme :)

Ben 20. haftadayım 8 kilo aldım senin 2 katın bebegimin de normal kilosu Bu arada yani şişman olan benim sanırım yağlarım nedeniyle de hala bebegimi hissedemiyorum

Canım benim bebeğin de kilosu normal hatta önde gidiyor geçen gittiğimde 1 haftada 120 gr almıştı doktor ne yiyorsun sen böyle dedi :) Ben dikkat ediyorum yediklerime genel olarak ama annemler gelince maalesef yiyiyorum herşeyi Evden çalışıyorum ben o yüzden hareket işte sadece evdeki hareketim biraz ucunu kaçırsam hemen alıyorum Porsiyonlarım az; bir de bebeğe muz, kaşar, ceviz, badem çok aldırıyormuş bunları gün içinde tüketmeye çalışıp, yedikten sonrada hemen yarım saat kadar sol tarafıma uzanıyorum

Ben 20. haftadayım 8 kilo aldım senin 2 katın bebegimin de normal kilosu Bu arada yani şişman olan benim sanırım yağlarım nedeniyle de hala bebegimi hissedemiyorum

Canım benim bebeğin de kilosu normal hatta önde gidiyor geçen gittiğimde 1 haftada 120 gr almıştı doktor ne yiyorsun sen böyle dedi :) Ben dikkat ediyorum yediklerime genel olarak ama annemler gelince maalesef yiyiyorum herşeyi Evden çalışıyorum ben o yüzden hareket işte sadece evdeki hareketim biraz ucunu kaçırsam hemen alıyorum Porsiyonlarım az; bir de bebeğe muz, kaşar, ceviz, badem çok aldırıyormuş bunları gün içinde tüketmeye çalışıp, yedikten sonrada hemen yarım saat kadar sol tarafıma uzanıyorum

Biraz geç olacak ama günaydın kızlar ben şimdi okula gidiyrm topiğe hiç giresim gelmiyo umarım herkesin bebeği iyileşir de eskisi gibi kaynatırız bi kişi bile eksikken olmu yoo gerçekten hepinizi öpyrz

Vallahi riskleri beni korkutuo sanırım ya kızımda yapamadim cesaret edemedim bunda dağa cesaretliyim eşimde grmek istio diye rahat olurmuyum diorum ama işte avantaj dezavantajları ne bilmek istiorum
Canım dedipim gibi en büyük avantajı an an onu görmen tarif edilemez ben çok paniktim sağlıklı mı sağlıklı mı diye çok söylendim sonra ağlaması falan yanağıma getirip koydular baktım çok iyi görünüyor derin bir oh çektim ben onunla ilgilenirken doktor zaten işini bitirdi toplam 15 dk sürdü hiç bişi hissetmedim...tek dejavantajı çok heyecanlandım nabzım çok hızlı atıyordu makineler sinyal verdi doktorum gelip başlamadan önce benimle konuştu sakinleştim ...bide başımda duran hemşire sürekli sohbet etti moral verdi.ben ikinciyi de öyle yapıcam inşallah uyumak istemiyorum bebeğimi görmem gerek acilen

Hayırlı günler kızlar

Çok şükür Rabb ime her şey yolunda

Yavrumu gördüm

Çok şükür boyu kilosu yerinde

Eşiğim biraz çıkmış yukarı çok şükür

Detaylı ulturasyon ile baktı

Herkes randevu vs alıyor topikte dr direk kendi baktı ve de extra ücret talep etmedi hiç

Rabb im kimselere dert bela hastalık vermesin

Gözünaydın canım benim

Galiba birbirimizi en iyi biz anlariz bende oglumda 16 kg almistim bunda okadar alacagimi sanmiyorum ama hic bellide olmaz bundan sonra kilo alimida hizlaniyor bebisler iyi olsunda cok kilo almak iyi degik zaten 10-12 arasi ideal bence 12 yi gecmez istemiyorum zaten

Cok sukur canim valla cok sevindim

Herkesin okuması lazım ki bu sayı tutsun

Canım bu sayıları kesin bir dayanağı yok. Herkes okuyabildigi kadar okusun bence.

Amin semurcan . İçini ferah tut inş sonuç iyi çıkacak. Dualarımızdasın...

Gözün aydın. Allah sağlıkla kavuştursun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…