- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #39.441
İdolümsünALTINIM
Ama ben hep böyleyim, ilk 3 ay 9 kilodan az alırsam fasülyeden sayılıyorum :))
Dr larım da alıştı bana :)) 30 kilo kesin alırım :))
sağol canım bende çok beğendim dün hemen herkesi görntülü arayıp gösterdim
Günaydın canımmmm benim bugün okul 11 de erken kalktım ama kahvalti yap hazırlan falan ancak bakabildm :) mügeyi izlemiyorum ben sevmiyorum onu :) o saatlerde trt de Avrupa avrupa var onu izliyorum sonra öğle arası sonra kısmetse olur sonra esra Erol ve kapanışGünaydııınn
Bugün kontrolü olanlar güzel saglıklı haberlerle gelin insallaaahh..
@sleek günler gecmiyo sanki kalk git pastaneye hadi :)insanbuL @Catmom @DraconianX interiorarchitect uyansanz iyi olurdu ama 1saat daha rahatiniza bakabilirsiniz tabi muge daha baslamadi idilduam sende islerini bitir 10a hazir ol :)) @gvn1907 kuzucum sende bi neyin varmis ne yapman gerekiyomus hemencecik ogren doguyu tvden uzaklastr gel yanimiza ♥ M melda983 iyi mesailer :) @batideniz hadi kalk sende
bende senin gibi sabırsızım ama sabretmek zorundayız ne kadar tam gününde gidersek okadar gelişmiş olucak erken gitmenin bi faydası yok aksine daha görülemez bazı şeyler o yüzden lütfen strese girme bebeğinede yansıtma sabırla bekle...Günaydın kızlar hepinizekeyfiniz bol olsun
Ben bişey sorcam size ben yarin 19+3 olucam diorum ki yarın gtsem mi ayrıntılı ya aslında haftaya 20+3 r randewu alicaktim stres oldum iyice napsam bi fikir verin bana ya.bi an once olsa bitse diorum ne olcaksa
el emeği gibisi varmı ellerine sağlık çok şirin olmuşlarkızlar günaydıınnnnnnnnnn :) dün gece yemedim içmedim sonunda bir örnek çıkardım ve bunu yapmaya larar verdim 2 tane yaptım üstünede ceylinime notumu yazdım buzdolabına astımve bitmiş hali Eki Görüntüle 1783172 Eki Görüntüle 1783173
el emeği gibisi varmı ellerine sağlık çok şirin olmuşlar
İnşallah gerçek olsun hayallerin canım benim :) benimde en büyük hayallerimden biri bu :) rabbim bize gerçekleştirme imkanı versin :)Günaydiinnnhava çok güzel ve ben dışarıda kahvaltiya âşerdim ya :)
Şöyle bahçeli bir evim olsa oğlanlar koşturup oynarken ben de bahçede kahvaltı hazırlasam... Ahh hayaller
Amiiin cok tesekkur ederiimm ♥Hayırlı olsun canım oğluşun. İnşallah herşey yoluna girer sağlıkla meleğini kucağına alırsın....
inanılmaz bişey allahım şükürler olsunnnnnn
Çoook tesekkur ederiimm amiiinn hepimizinki saglikla gelsin insallaahh ♥ayyy hadi hayırlı olsun canım sonunda öğrendin oğluşu dert etme doktor ciddi bi durum olsa söylerdi kalbini ferah tut sağlıkla gelicek bebişin inşallahhh tadını çıkarma dönemi başladı hadi hayırlı olsun maşallahhh
Ben o açıdan dusunmuyrm tabi benimle beraber herkes kalksın muhabbet edelim istyrm :))Günaydııııın, 6:15 de kalktım ama 1 saat gerideyim sizden ben. Hep geç yazıyorum size göre :)))
İnşallah canim yaa. Seninki de gerçek olsun inşallah... Eşime diyorum ev hiç önemli değil yeterki bahçesi olsun ben basit bi evde de otururum :) ben eski kafaliyim,tavuklarim, köpeğim olsun felan çok istiyorum.İnşallah gerçek olsun hayallerin canım benim :) benimde en büyük hayallerimden biri bu :) rabbim bize gerçekleştirme imkanı versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?