2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
ALTINIM

Ama ben hep böyleyim, ilk 3 ay 9 kilodan az alırsam fasülyeden sayılıyorum :))

Dr larım da alıştı bana :)) 30 kilo kesin alırım :))
İdolümsün Takipteyim... Oğlumda 20 kilo almıştım ama çok zayıftım 68le doğuma gittim. Bunda daha yavaş ilerliyorum sanki. Ama sonuçta bende 20 yi bulurum diyorum. İlk 4 ay 3 kilo almıştım, son 1 ayda 5 kilo almışım Doktor biraz porsyonları azaltalım dedi bende halbuki iki kişilik yiyorum ben dedim
Amannn olsun sonrasında kalmıyo zaten. Uykusuz yorgun geceler, 4 aydan sonrada işe başla.... Ohhhh eski kiloya dön geri...

Günaydın canımmmm benim bugün okul 11 de erken kalktım ama kahvalti yap hazırlan falan ancak bakabildm :) mügeyi izlemiyorum ben sevmiyorum onu :) o saatlerde trt de Avrupa avrupa var onu izliyorum sonra öğle arası sonra kısmetse olur sonra esra Erol ve kapanış

bende senin gibi sabırsızım ama sabretmek zorundayız ne kadar tam gününde gidersek okadar gelişmiş olucak erken gitmenin bi faydası yok aksine daha görülemez bazı şeyler o yüzden lütfen strese girme bebeğinede yansıtma sabırla bekle...

Kızlar bi sualim var size
Cuma günü bilgisayar çizimı olan bi ders var o yüzden bilgisayarı götürmem gerekiyor yoksa hoca derse almıyor
Bilgisayar çantam 5 kilo tarttim :) sırt çantası şeklinde sıkıntı olmaz dimi

Günaydiinnn hava çok güzel ve ben dışarıda kahvaltiya âşerdim ya :)
Şöyle bahçeli bir evim olsa oğlanlar koşturup oynarken ben de bahçede kahvaltı hazırlasam... Ahh hayaller
İnşallah gerçek olsun hayallerin canım benim :) benimde en büyük hayallerimden biri bu :) rabbim bize gerçekleştirme imkanı versin :)

@gvn1907 canim ne oldu öyle. Durduk yere neden istifra ettin. Bir Dr a gitmelisin bence. Çok geçmiş olsunn.. Boğazın tahriş olduysa çok sıcak şeylerde tüketme bir sure.

Çoook tesekkur ederiimm amiiinn hepimizinki saglikla gelsin insallaahh ♥

ALTINIM bana gıcık olma canim ya bende en az 16kilo kesin alacağım. Hatta haftada bir kilo almisim şu an. Daha da fazla alacağım. Ama dert yok sakınnnn onların hepsi patır patir dökülecek... Bu bebisler ilk zamanlar nefes aldırmıyor

İnşallah gerçek olsun hayallerin canım benim :) benimde en büyük hayallerimden biri bu :) rabbim bize gerçekleştirme imkanı versin :)
İnşallah canim yaa. Seninki de gerçek olsun inşallah... Eşime diyorum ev hiç önemli değil yeterki bahçesi olsun ben basit bi evde de otururum :) ben eski kafaliyim,tavuklarim, köpeğim olsun felan çok istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…