- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #39.581
Oyyy nasilda yakisikli ya masallaahh gulusunu yesinler onuunnO bir sağlık sorunu değil olmasa bile zamanı gelince çozulur ama bence ufaktır gözükmüyor olabilir kimi böbrek ufak oluyor maşallah sana içini öyle ferah tut canım benim he bu arada kız snn oğlan bu halinde yakışıklı ise bnm oğlanın papucu damadoğu 4D de uzaylı gibiydi ben eklerim sana resmini teyzesi ahanda ekliyorm daha güzeli snn olsun sağlıkla inşallah bi'tanem Eki Görüntüle 1783407
O bir sağlık sorunu değil olmasa bile zamanı gelince çozulur ama bence ufaktır gözükmüyor olabilir kimi böbrek ufak oluyor maşallah sana içini öyle ferah tut canım benim he bu arada kız snn oğlan bu halinde yakışıklı ise bnm oğlanın papucu damadoğu 4D de uzaylı gibiydi ben eklerim sana resmini teyzesi ahanda ekliyorm daha güzeli snn olsun sağlıkla inşallah bi'tanem Eki Görüntüle 1783407
evet canım herşeyi bi sityeden barşa parça aldım o tül yuvarlak kesilmiş şekilde içine lavantayı koyup kurdeleyle bağladım üstüne kuş tüyü arkasına mıknatıs örgümüde önüne yapıştırıyorum. tuafiyelerde çok pahalı netten adım ben tülü lavantayı falan
okisiteyi bana özelden atar mısın canım.
Hoca devamsızlıktan not kırıyo kaçamadıminteriorarchitect melis semihin dogum gununu kutlayacak bugun aksiyon var kac o dersten kac kac kac
@Catmom birak yabanci diziyi gel :)
insanbuL @idilduam DraconianX nerdesiniz yaa
Banane bende yicemYa şimdi gören olur canı ister diyeaman ya söyliyim zaten seveni çok yoktur; Islak hamburger... Biliyorsundur içindeki zaten et bile değildir yani ama napiim canım çok istedi
Aynen aynen dağıtıyo yükü diğer kol çantası gibi olan vardı daha önce çok canımı acıtıyordu hep kolum boynum tutuluyordu o yüzden ilkokul çocuğu gibi sırt çantasi takıyorum çok tatlı oluyorum ama heinteriorarchitect birşey olmaz yine çok yorma kendini de; doktorum 10 kiloya kadar sınır demişti ama yine de çıkma o kadar dedi. Ben gün içinde market poşetlerini de taşıyorum valla napiim kocayı beklersem işten gelmesini ohooooo.... Çok yormadan kendini baktın zorlanıyorsun dinlen; ama sırt çantası zaten zorlamaz dağıtıyor yükü...
Tabikii oncesi sonrasi olarak koyacagim insallah :)Amin ins. BenALTINIM gibi beceremem bi tahtakale yapacağım bu işler için :)
Evet herkes bisey söylüyor. Ins atlatırız biran önceAma bu durum da bebek icin rahatsız edici. Oksijeni yeterli almak lazım.
Pasta kesilince bi fotosunu alırız hadi bakalım
Senin misafirin yok mu,işin gücün bitti mi? Duramiyon dimi geldin sataşmaya yine
Anam maşallah badem gibi gözleri. en bi sevdigimdenO bir sağlık sorunu değil olmasa bile zamanı gelince çozulur ama bence ufaktır gözükmüyor olabilir kimi böbrek ufak oluyor maşallah sana içini öyle ferah tut canım benim he bu arada kız snn oğlan bu halinde yakışıklı ise bnm oğlanın papucu damadoğu 4D de uzaylı gibiydi ben eklerim sana resmini teyzesi ahanda ekliyorm daha güzeli snn olsun sağlıkla inşallah bi'tanem Eki Görüntüle 1783407
Hiç şikayet etmiyorsun maşallah bende hamilelikten olduğunu anlamadım o yuzdenKuzu ben zaten 9 ay kusan biriyim oğlumdan aşinayım bu duruma dun abarttım yeme olayını ondan oldu bnm hatamılık ballı sut içiyorum ara ara cnm sağol
Ben hergun okuyorum hepimiz için 4444 icinde organize olursak ben varim.bende biliyorum ezbere bende okurum ama burada organize olabilmek sıkıntı canlar onun için ben 4444 yapalım demedim açıkçası hergün aklımıza geldikçe okusak bile yeterli bence ama okuyan olursa özelden yazışalım ve okuyalım derim.
dere otunu öyle boş boş yeşil yeşilmi yicez dere otlu poaça falan olurmusağol canım bende çok beğendim insan kendi uğraşığ bebeği için bişey yapması çok mutlu ediyor :)
Ay aşko bitiyor diyorum başlıyor valla dun gece rahatsızlandım kus kus boğazım yara oldu hep bu oğlanlar anamı ağlatıyorkuzummm neyinn varrr gecmedimi kusmalarin daha ???
Bugün itici olamiciim ben, entelliğimi korumam lazım akşama kadar malum misafir var
Henuz oraya gelemedik sona saklamislar onuHoca devamsızlıktan not kırıyo kaçamadım
Ne yaptı noldu adnanla ceyda birbirine neden girdi sevmiyorum ben ceydayi ya iy tipsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?