2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Oyyy nasilda yakisikli ya masallaahh gulusunu yesinler onuunn Onun pabucu dama atilmaz kiz atilirmi hic

Yaaaaaaaa Batmanliiiii hem dee Sana benzemiyor herhalde Doğu güleçmiş çocuğun yüzü nurlu

siteyi bana özelden atar mısın canım.

Aynen aynen dağıtıyo yükü diğer kol çantası gibi olan vardı daha önce çok canımı acıtıyordu hep kolum boynum tutuluyordu o yüzden ilkokul çocuğu gibi sırt çantasi takıyorum çok tatlı oluyorum ama he
Bugünü atlattık çok yorulmadan darısı diğer haftalara

Tabikii oncesi sonrasi olarak koyacagim insallah :)

Anam maşallah badem gibi gözleri. en bi sevdigimden yanaklar sanki mayalanmiş taşmış ki gel beni ye diyor

Kuzu ben zaten 9 ay kusan biriyim oğlumdan aşinayım bu duruma dun abarttım yeme olayını ondan oldu bnm hatam ılık ballı sut içiyorum ara ara cnm sağol
Hiç şikayet etmiyorsun maşallah bende hamilelikten olduğunu anlamadım o yuzden pozitif hamişim şifa bul hemen

Ben hergun okuyorum hepimiz için 4444 icinde organize olursak ben varim.

dere otunu öyle boş boş yeşil yeşilmi yicez dere otlu poaça falan olurmu sağol canım bende çok beğendim insan kendi uğraşığ bebeği için bişey yapması çok mutlu ediyor :)
tabi ya boş olur mu hiç. Somon ekmegin içini dereotuyla doldurup yemezsen fayda etmiyor

kuzummm neyinn varrr gecmedimi kusmalarin daha ???
Ay aşko bitiyor diyorum başlıyor valla dun gece rahatsızlandım kus kus boğazım yara oldu hep bu oğlanlar anamı ağlatıyor ya telefonum bozuldu servis yok diyor kafa gitmiş evin internetinden girebiliyorum sadece watsapta bozuk açılmıyor kurmuyor tel arayamadım seni hiç özledim iyi misin balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…