2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bence olmaz cnm benim anatomi kitaplarım iki üç katı bi bilgisayarın ve hep ayakta kalym otobüste otobüs beklerken bişey olmaz allahın izniyle

Bence olmaz cnm benim anatomi kitaplarım iki üç katı bi bilgisayarın ve hep ayakta kalym otobüste otobüs beklerken bişey olmaz allahın izniyle

@jindam birşey olmaz yine çok yorma kendini de; doktorum 10 kiloya kadar sınır demişti ama yine de çıkma o kadar dedi. Ben gün içinde market poşetlerini de taşıyorum valla napiim kocayı beklersem işten gelmesini ohooooo.... Çok yormadan kendini baktın zorlanıyorsun dinlen; ama sırt çantası zaten zorlamaz dağıtıyor yükü...

Gelemezsek de adres vereyim cinsiyet haberini o sekilde alaym
senindemi gonlunde bi oglus yatiyo ♥
Bekliyorum adresi guzel bi paket ile gonderirim cinsiyet haberini evet canim benim ilk hamile oldugumu ogrendigimden beri icimde hep oglan hissi var,kime ultrason fotolarini gostersem herkes oglan bu diyor,bencede oyle :) o yuzden kiz olursa sasiracagim baya

Severler oyle haberi o zaman :))
Sende bendensin desene bende basindan beri oglus dedim :) pastanın ici mavimi acabaa ogluma arkadasmi geliyoo :) ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…