- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #39.541
Gelemezsek de adres vereyim cinsiyet haberini o sekilde alaymYaa ne guzel oluurrrr gelin tabiiii maksat cinsiyet ogrenmek caniiiiimmmm
@jindam melis semihin dogum gununu kutlayacak bugun aksiyon var kac o dersten kac kac kac
Jellyfish_ birak yabanci diziyi gel :)
insanbuL idilduam DraconianX nerdesiniz yaa
Bence olmaz cnm benim anatomi kitaplarım iki üç katı bi bilgisayarın ve hep ayakta kalym otobüste otobüs beklerken bişey olmaz allahın izniyleKızlar bi sualim var size
Cuma günü bilgisayar çizimı olan bi ders var o yüzden bilgisayarı götürmem gerekiyor yoksa hoca derse almıyor
Bilgisayar çantam 5 kilo tarttim :) sırt çantası şeklinde sıkıntı olmaz dimi
Bence olmaz cnm benim anatomi kitaplarım iki üç katı bi bilgisayarın ve hep ayakta kalym otobüste otobüs beklerken bişey olmaz allahın izniyle
Bekliyorum adresi guzel bi paket ile gonderirim cinsiyet haberiniGelemezsek de adres vereyim cinsiyet haberini o sekilde alaym
senindemi gonlunde bi oglus yatiyo ♥
Kızlar ayrıntılı ultrasona giricem şimdi dualarınızı bekliyorummm
Oyyy anneeemm kıyamaammNe dizisi kızımmm dağ gibi ütü birikmiş ona girişcem şimdi çok mutsuzum
Güzel haberlerle gel insallaahhKızlar ayrıntılı ultrasona giricem şimdi dualarınızı bekliyorummm
Maşallah ogluşaa ♥Herkese hayirli cumalar dun ilk kez oglusumun tekmesini net hissttim cok guzel ya
Oyyy anneeemm kıyamaammAl malzemeleri koy tv karsisina sıkılmadan yap barii
Severler oyle haberi o zaman :))Bekliyorum adresi guzel bi paket ile gonderirim cinsiyet haberinievet canim benim ilk hamile oldugumu ogrendigimden beri icimde hep oglan hissi var,kime ultrason fotolarini gostersem herkes oglan bu diyor,bencede oyle :) o yuzden kiz olursa sasiracagim baya
Ver su pastacının nosunu bana veeerrr sen tek başına yaşa merakını :) cok tatlılar yaaaSiparisim geldi ya ay daha bi heyecanlandim simdiSuper_anne1411 :)
Kısmetse olur varAynen öyle yaptım da tv'de de bişey yok Esra'ya çok var daha
Ayy hadi insallah bakalimmm dogumlarimiz bile 1 gun arayla kismetse :)Severler oyle haberi o zaman :))
Sende bendensin desene bende basindan beri oglus dedim :) pastanın ici mavimi acabaa ogluma arkadasmi geliyoo :) ♥
ayyy inşallah canımm yaaaAmiiinn ♥
Zaman cok cabuk geciyo insallah kucagimiza aldgmz gunleride gorcez ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?