- 17 Kasım 2015
- 1.780
- 2.181
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #39.561
Kısmetse olur var
AMİNNN CANIMM allaha şükürler olsun bu günleri gördük gerisinide görürüz inş allah isteyen herkese nasip etsin mucizevi bi duygu ...Ay çok güzel olmuş maşaallah
Hem de değişik bi model maşallah
Ah derdime dokundun Ben de Bahçeli ev müstakil olacak Gül'lerimi ekeceğim ... Kamelya da komşularla sohbet edeceğim .. Akşam üzeri yemek yapacak soframı kurup çocuklarımla babamızı beklemek hayalindeyim
Belli mi olur nasip olur İnşaallah
İlk Zaman'lar bende de aynı sorun vardı erken öğrenmiştik ve de dış gebelik riski vs vardı ... Bekle bekle Zaman zor geçerdi başlarda ama şimdi geriye dönüp baktığımda diyorum ki Rabb im in izni ile yolu yarılamak üzereyiz .. 18+0 dayız biz de bin şükür Rabb ime
Bazı sıkıntı sorun vs olsa da çok şükür ki böyle güzel bi aşk ı içimize düşürdü Rabb im
Sağlık Sıhhat versin Rabb im inşaallah cümlemize
kolay kolay geçmiyor ya bende hiç bu kadar uzun hasta olduğumu hatırlamıyorum 3 güne geçerdi yarın 1 hafta olcak haa geçmedi bende doktora sordum içebilirsin dedi ama etrafımdakiler okadar çok konuştuki içemedim antibiyotiği o yüzden sürünüyorum hala ...Allah razı olsun canım göğüs hastalıklarına gittim. Cigerlere inmemiş dedi antibiyotik verdi, largopen. Kadın dogumcu doktora sordum icebilirsin dedi. Napcamı bilemiyorum icsem bi türlü icmesem bi türlü. Daha fazla ilerler diye korkuyorum. Zaten 10 gündür doğal şeyler deniyorum ama kesemedim maalesef.
Bende ona baktım simdi biliyomusn :)Ayy hadi insallah bakalimmm dogumlarimiz bile 1 gun arayla kismetse :)
Kalbimiz birmiisss :)Bende ona baktım simdi biliyomusn :)
Aaa bide gece uyku tutmazsa big brother varYok onları izlemiyorum. Çok iticisin aylin
Heyecan dorukta topikce bekliyoruuzz yyasasiiiiinnnnayyy hadi bakalımmmmm
Aaa bide gece uyku tutmazsa big brother var
Daha da itici oldummu :)
O bir sağlık sorunu değil olmasa bile zamanı gelince çozulur ama bence ufaktır gözükmüyor olabilir kimi böbrek ufak oluyor maşallah sana içini öyle ferah tut canım benim he bu arada kız snn oğlan bu halinde yakışıklı ise bnm oğlanın papucu damaYa zaten doktor sol böbregi goremiyorum sanki bisy var emin deglm falan diye konusuyodu esim direk ben bobregimi veririm olur dimi dedi..aglamamak icin zor tuttum kendimi hastalik yada problem yaratacak bisey degilmis sukur mesanesi normaldi ama iste 2 tane olmasi gerekiyo ya olmayinca bi tuhaf oluyo insan.
Ama bu sabah daha iyiyim mutlu uyandm :)
Arada yakisiklii dogunun resmini koy da ona bakayim ben bol bol teyzosu
Koca bir evdeyken çok yiyorum alışkın değilim mide hazmedemedi şuan iyiyim aslında hala az acıyor ama yumuşak besinler alıyorum hastaneye zorda kalmayınca gitmek istemiyorum hastalık kaynıyor heryerCok cok gecmis olsun kuzumm
Randevu almak simdi zor olur ama en azindan bi acile gidip baktirsan ya. Yeme icmenle ilgili biseyler der belki daha da tahris olmasin
Evet kokulu taş teşekkür ederim daha şirinleri bebeğinin olsun
kolay kolay geçmiyor ya bende hiç bu kadar uzun hasta olduğumu hatırlamıyorum 3 güne geçerdi yarın 1 hafta olcak haa geçmedi bende doktora sordum içebilirsin dedi ama etrafımdakiler okadar çok konuştuki içemedim antibiyotiği o yüzden sürünüyorum hala ...
Heyecan dorukta topikce bekliyoruuzz yyasasiiiiinnnn
Sağol canım biraz daha iyiyim eşim daha kotu hissedersen gideriz dedi dun karın kaslarımı zorlayınca kusmaktan bu sabah bebek bile halsiz düşmüştü oynamadı Saatlerce şuan kıpırdıyor çok şükür Allah tan canlandılar onuda kafama takmıştım ama iyiyiz daha iyi olucam inş ılık ballı süt falan içiyorum arada toparlar beni o
Sağol tatlışım içiyorum arada hastaneye gitmedim ha deyince gidilmiyor bide Allah başka dert vermesin geçer bunlarHerkese hayırlı güzel bir gün diliyorum. Ben 19+4 te gitmistim canım uygun bir zaman demisti perinatolog. Bebeğin gelisimi normal ilerliyorsa sıkıntı olmaz kanısındayım.
Çok geçmiş olsun1cicek3bocek cigim. Fazla tahriş olduysa bi doktora görün istersen. Boğazını yumusatacak bişeyler mi içsen ki ballı süt falan?
Teşekkür ederimSuper_anne1411 cigim. Bu sabah izin aldim. Öksürüğüm gittikçe kötülesiyor. Kaç gecedir uyuyamıyorum Doktora geldim. Bakalim ne diyecek.
Amin ins. BenALTINIM gibi beceremem bi tahtakale yapacağım bu işler için :)
Evet herkes bisey söylüyor. Ins atlatırız biran önceAma bu durum da bebek icin rahatsız edici. Oksijeni yeterli almak lazım.
Pasta kesilince bi fotosunu alırız hadi bakalım
Kuzu ben zaten 9 ay kusan biriyim oğlumdan aşinayım bu duruma dun abarttım yeme olayını ondan oldu bnm hatam1cicek3bocek canim ne oldu öyle. Durduk yere neden istifra ettin. Bir Dr a gitmelisin bence. Çok geçmiş olsunn.. Boğazın tahriş olduysa çok sıcak şeylerde tüketme bir sure.
kuzummm neyinn varrr gecmedimi kusmalarin daha ???Sağol canım biraz daha iyiyim eşim daha kotu hissedersen gideriz dedi dun karın kaslarımı zorlayınca kusmaktan bu sabah bebek bile halsiz düşmüştü oynamadı Saatlerce şuan kıpırdıyor çok şükür Allah tan canlandılar onuda kafama takmıştım ama iyiyiz daha iyi olucam inş ılık ballı süt falan içiyorum arada toparlar beni o
ayyy baska ne izliyorum acaba yasınırları zorluyosun
Kızlar ayrıntılı ultrasona giricem şimdi dualarınızı bekliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?