2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
AMİNNN CANIMM allaha şükürler olsun bu günleri gördük gerisinide görürüz inş allah isteyen herkese nasip etsin mucizevi bi duygu ...

kolay kolay geçmiyor ya bende hiç bu kadar uzun hasta olduğumu hatırlamıyorum 3 güne geçerdi yarın 1 hafta olcak haa geçmedi bende doktora sordum içebilirsin dedi ama etrafımdakiler okadar çok konuştuki içemedim antibiyotiği o yüzden sürünüyorum hala ...

O bir sağlık sorunu değil olmasa bile zamanı gelince çozulur ama bence ufaktır gözükmüyor olabilir kimi böbrek ufak oluyor maşallah sana içini öyle ferah tut canım benim he bu arada kız snn oğlan bu halinde yakışıklı ise bnm oğlanın papucu dama doğu 4D de uzaylı gibiydi ben eklerim sana resmini teyzesi ahanda ekliyorm daha güzeli snn olsun sağlıkla inşallah bi'tanem

Cok cok gecmis olsun kuzumm
Randevu almak simdi zor olur ama en azindan bi acile gidip baktirsan ya. Yeme icmenle ilgili biseyler der belki daha da tahris olmasin
Koca bir evdeyken çok yiyorum alışkın değilim mide hazmedemedi şuan iyiyim aslında hala az acıyor ama yumuşak besinler alıyorum hastaneye zorda kalmayınca gitmek istemiyorum hastalık kaynıyor heryer

Evet kokulu taş teşekkür ederim daha şirinleri bebeğinin olsun

Amin ins. Ben ALTINIM gibi beceremem bi tahtakale yapacağım bu işler için :)

Evet herkes bisey söylüyor. Ins atlatırız biran önce Ama bu durum da bebek icin rahatsız edici. Oksijeni yeterli almak lazım.

Heyecan dorukta topikce bekliyoruuzz yyasasiiiiinnnn

Pasta kesilince bi fotosunu alırız hadi bakalım

1cicek3bocek

Geçmiş olsun, şimdi nasılsın??
Sağol canım biraz daha iyiyim eşim daha kotu hissedersen gideriz dedi dun karın kaslarımı zorlayınca kusmaktan bu sabah bebek bile halsiz düşmüştü oynamadı Saatlerce şuan kıpırdıyor çok şükür Allah tan canlandılar onuda kafama takmıştım ama iyiyiz daha iyi olucam inş ılık ballı süt falan içiyorum arada toparlar beni o

Sağol tatlışım içiyorum arada hastaneye gitmedim ha deyince gidilmiyor bide Allah başka dert vermesin geçer bunlar

tahtakaledede yok yok iyi yaparsın canım herkes becerir aslında kız basit biri net anlatsa bi denesen tığ örgüsü biliysan anca dolgu başka hiç bişe yok

1cicek3bocek canim ne oldu öyle. Durduk yere neden istifra ettin. Bir Dr a gitmelisin bence. Çok geçmiş olsunn.. Boğazın tahriş olduysa çok sıcak şeylerde tüketme bir sure.
Kuzu ben zaten 9 ay kusan biriyim oğlumdan aşinayım bu duruma dun abarttım yeme olayını ondan oldu bnm hatam ılık ballı sut içiyorum ara ara cnm sağol

kuzummm neyinn varrr gecmedimi kusmalarin daha ???

Kızlar ayrıntılı ultrasona giricem şimdi dualarınızı bekliyorummm

bende pazartesi giricem ayrıntılıya sanki ilk gebeliğim gibi heyecanlıyım. İlkinde neyin ne olduğunu ne için yapıldığını bilmiyordum şimdi daha bir farkındayım. Bilmemek en iyisiymiş sanırım. Herkese mutlu sağlıklı sonuçlar olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…