2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
ohhhhhhh ne güzel olurdu kııızz :) vururduk dibinee :) söyledim canım işi varmış eve getirteyim dedi yok dedim öyle tadı olmuyo buz gibi geliyo yattı yani :)
Ayy en güzelde su sokakta arabalarda yapılanlar oluyo :)) normalde cok dikkat ederim hijyen vs takıntlym ama adanada osmaniyede disarda oluyo en guzeli :)

Ayy en güzelde su sokakta arabalarda yapılanlar oluyo :)) normalde cok dikkat ederim hijyen vs takıntlym ama adanada osmaniyede disarda oluyo en guzeli :)
bende ocakbaşına bayılırım arkadaşşş :) gideceksin ocakbaşının başına oturqcaksın çek usta diceksin çekecek löp löp yiceksin :) eşimin dayısı kuzenleri falan hep kebap ustası çok iyi oluyordu :) şimdi her biri bi yere gitti çalışmaya kaldım böyle kocamın eline :)

Kalkıp gelesim var suan :)) ooof oofff :))

Evet tamam o zaman.

Kızlar!

Bahçeli ev isteyenler! Hayalleriniz artık çok uzak değil! Bundan böyle bahçeli ev için her gün dua edeceğiz topluca :)))
İsminizi bana yazdırabilirsiniz. Hadi!

Yaz beni @Catmom gerçi müstakil evde oturuyorum ama bahçesi yok fazla. Ama koca bi balkonum var, dışarda kahvaltı aşermesini keser :)

İnanır mısın hiçbir şey yapmıyorum evden dısarı adım atıcam diye ödüm kopuyor Çok korkunç bi yer malum.

Başka şehirden mi geldin ki? Evet zor şehir ama burda doğup büyüyünce alışıyor insan.

Ay evet kimse ilgilenmedi antibiyotiği icsem mi içmesem mi bilemedim ama dışım cok kotu
Augumentin verdi sanırım dr sy antibiyotik te bilemedim valla kullanılır mı iyi bir doktora danış erken uyumaya çalış belki yrn iyi bir de görünürsün kimsenin lafıyla içme sakın bebekler buyuyor artık çunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…