- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #39.761
Ayy en güzelde su sokakta arabalarda yapılanlar oluyo :)) normalde cok dikkat ederim hijyen vs takıntlym ama adanada osmaniyede disarda oluyo en guzeli :)ohhhhhhh ne güzel olurdu kııızz :) vururduk dibinee :) söyledim canım işi varmış eve getirteyim dedi yok dedim öyle tadı olmuyo buz gibi geliyo yattı yani :)
bende ocakbaşına bayılırım arkadaşşş :) gideceksin ocakbaşının başına oturqcaksın çek usta diceksin çekecek löp löp yiceksin :) eşimin dayısı kuzenleri falan hep kebap ustası çok iyi oluyordu :) şimdi her biri bi yere gitti çalışmaya kaldım böyle kocamın eline :)Ayy en güzelde su sokakta arabalarda yapılanlar oluyo :)) normalde cok dikkat ederim hijyen vs takıntlym ama adanada osmaniyede disarda oluyo en guzeli :)
Kalkıp gelesim var suan :)) ooof oofff :))bende ocakbaşına bayılırım arkadaşşş :) gideceksin ocakbaşının başına oturqcaksın çek usta diceksin çekecek löp löp yiceksin :) eşimin dayısı kuzenleri falan hep kebap ustası çok iyi oluyordu :) şimdi her biri bi yere gitti çalışmaya kaldım böyle kocamın eline :)
gel yaaaaaaaaaa gelll lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenKalkıp gelesim var suan :)) ooof oofff :))
keske gelebilsem keskeegel yaaaaaaaaaa gelll lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
Evet tamam o zaman.
Kızlar!
Bahçeli ev isteyenler! Hayalleriniz artık çok uzak değil! Bundan böyle bahçeli ev için her gün dua edeceğiz topluca :)))
İsminizi bana yazdırabilirsiniz. Hadi!
İnanır mısın hiçbir şey yapmıyorum evden dısarı adım atıcam diye ödüm kopuyorÇok korkunç bi yer malum.
heheheh
hee kizz izle videosu var canli yayinda dedi ben vajinusmusum kiz oglan kizim yani dedi herkes ayaga kalkti topa tuttularMinesuu anam o vajinismusmuymuş :)
Ay evet kimse ilgilenmedi antibiyotiği icsem mi içmesem mi bilemedim ama dışım cok kotuPuu size bu kızı da kendinize benzettinlzbunlar bebeleri bıraktılar yavrum butun gün Kamuran nevruz muzaffer konuşuyorlar
Ay masallah Can'ım sana ne tatlı çıkmış gobisinEki Görüntüle 1783547
18+1 den sevgilerle teyzoşlar büyüyoruz artık ❤
Canım dişinde sıkıntı mı varAy evet kimse ilgilenmedi antibiyotiği icsem mi içmesem mi bilemedim ama dışım cok kotu
Ay bende üzerime alıp cevap yazdım ya
Şişkolaşıyor gobus ama ben hala aynı kilodayım ilginç durumAy masallah Can'ım sana ne tatlı çıkmış gobisin
Arka yirmilik iltihap olmus dun gece hic uyumadım cok fenayım cokCanım dişinde sıkıntı mı var
Eşime sorup ne yapabileceğini, sana döneceğim birazdan canım çok geçmiş olsunArka yirmilik iltihap olmus dun gece hic uyumadım cok fenayım cok
Aaaa cok ilginç ben de kendim sisiyorum yanlis mi besleniyorum acep neler yıyorsun Can'ım düzenlimisinŞişkolaşıyor gobus ama ben hala aynı kilodayım ilginç durumsağol kuzuş
Augumentin verdi sanırım dr sy antibiyotik te bilemedim valla kullanılır mı iyi bir doktora danış erken uyumaya çalış belki yrn iyi bir de görünürsün kimsenin lafıyla içme sakın bebekler buyuyor artık çunkuAy evet kimse ilgilenmedi antibiyotiği icsem mi içmesem mi bilemedim ama dışım cok kotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?