2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Aaaa cok ilginç ben de kendim sisiyorum yanlis mi besleniyorum acep neler yıyorsun Can'ım düzenlimisin
Başlarda 4 kilo verdim onları bile yerine koyamadım hala bide oğlan var onun peşine durmaktan pek düzenli yiyorum denemez tek düzenli tukettiğim şeyler sut ve ayran onları çok seviyorum ama alamadım oğlumda da almamıştım sanırım bunda da aynı olacak ekmek yemiyorum fazla ben

Şişkolaşıyor gobus ama ben hala aynı kilodayım ilginç durum sağol kuzuş
Maaşallah çok yakışmış. Bana da diyor üç gündür göbeğin çok belli olmaya başladı diye herkes :) Ben kiloda iyi gidiyordum 17 haftada 2 kilo almıştım sadece ama bir haftada şimdi nerdeyse 4 kiloya yakın aldım. Sebebini anlamadım hiç ya

Sabaha kadar gözüme uyku girmedi cnm şaştım kaldım Nasıl ağrıyor çenem bi gorsen

20. Haftadan sonra alınıyor biraz aslında sağlıklısı o en az 1 kg almak gerek ben böyle gidersem kötü bi durum çocuk iyi aslında gelişimi haftasında dedi dr sanırım brz kilo almalıyım bende artık resimler bekliyoruz HANIMLARRRR artık bebişler çıkmaya başladı hadi gobus ekleyin bakalım :)

Ben ekmek yiyorum Can'ım bide lahmacun pide buldum mu affetmiyorum :) Boğaz'ıma dur demeliyim

Sabaha kadar gözüme uyku girmedi cnm şaştım kaldım Nasıl ağrıyor çenem bi gorsen
Kız ben bu bebeği istediğim aydan önce dr gittim dişimin dolgusu kırıldı yarısı film çektiler dişimin dişlerin çok sağlıklı 20liğide çıkarmışsın dedi de şaştım kaldım valla ben hiç anlamadım o çıkarken ama herkes çok zor olduğunu söylüyor Allah kolaylık versin bir kere çektim dişten kafamı duvarlara vurdum valla hamilelik olmasaydı iyi bi ağrı kesici geçirirdi ama bu durumda vermiyorlar ben yüksek ateşten 2 gün çektim minoset bile içirmedi dr

Saol Can'ım sağ arka 20 Lİk dış Eti'leri iltihap olmus augmentin verdi içmek istemiyorum ama Ağrı'm cok fazla dayanamayacağım gibi
Diş hekimi olarak verebiliyoruz ama doktorundan müsaade almak lazım çünkü bebek için antibiyotik zararlı olabilir ona göre hamilelere kadın doğum doktorunun iznine göre verebiliyoruz dedi. Ama parol içebilirmişsin canım. Fikir olarak umarım bir işe yarar senin için.. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin en kısa sürede..

Yaaa dereotlu pogaca olsada yesekk ALTINIM :) bugun cok usengecim yarına hevesim kalırsa yapiim bariii
bu topik seni hamur işine itiyor surekli ama ya

Ay evet kimse ilgilenmedi antibiyotiği icsem mi içmesem mi bilemedim ama dışım cok kotu
Kadın doğum Dr una danistin mi canim. Genelde diş drlari mesuliyet kabul. Etmiyor. Yanı benimki onay istemişti. İltihapta hem bebeğe hem sana zararlı bence icmelisin. Benim disimde 10gundur iltihaplı, Dr a gitmem ve kesin olrak antibiyotik kullanmam lazım aslında.

Canım peki içmesem bu Ağrı'ya razıyım iltihap kendi kendine iyileşir mi onu merak ediyorum o kadar moralim bozuk ki hamile olmasam dış çekilsede derdim degil ama dışın çürük degil Dedi Dis etlerin iltihap olmus Dedi kafam cok karışık

ay keçeden çalışma bunlarda çok güzel ellerine sağlık ne hamarat hatunlar varmış beyaz hangisini yapcan karışıkmı yapcan yoksa
Tesekkur ederim canim aslinda bana bi arkadas evadan patik yapacak 50 adet bende sayi yetersiz olurdiye bu tarz bisey yapacagim biraz ama daha model secmedim baska biseyde olabilir ben simdilik vakit oldukca deneme yapiyorum birde once eminonune gidip malzeme bakacagim ona gore plan yapacagim yapiskanli ugur bocukleri tuyler miknatis almam lazim belki cok ilginc bisey gorup bambaska bisey yapabilirim havalarin duzel mesini bekliyorum

Bunu ben de merak ediyorum. Ama sanırım.içmeyince geçmiyor iltihap,ya da geçse de kısa surede tekrar ediyor. Ben hamile kalmadan kanal tedavisi oldum. Hamile.kaldıktan sonra iki kez iltihaplandi. Bu defa hiç gecmedi. Keşke antibiyotik içmeden geçse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…