- 8 Temmuz 2013
- 2.133
- 1.321
- 148
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #39.801
Yaa dimi ya kiyamam ben ona :) eşim de çok umutsuz zaten. O işler bize gore değil diyor. Hayırlısı belki torun buyuturuz bahçeli evdeEmekliligi beklerseeenn ohoo cok var daha babam dede olcak hala calısıyo
Yaz beniJellyfish_ gerçi müstakil evde oturuyorum ama bahçesi yok fazla. Ama koca bi balkonum var, dışarda kahvaltı aşermesini keser :)
Başka şehirden mi geldin ki? Evet zor şehir ama burda doğup büyüyünce alışıyor insan.
eveeeeeeeeeeeeet bizim dükkanı devralcak adamlar geldi kocam dükkana gitti ben kaldım tek başımaahadi dedikodu yapalım DraconianX ı çekiştirelim @gvn1907 Super_anne1411 insanbuL Jellyfish_
pis yaa bende senin aleyhine dua ederim bahçeli evin olmasın diyeeeeKankamı çekiştirmem, çekiştirirseniz de hemen yetiştiririm öyle de pislik yaparım
pis yaa bende senin aleyhine dua ederim bahçeli evin olmasın diyeeee
tamam bahçeli olsun ama havuzu olmasın derim o zamanÇok acımasızca değil mi ama
tamam bahçeli olsun ama havuzu olmasın derim o zaman
Aman napim havuzu denize yakın olcak zaten
Napiiim siz aklıma sokuyosunuz :)))bu topik seni hamur işine itiyor surekli ama ya
Kadın doğum Dr una danistin mi canim. Genelde diş drlari mesuliyet kabul. Etmiyor. Yanı benimki onay istemişti. İltihapta hem bebeğe hem sana zararlı bence icmelisin. Benim disimde 10gundur iltihaplı, Dr a gitmem ve kesin olrak antibiyotik kullanmam lazım aslında.
Heheheheveeeeeeeeeeeeet bizim dükkanı devralcak adamlar geldi kocam dükkana gitti ben kaldım tek başımaahadi dedikodu yapalım DraconianX ı çekiştirelim @gvn1907 Super_anne1411 insanbuL Jellyfish_
Yaa çok tatlısınız kiii :) maşallah kızın kaç yaşındaydı canim senin? Benim oğlandan hallice herhaldeEki Görüntüle 1783583 Buda bizz oglusum kizim ve ben
beklerim kuzucumm ♥baharda bekliyorumgelmezsen ben gelcem
Kedilerin var ya senin böcükleri halleder onlardeme öyle benim de ödüm koparAma hayallerimdeki gibi bir evim olsun bırak korkmayı bötü börcü beslerim hahahahaha
Hiç bir bilgim yok canim. Endişelenme inşallah çözümü kolaydır.stres yapma lutfenArkadaşlar herkeze SA
Berbat durumdayım belki boşuna endişeleniyorum ama benle aynı durumda olan varsa lütfen paylaşsın içim şişti
Serbest T4:0,86
TSH:3,99
Doktor t4 önemli deüil ama TSH 2,5 üstünde olmasını istemeyiz dedi endokrine yolladı ama saat 5 olmuştu ve eve geldi o saatten beri moral sıfır
Bende dedikoduyu nasi baslatsam diye dusunuyodum baslamasi iyi olmus
Kedilerin var ya senin böcükleri halleder onlarinsallah olur yaa organik tarımda yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?