- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #39.821
Senin yine aklına biz sokuyoruz, ben kendi aklima kendim sokuyorum.surekli canim bisey istiyor. Benimle aynı evde yaşıyorum benNapiiim siz aklıma sokuyosunuz :)))
Bana da soyle amaa beni mahrum bırakmaaa :))Senin yine aklına biz sokuyoruz, ben kendi aklima kendim sokuyorum.surekli canim bisey istiyor. Benimle aynı evde yaşıyorum benyine aklima bisey dustu az once çöpü atarken
NihahahahBende dedikoduyu nasi baslatsam diye dusunuyodum baslamasi iyi olmus
DraconianX biz sana beceriksizmi demek istedik ?
Bebişini de korur ya ayyyDoğru yaa :))) Benim evdeki kızım da zaten tam avcı! Böcek sinek hicbir sey bırakmaz evde kuzum benim :)))
Hahahaa yapar oooNihahahah
ya bu tek gözle bizi takip ediyordur ben korkuyorum ama
Hayirrr kocani bu saatte dışarı gönderip aile saadetinizle oynayamamBana da soyle amaa beni mahrum bırakmaaa :))
olur mu olurrrr
Yarın yollarımHayirrr kocani bu saatte dışarı gönderip aile saadetinizle oynayamam
eveeeeeeeeeeeet benim evimde akşam keyfim bu kadarcıkmışşş daha iki dedikodu yapamadan kocam aradı dükkandaki bilgisayardan anlamıyoruz gelip alcam seniii diye :) ben gidip bi koşu gece mesaisi yapıp gelim :)
hiç deme yaaaaaaa nasıl ettiyse gece gece işe gidiyorumDraconianX dedikodu yapmayalim diye nasi dua ettiyse artik :)))
53daha dogru gibi o zaman. Bu ne ay topikte 50nin altıyla hamile kalan ne cok insan var :))Super_anne1411 canim söyledim 3 gun once elektronikte tartildigimda 53 tüm diye demek yanlışlık olmuş dedi kendi tartdigini baz aldı 48 kiloyla hamile kaldim eğer 57 isem 9 kilo almisiam esimde dedi hiç belli olmuyor yanlışlık vardır diye içimi rahatlatdi salı günü ayrıntılım var olmadı kendi Dr.m da baksın bir @gvn1907 canim bende yanlislik olduğunu düşünüyorum evimde yok ama almak ggerekiyor kuzum
Bebişini de korur ya ayyy
Ya jindam naptin canim ama olmaz ki yarım kaldı dedikodueveeeeeeeeeeeet benim evimde akşam keyfim bu kadarcıkmışşş daha iki dedikodu yapamadan kocam aradı dükkandaki bilgisayardan anlamıyoruz gelip alcam seniii diye :) ben gidip bi koşu gece mesaisi yapıp gelim :)
Nihahahah
ya bu tek gözle bizi takip ediyordur ben korkuyorum ama
Masallah kuzumm :) bende 50yi hic gormedimBencede 53 dur o :)) ben hayatımda hiç 50 kilo yu görmedim balım minyonum citi pıtı lıktan terfi ettim :)Super_anne1411
Sessiz kalisindan belliOnun tek gözü benim
Dusundum de ben bebek olsaydim bu hic hoşuma gitmezdiKorumaz mı abla olcak benim kızım :)))) Kafasını yalıcak kardeşinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?