2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
eveeeeeeeeeeeet benim evimde akşam keyfim bu kadarcıkmışşş daha iki dedikodu yapamadan kocam aradı dükkandaki bilgisayardan anlamıyoruz gelip alcam seniii diye :) ben gidip bi koşu gece mesaisi yapıp gelim :)

Super_anne1411 canim söyledim 3 gun once elektronikte tartildigimda 53 tüm diye demek yanlışlık olmuş dedi kendi tartdigini baz aldı 48 kiloyla hamile kaldim eğer 57 isem 9 kilo almisiam esimde dedi hiç belli olmuyor yanlışlık vardır diye içimi rahatlatdi salı günü ayrıntılım var olmadı kendi Dr.m da baksın bir @gvn1907 canim bende yanlislik olduğunu düşünüyorum evimde yok ama almak ggerekiyor kuzum

53daha dogru gibi o zaman. Bu ne ay topikte 50nin altıyla hamile kalan ne cok insan var :))

eveeeeeeeeeeeet benim evimde akşam keyfim bu kadarcıkmışşş daha iki dedikodu yapamadan kocam aradı dükkandaki bilgisayardan anlamıyoruz gelip alcam seniii diye :) ben gidip bi koşu gece mesaisi yapıp gelim :)
Ya jindam naptin canim ama olmaz ki yarım kaldı dedikodu her şeyi bilen kadın olmakta zor işte şekil 1-a da görüldüğü üzre :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…