- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #39.841
İkili ittifak heeeOnun tek gözü benim
Dusundum de ben bebek olsaydim bu hic hoşuma gitmezdi
Sessiz kalisindan belli
Kendini yalasın soyleBen bebek olmadan da hoşuma gitmiyor inan ahahahaha ama o da öyle seviyo napsın :))
Kendini yalasın soyleben yalatmam yaneeeeğ
dogunun buyuk hali @gvn1907Hani böyle ortamlarda sessiz kalıp konusmaları kaydeden cocuklar var ya öyleymişim ben ahahaha
bizimde goldenimiz var hanimefendiyi orduya biraktik geldik sarilir operdim ama is o salyali kisma gelince asla izin vermezdim esimin suratini yalardi ay hic igrenmiyodu ya :) kendini yaladgi zamandada gordugum an hayir diyodum direk eziyettim hayvanaKendini 24 saat yalıyo zaten sürekli duş modunda hahaha arada bizi de temizlemeye kalkıyo
bizimde goldenimiz var hanimefendiyi orduya biraktik geldik sarilir operdim ama is o salyali kisma gelince asla izin vermezdim esimin suratini yalardi ay hic igrenmiyodu ya :) kendini yaladgi zamandada gordugum an hayir diyodum direk eziyettim hayvana
Aaa köpek denmez ona onun adı BARBIE :))Oyyy hanımefendi bir golden yerim! :))) Ama bir köpeğe ben de asla izin vermezdim :)) Kedilerde sistem biraz farkı onlara göre :)
gozun aydin canimmmGebedaslarim sizlere hayirli haberim var. Allahima bin sukur on sonucum cikti. Temuz cikti sonuc. Dovn sendromu veya baska bir anomaliye rastlanmamis. 3 hafta sonra digerleri cikiyor. On sonuc temiz olunca onda da bisey cikmiyomus. Allah tum sonuc bekleyenlere hayirli haberler versin.
Cevabın için teşekkürler canım anlaşılan hipotroidli yada şüpheli kimse yok forumda herkez adına sevindimHiç bir bilgim yok canim. Endişelenme inşallah çözümü kolaydır.stres yapma lutfen
Aaa köpek denmez ona onun adı BARBIE :))
Yaa çok tatlısınız kiii :) maşallah kızın kaç yaşındaydı canim senin? Benim oğlandan hallice herhalde
Canim yaa cok guldum o oglusum 16 aylik gobusteki kizimiz insallahYaa çok tatlısınız kiii :) maşallah kızın kaç yaşındaydı canim senin? Benim oğlandan hallice herhalde
Hadi gozunaydin canimm cok cok sevindimGebedaslarim sizlere hayirli haberim var. Allahima bin sukur on sonucum cikti. Temuz cikti sonuc. Dovn sendromu veya baska bir anomaliye rastlanmamis. 3 hafta sonra digerleri cikiyor. On sonuc temiz olunca onda da bisey cikmiyomus. Allah tum sonuc bekleyenlere hayirli haberler versin.
canım ben hipotiroid hastasıyım ilaç kullanıyorsun, sıkıntı edecek bişey yok. İlaçla kontrol altına alınıyor. Ayrıca 3 ün üstüne çıkmaması gerekiyor 2,5 çok sıkıntılı değil takip gerektirir sadece.
Cevabın için teşekkürler canım anlaşılan hipotroidli yada şüpheli kimse yok forumda herkez adına sevindim
AEOlun hepiniz
Kankan olmayinca nadir ugrar oldun buraya :)ay adını sevsinlerrr :)))))
Ay evet kimse ilgilenmedi antibiyotiği icsem mi içmesem mi bilemedim ama dışım cok kotu
Müstakilse seni yazmam, sayılmaz.
12 yıl önce başka bir şehirden geldim evet. Doğma büyüme buralı olmayıp cennet gibi yerler görmüş insanların burada mutlu olması mümkün değil maalesef. Şayet akıl sağlığı yerindeyse :)
Arkadaşlar herkeze SA
Berbat durumdayım belki boşuna endişeleniyorum ama benle aynı durumda olan varsa lütfen paylaşsın içim şişti
Serbest T4:0,86
TSH:3,99
Doktor t4 önemli deüil ama TSH 2,5 üstünde olmasını istemeyiz dedi endokrine yolladı ama saat 5 olmuştu ve eve geldi o saatten beri moral sıfır
Kankan olmayinca nadir ugrar oldun buraya :)
Ben de aynı durumdayım antibiyotiği icsem mi içmesem mi... Ama iyilesemiyorum. Kadın dogumcu da ic dedi. Sen de doktoruna danışıp içebilirsin.
Amaaa öyle deme kaynanayla altlı üstlü oturuom ben. Hem bahcemiz yok arsanin tamamına oturtmuslar evi. Daha geniş bahçeli, şahsıma ait bir ev olabilir :)
Neresiymis kiii cennet gibi merak ettim. Haklısın ama başka yerden gelince buranın keşmekeşi zor.
Canım sakin ol. Ben hipotroidi hastasıyım. Bu haftaya kadar bakmadılar mı senin troidine? Endokrinolojiye git hemen ilaç başlar düşürürler tsh ı. Ben devamlı kullanıyorum ilacımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?