2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kendini 24 saat yalıyo zaten sürekli duş modunda hahaha arada bizi de temizlemeye kalkıyo
bizimde goldenimiz var hanimefendiyi orduya biraktik geldik sarilir operdim ama is o salyali kisma gelince asla izin vermezdim esimin suratini yalardi ay hic igrenmiyodu ya :) kendini yaladgi zamandada gordugum an hayir diyodum direk eziyettim hayvana

Oyyy hanımefendi bir golden yerim! :))) Ama bir köpeğe ben de asla izin vermezdim :)) Kedilerde sistem biraz farkı onlara göre :)

gozun aydin canimmm

Hadi gozunaydin canimm cok cok sevindim

• H

Cevabın için teşekkürler canım anlaşılan hipotroidli yada şüpheli kimse yok forumda herkez adına sevindim
    AEOlun hepiniz
    canım ben hipotiroid hastasıyım ilaç kullanıyorsun, sıkıntı edecek bişey yok. İlaçla kontrol altına alınıyor. Ayrıca 3 ün üstüne çıkmaması gerekiyor 2,5 çok sıkıntılı değil takip gerektirir sadece.

Ay evet kimse ilgilenmedi antibiyotiği icsem mi içmesem mi bilemedim ama dışım cok kotu

Ben de aynı durumdayım antibiyotiği icsem mi içmesem mi... Ama iyilesemiyorum. Kadın dogumcu da ic dedi. Sen de doktoruna danışıp içebilirsin.

Amaaa öyle deme kaynanayla altlı üstlü oturuom ben. Hem bahcemiz yok arsanin tamamına oturtmuslar evi. Daha geniş bahçeli, şahsıma ait bir ev olabilir :)
Neresiymis kiii cennet gibi merak ettim. Haklısın ama başka yerden gelince buranın keşmekeşi zor.

Canım sakin ol. Ben hipotroidi hastasıyım. Bu haftaya kadar bakmadılar mı senin troidine? Endokrinolojiye git hemen ilaç başlar düşürürler tsh ı. Ben devamlı kullanıyorum ilacımı.

Kaynanayla mııı o zaman ekliim yazıkk :)) Cennet yerlerin listesini mi vereyim kız sana bir ege bir akdeniz bölgesi desem yeter işte :) Buranın keşmekeşi 12 yıl önce koymuyordu da her gun daha da kötüye gittiği için sabrın sınırlarını zorluyor. Kaçmak için fırsat yaratmaya calısıyorum tez zamanda insallahhh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…