2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ya jindam naptin canim ama olmaz ki yarım kaldı dedikodu her şeyi bilen kadın olmakta zor işte şekil 1-a da görüldüğü üzre :))
O herseyi bilen kadın var ya bi hata yapmış bilgisayarda en önemli programı silmişm diğer dosyaları temizleyim derken onun üzüntüsuyle başıma ağrı girdi geçmiyor eşim önemli değil canın sağolsun diyo ama ben kendimi salak gibi hissediyorum
Moralim düzelsin diye bu saatte kebaba götürdü ama yiyemdm iştahım kapandı resmen

Nasil bi delilik bu yesene kızımmm

Heh şöyle sağol beni de eklediğin için :)
Tahmin ettim aslında. Biz anca tatile gidip dönüyoruz oralara. Gerçekten güzel yerlerimiz çok.
Bırak 12 yılı 4 yıl öncesiyle bile fark var. Yolum 4 senede yarım saat uzadı maalesef trafikten dolayı. En çok bunaltan da o beni Allah yardımcımız olsun sabır versin ne diyim...

Yahu çözemediği ben bu hipotroid olayını şimdiye kadar bişey yoktu ve hamile kalmadan 8 ay önceden baktırdım herşey normaldi
Bugün gittim kendim kaşındın bi bakalım diye ve tesadüfi oldu ya baktırmasaydım nolacak yani
Doktorlar mı bişey bilmiyor yoksa bu normalmi süreç içerisinde anlamıyorum
Bildiğim bişey var iyi doktor yok denecek kadar az ellerinin altında her bişey var yorumlayacak adam yok
Bişey olacağına inanmıyorum ama ihmal etmemek için bide troid ilacı başlıcaz hadi hayırlısı Allah (cc)hepimizin yardımcısı olsun offf off

Ay maşallah valla resimden kanım kaynadı kız nasıl güzel yerim ben onu

Günaydın güzel anneler ve melekleri. Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum. Ben bugün değişime gideceğim. Kızıma aldiklarimi iade edeceğim. Icim biraz buruk ama hakkımızda hayırlısı böyleymiş. Opuyorum sizi ve meleklerinizi...

[QUOTE="eastnbull, post: 45271836, member: 386Cnm çok geçmiş olsun, sen pgt liydin değil mi? Pgt topiğinde konuşmuştuk galiba yanlış hatırlamıyorsam :)[/QUOTE]
eastnbull
Evet canim cgh yaptirmistik sukur daha iyiyimsimdi

Son düzenleme:

Canim hayırlısı olsun sağlıkla gelsinlerde...
Alışveriş e bizde başladık ufaktan bebek arabasi ne almayi düşünüyorsunuz
emzik ler biberonlar
Sen tecrubeli annesi n akıl ver bize

Geçmiş olsun dr a sebebini sormadın mı
Benim eşiğim aşağıda olduğundan kanamam oldu
Yatış dedi yatıyorum

Sormazmiyim ama bi sebep gosteemedile r hersey güzel simdilik şükürler olsun haftaya isede basliycam inşallah
Sen nasıl oldun

Günaydın kızlar çok kötü rüyalar gördüm terör fln Rabbim korusun askerimizi polisimizi günahsiz insanları.cok korkunç tu.gercegi kim bilir nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…