- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #39.861
Kendini 24 saat yalıyo zaten sürekli duş modunda hahaha arada bizi de temizlemeye kalkıyo
Canim yaa cok guldum o oglusum 16 aylik gobusteki kizimiz insallah
Elimden daha fazlası gelse keşke. Ama bu kadar üzülme lütfen. Şifa dualarımla....
Cevabın için teşekkürler canım anlaşılan hipotroidli yada şüpheli kimse yok forumda herkez adına sevindim
AEOlun hepiniz
O herseyi bilen kadın var ya bi hata yapmış bilgisayarda en önemli programı silmişm diğer dosyaları temizleyim derkenYa jindam naptin canim ama olmaz ki yarım kaldı dedikoduher şeyi bilen kadın olmakta zor işte şekil 1-a da görüldüğü üzre :))
Al benden de o kadarMasallah kuzumm :) bende 50yi hic gormedim
Sinema alısveris yemek 3lusune basvur hemen :) hayrolsun insallah diyelimmİki gündür bir içim sıkılıyor yaa bu akşam iyice afakanlar bastı!
Nasil bi delilik bu yesene kızımmmO herseyi bilen kadın var ya bi hata yapmış bilgisayarda en önemli programı silmişm diğer dosyaları temizleyim derkenonun üzüntüsuyle başıma ağrı girdi geçmiyor eşim önemli değil canın sağolsun diyo ama ben kendimi salak gibi hissediyorum
Moralim düzelsin diye bu saatte kebaba götürdü ama yiyemdm iştahım kapandı resmen
Kaynanayla mııı o zaman ekliim yazıkk :)) Cennet yerlerin listesini mi vereyim kız sana bir ege bir akdeniz bölgesi desem yeter işte :) Buranın keşmekeşi 12 yıl önce koymuyordu da her gun daha da kötüye gittiği için sabrın sınırlarını zorluyor. Kaçmak için fırsat yaratmaya calısıyorum tez zamanda insallahhh :)
Ay maşallah valla resimden kanım kaynadı kız nasıl güzel yerim ben onuO bir sağlık sorunu değil olmasa bile zamanı gelince çozulur ama bence ufaktır gözükmüyor olabilir kimi böbrek ufak oluyor maşallah sana içini öyle ferah tut canım benim he bu arada kız snn oğlan bu halinde yakışıklı ise bnm oğlanın papucu damadoğu 4D de uzaylı gibiydi ben eklerim sana resmini teyzesi ahanda ekliyorm daha güzeli snn olsun sağlıkla inşallah bi'tanem Eki Görüntüle 1783407
Günaydın güzel anneler ve melekleri. Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum. Ben bugün değişime gideceğim. Kızıma aldiklarimi iade edeceğim. Icim biraz buruk ama hakkımızda hayırlısı böyleymiş. Opuyorum sizi ve meleklerinizi...
Geçmiş olsun dr a sebebini sormadın mı
Benim eşiğim aşağıda olduğundan kanamam oldu
Yatış dedi yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?