2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Günaydın... Hakkınızda hayırlısı olsun inşaAllah.. Bana da 15. Hafta da 2 ayrı doktor kesin kız dedi fakat siZi okuyunca tedirgin oldum... Kaçıncı haftada kız olduğu söylenmişti ve kesin mi denmişti?

Canim hayırlısı olsun sağlıkla gelsinlerde...
Alışveriş e bizde başladık ufaktan bebek arabasi ne almayi düşünüyorsunuz
emzik ler biberonlar
Sen tecrubeli annesi n akıl ver bize
Canım Bebek arabasını joie aldım. Biberonda dr.braown kullanmıştım yine ondan alacağım.

Canım 16 da bacak arası boş dedi.% 100 kız dedi. 20 de dolmuş bacak arası erkek oldu... İçini ferah tut inşallah değişmez Canım.

Canım evet beklemek lazımmış. Ben aslında çok bişey almıycaktım zaten oğlumun eşyalarını saklamıştım. Sadece hastane çıkışı ve tulum almıştım onları verip çek almayı düşünüyorum. Ayrıntılıyı bekliycem bende. Birazda içim buruk o yüzden hiç bişey alasım kalmadı. Bakalım 6-7.aya kadar bişey almam sanırım... Hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım.

Canım çoook geçmiş olsun
Canım öncelikle çok geçmiş olsun ben de tiroid hastasıyım kullandığım ilaç yan etkisi olmayan bi hormon ve ben gebelikten öncede kullandım hala devam ediyorum icininferah tut ilaçla hemen düşecek zaten Rabbim şifa versin

Gebelikte troid ihtiyaci artiyor vucut karsilayamazsa sonuç bu işte canim bende hipotroidi hastasiyim yillardir normal gifiyodu ilacla hamile oldugumu ogrendigim gun bi baktik 4e cikmis ilac dozunu iki katina cikardik ben simdi ayda 1 baktiriyorum önemli bisey

1cicek3bocek kuzum çok geçmiş olsun dikkat et kendine miden hazmedemedi sanırım birde akşamları dahada şişiyoruz boğazın içinde Dr.a gorun tahriş zor olur
Kuzucum geçti valla çok daha iyiyim bugün şükür midem hazmetmedi aynen abarttım birazda geçti şükür daha dikkat ediyorum yediklerime artık
sheyma46 canımcım çok sağol geçti şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…