- 31 Ağustos 2009
- 1.008
- 1.422
- 333
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #39.881
Günaydın... Hakkınızda hayırlısı olsun inşaAllah.. Bana da 15. Hafta da 2 ayrı doktor kesin kız dedi fakat siZi okuyunca tedirgin oldum... Kaçıncı haftada kız olduğu söylenmişti ve kesin mi denmişti?Günaydın güzel anneler ve melekleri. Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum. Ben bugün değişime gideceğim. Kızıma aldiklarimi iade edeceğim. Icim biraz buruk ama hakkımızda hayırlısı böyleymiş. Opuyorum sizi ve meleklerinizi...
Canım Bebek arabasını joie aldım. Biberonda dr.braown kullanmıştım yine ondan alacağım.Canim hayırlısı olsun sağlıkla gelsinlerde...
Alışveriş e bizde başladık ufaktan bebek arabasi ne almayi düşünüyorsunuz
emzik ler biberonlar
Sen tecrubeli annesi n akıl ver bize
Canım 16 da bacak arası boş dedi.% 100 kız dedi. 20 de dolmuş bacak arası erkek oldu... İçini ferah tut inşallah değişmez Canım.Günaydın... Hakkınızda hayırlısı olsun inşaAllah.. Bana da 15. Hafta da 2 ayrı doktor kesin kız dedi fakat siZi okuyunca tedirgin oldum... Kaçıncı haftada kız olduğu söylenmişti ve kesin mi denmişti?
Hayır olsun canım...Günaydın kızlar çok kötü rüyalar gördüm terör fln Rabbim korusun askerimizi polisimizi günahsiz insanları.cok korkunç tu.gercegi kim bilir nasıl
Canım evet beklemek lazımmış. Ben aslında çok bişey almıycaktım zaten oğlumun eşyalarını saklamıştım. Sadece hastane çıkışı ve tulum almıştım onları verip çek almayı düşünüyorum. Ayrıntılıyı bekliycem bende. Birazda içim buruk o yüzden hiç bişey alasım kalmadı. Bakalım 6-7.aya kadar bişey almam sanırım... Hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım.Gununuz aydın olsun cancagizlarim musmutlu bir hafta sonu diliyorum minnaklarinizla berabertulaykavas canım valla senin durumunu okuyunca bende birşeyler almayı bıraktım ayrintiliyi bekliyorum:) hakkımızda hayırlısı olsun insalhh
Canım çoook geçmiş olsunGunaydın kızlar dun çok kotu bigece geçirdim koca izinliydi sebzeli bir et yemeği yemiştim rahatsız etti gecede mısır yiyince ustune tuz biber oldu çok kustum ama oyle boyle değil sanki gırtlağıma oturmuş zor çıkıyordu kusmaya bağlı zorlanmadan hep kan kustum parça parça boğazım tahriş olmuş ne su nE yemek yiyebiliyorum acıyor yara oldu sanki napcm bilmiyorum dun buraya bile giremedim gece kavruldu resmen gırtlağım boyle bişi yaşamadım daha once mahvetti beni
Canım öncelikle çok geçmiş olsun ben de tiroid hastasıyım kullandığım ilaç yan etkisi olmayan bi hormon ve ben gebelikten öncede kullandım hala devam ediyorum icininferah tut ilaçla hemen düşecek zaten Rabbim şifa versinYahu çözemediği ben bu hipotroid olayını şimdiye kadar bişey yoktu ve hamile kalmadan 8 ay önceden baktırdım herşey normaldi
Bugün gittim kendim kaşındın bi bakalım diye ve tesadüfi oldu ya baktırmasaydım nolacak yani
Doktorlar mı bişey bilmiyor yoksa bu normalmi süreç içerisinde anlamıyorum
Bildiğim bişey var iyi doktor yok denecek kadar az ellerinin altında her bişey var yorumlayacak adam yok
Bişey olacağına inanmıyorum ama ihmal etmemek için bide troid ilacı başlıcaz hadi hayırlısı Allah (cc)hepimizin yardımcısı olsun offf off
eveeeeeeeeeeeeet bizim dükkanı devralcak adamlar geldi kocam dükkana gitti ben kaldım tek başımaahadi dedikodu yapalım DraconianX ı çekiştirelim 1cicek3bocek @aylinnalpr @insanbuL Jellyfish_
eveeeeeeeeeeeet benim evimde akşam keyfim bu kadarcıkmışşş daha iki dedikodu yapamadan kocam aradı dükkandaki bilgisayardan anlamıyoruz gelip alcam seniii diye :) ben gidip bi koşu gece mesaisi yapıp gelim :)
Gebelikte troid ihtiyaci artiyor vucut karsilayamazsa sonuç bu işte canim bende hipotroidi hastasiyim yillardir normal gifiyodu ilacla hamile oldugumu ogrendigim gun bi baktik 4e cikmis ilac dozunu iki katina cikardik ben simdi ayda 1 baktiriyorum önemli biseyYahu çözemediği ben bu hipotroid olayını şimdiye kadar bişey yoktu ve hamile kalmadan 8 ay önceden baktırdım herşey normaldi
Bugün gittim kendim kaşındın bi bakalım diye ve tesadüfi oldu ya baktırmasaydım nolacak yani
Doktorlar mı bişey bilmiyor yoksa bu normalmi süreç içerisinde anlamıyorum
Bildiğim bişey var iyi doktor yok denecek kadar az ellerinin altında her bişey var yorumlayacak adam yok
Bişey olacağına inanmıyorum ama ihmal etmemek için bide troid ilacı başlıcaz hadi hayırlısı Allah (cc)hepimizin yardımcısı olsun offf off
kız güzeli oğluşun diyelim o halde ağustos doğumlu mu oluyor yanı?
Benim oğlum 2014 agustos doğumlu.
Maşallah kızına da oğluna da ne güzel ya
Kuzucum geçti valla çok daha iyiyim bugün şükür midem hazmetmedi aynen abarttım birazda geçti şükür daha dikkat ediyorum yediklerime artık1cicek3bocek kuzum çok geçmiş olsun dikkat et kendine miden hazmedemedi sanırım birde akşamları dahada şişiyoruz boğazın içinde Dr.a gorun tahriş zor olur
Eki Görüntüle 1783813Jellyfish_ canim recep hasi sormustun nasil diye pek konusmuyo direkt isini yapiyo ayrintili sekilde sayiyo zaten o sirada sekreter kaydediyo memnun kaldik biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?