- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.041
Hg cnm yerim onun tekmiş atan ayaklarını ben :) buyudukçe zorluğu artacak :) yatırmayacsk annesi seni sabah uyutmayacak tekme üstüne tekmeler gelecek :) aman iyi yaptınız gittiniz çocuk yokken gşttiğiniz kar size ben cinema ya gitmeyeli 3 sene olduBende hepinizi özledim buralardayım canım:)aryamı sinemaya getirdik babasıyla:))inşallah yüksek sesten rahatsız olmaz hanımefendi zira zatı âlilerinin olduğu tarafa yatınca rahatsız olup basıyor tekmeyi:))
Buralardayım Canımm izleniyorsunuz:))pek fazla yazamasam da girip atışmalarınızı izliyorum:)favorim tabiki sensinDraconianX :))
DraconianX deniz varken isim aramaya ne Hacet var???Deniz koy kuzunun adını adı gibi Eşsiz Özgür güzel olsun.su gibi Ömrü olsun tertemizzz
DraconianX isim konusunda fikir vermeyi cok isterdim ama benim kendime hayrım yok o konuda
2gundr bakıyrm ama yok 1tane bile begenmedim. Seslenildigi zaman boyle odaya serserimsi yaramz yakisikli bi velet gelmeli yanima o hissi uyandirmali isim ama yokkkkk
Ay birden erooool diyen kadinin sesini duydum sankiAynen yaCan olsun ismi diyorum, başlıyorum Caaaaaaan diye seslenmeye yok çok kısa geliyor Niye böyle oldu ki ya hiçbir ismi beğenmiyorum
Ay birden erooool diyen kadinin sesini duydum sankielimde kagit kalem isim soyisim yaziyorum kulaga nasi geliyo falan henuz bi gelisme yok :)
Canim alistim artik tabi ki saglikli olsun baska bisey istemem. Bugun aldiklarimi iade ettim. Onlari cikarinca cicili bicili cok heveslenmistim o yuzden biraz burukluk yasadim. Yoksa Allahimin gucune gitmesin sagligi sihati yerinde olsun bana yeter.tulaykavas ablan sen hala üzülüyor musun ya etme öyle cnm rabbim sağlık versin bende çok istedim kız olmadı alıştım bunada nasipten ötesi yok kıyafet falan almıştın ondan brzds buruk oldun sen sağlık dilemek gerek sadece
Iyi gezmeler bebgimYok ben Erol diyemem Eröl derimHadi kaçtım ben, durmayın evde bugün atın kendinizi dışarı
Bana da bana da..... Herkesin fikrine acigim... Kizimin adi hazirdi. Erkek olunca hic fikrim yok....Kiiim bana kulağa hoş gelen, anlamı güzel bir erkek ismi öneriiirrr ??Arda diye düşünüyoruz ama alışamadım bir türlü o isme ya Hadi size güveniyorum, aslansınız siz. Bak ben üşenmeden herkesi etiketliyorum, siz de üşenmeden bana isim önerin interiorarchitect Jellyfish_ Super_anne1411 1cicek3bocek @insanbuL @idilduam tulaykavas @batideniz @ALTINIM @semurcan @melda983 @melankolik_kedi @ipekm84 @kayacans @sheyma46 @Aryadeniz38 @beteray @sleek @primavera77 @yesil33 @Senam72015 @Seyda_Turker @sima88 @frontoza sare_asya @Nurmuratkf @subitkisi @Daisymom @plum88 @SOSYOLOG022 @dimplehawk
Çınar Poyraz Yagiz Efe EgeAlakası yok onunla ya, kız isimleri çok janjanlı ama erkek isimleri öyle miÇınar mesela çevremde o kadar çok var ki, bana hep diziyi hatırlatıyor Bu ara Poyraz koyuyorlar Poyraz Karayel dizisinden dolayı Amaaaan noname olsa ne olur ki
ablacııımmm :) bunlar hepsi yeni nesil ismi :) yeni nesilde hepsi yaramaz zaten :) :)Çınar Poyraz Yagiz Efe Ege
bbu isimli cocuklar yaramaz oluyo. 15 yildir okulda calisiyorum. Kesinlikle tescilli. Dikkat edin bu isimleri koycaksaniz....
Ayy canim benim :)Kiiim bana kulağa hoş gelen, anlamı güzel bir erkek ismi öneriiirrr ??Arda diye düşünüyoruz ama alışamadım bir türlü o isme ya Hadi size güveniyorum, aslansınız siz. Bak ben üşenmeden herkesi etiketliyorum, siz de üşenmeden bana isim önerin interiorarchitect Jellyfish_ Super_anne1411 1cicek3bocek @insanbuL @idilduam tulaykavas @batideniz @ALTINIM @semurcan @melda983 @melankolik_kedi @ipekm84 @kayacans @sheyma46 @Aryadeniz38 @beteray @sleek @primavera77 @yesil33 @Senam72015 @Seyda_Turker @sima88 @frontoza sare_asya @Nurmuratkf @subitkisi @Daisymom @plum88 @SOSYOLOG022 @dimplehawk
Oyle demeeeeee.. azcik faydalidan azcik caninin istedgnden ye faydaliyida araya skstir hemenben ne biçim anneyim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım hep faydasız zararlı şeyler istiyoooo insan gbi yemek yeiyorum nerde faydasız bi şey var canım onu yemek sitiyo benden bi cacık olmaz
DraconianX isim konusunda fikir vermeyi cok isterdim ama benim kendime hayrım yok o konuda
2gundr bakıyrm ama yok 1tane bile begenmedim. Seslenildigi zaman boyle odaya serserimsi yaramz yakisikli bi velet gelmeli yanima o hissi uyandirmali isim ama yokkkkk
Ya bakarsın senin ya daJellyfish_ un kızını alırım, karı koca Deniz olmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?