2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
DraconianX isim konusunda fikir vermeyi cok isterdim ama benim kendime hayrım yok o konuda
2gundr bakıyrm ama yok 1tane bile begenmedim. Seslenildigi zaman boyle odaya serserimsi yaramz yakisikli bi velet gelmeli yanima o hissi uyandirmali isim ama yokkkkk

Bende hepinizi özledim buralardayım canım:)aryamı sinemaya getirdik babasıyla:))inşallah yüksek sesten rahatsız olmaz hanımefendi zira zatı âlilerinin olduğu tarafa yatınca rahatsız olup basıyor tekmeyi:))
Hg cnm yerim onun tekmiş atan ayaklarını ben :) buyudukçe zorluğu artacak :) yatırmayacsk annesi seni sabah uyutmayacak tekme üstüne tekmeler gelecek :) aman iyi yaptınız gittiniz çocuk yokken gşttiğiniz kar size ben cinema ya gitmeyeli 3 sene oldu

Aynen ya Can olsun ismi diyorum, başlıyorum Caaaaaaan diye seslenmeye yok çok kısa geliyor Niye böyle oldu ki ya hiçbir ismi beğenmiyorum

Canim alistim artik tabi ki saglikli olsun baska bisey istemem. Bugun aldiklarimi iade ettim. Onlari cikarinca cicili bicili cok heveslenmistim o yuzden biraz burukluk yasadim. Yoksa Allahimin gucune gitmesin sagligi sihati yerinde olsun bana yeter.

Bana da bana da..... Herkesin fikrine acigim... Kizimin adi hazirdi. Erkek olunca hic fikrim yok....
DraconianX Arda guzel bi isim olabilir.

Çınar Poyraz Yagiz Efe Ege
bbu isimli cocuklar yaramaz oluyo. 15 yildir okulda calisiyorum. Kesinlikle tescilli. Dikkat edin bu isimleri koycaksaniz....

Çınar Poyraz Yagiz Efe Ege
bbu isimli cocuklar yaramaz oluyo. 15 yildir okulda calisiyorum. Kesinlikle tescilli. Dikkat edin bu isimleri koycaksaniz....
ablacııımmm :) bunlar hepsi yeni nesil ismi :) yeni nesilde hepsi yaramaz zaten :) :)
neyse bu işin şakası tabi :) benim yeğenimin adı yağız ama çooook akıllı ve söz dinler ikizi var kız ama ondan fena :) oğluşumuz daha akıllı :)

Ayy canim benim :)
Yarama tuz bastin.
Oncelikle erkek ismi olarak en begendigim isim Arda dir. Fakat anlam bakimindan icime hiic sinmez..
Bizim de sorunumuz erkek ismiydi. Cinsiyet erkekti. Gecen gun kiza dondu :) Esim Yavuz Selim diye tutturdu. Ben de tek ve 4 harfli isim istiyorum. Neyse suan Cinsiyetimiz net degil artik..
Kendi isim listemi sana yazayim belki yardimci olmus olurum.
Arda Kaan Kerem Eren Emre Emir Tugra Taha

En cok sikildiklarimi da yazayim..
Efe Ege Yagiz Poyraz Yigit

ben ne biçim anneyim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım hep faydasız zararlı şeyler istiyoooo insan gbi yemek yeiyorum nerde faydasız bi şey var canım onu yemek sitiyo benden bi cacık olmaz

ben ne biçim anneyim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım hep faydasız zararlı şeyler istiyoooo insan gbi yemek yeiyorum nerde faydasız bi şey var canım onu yemek sitiyo benden bi cacık olmaz
Oyle demeeeeee.. azcik faydalidan azcik caninin istedgnden ye faydaliyida araya skstir hemen

Bende isim danışıyorum size kızlar :) söyle bi kolaylık saglayabilirim 2isimli olcak bizim oglus.
2.ismi alper olcak esimin adı. Alpere uygun kulaga haylaz gelen isimler aryrm bendee :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…