- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.021
işte bizde çınar adar koyalım diyoruz yaa :) eşime diyorum ki annen çınoooo adoooo diye çağırcak diye korkuyorumminteriorarchitect bilir bizim taraflarda doğulular farklı isimleri zor telaffuz eder ne desek kaynana soyleyemiyor tabi ddm haydar su koyucaz beğenmedi o kdr inandı koyacağımıza doğu ya bile dogi der zaten kendisi bide değiştirirler bazı isimleri şiveleriyle
Kendini ne zaman hazır hissederse gelecektir L Light Of God danışmadan bekleniyorsunuz gel hadi artık balım ozlendin bak hep birlikte kasvetleri atacağız kafamızdanYeter çok dinledi kafasını, gelsin banane
Ben brz kaçayım ev b.k goturuyor çocuk acıktı bebem acıktı opuldunuz guzellerim
Ahahaha heaa Aynn oyle kız onu anlatmaya çalıştım ağzına sağlık brzda rahat denecek isim bakıyorum ama kadın hiç diyemioişte bizde çınar adar koyalım diyoruz yaa :) eşime diyorum ki annen çınoooo adoooo diye çağırcak diye korkuyorumm
işte bizde çınar adar koyalım diyoruz yaa :) eşime diyorum ki annen çınoooo adoooo diye çağırcak diye korkuyorumm
Ay gez kız ne guzel hava bozuk bgn bi markete çıktık oğlanla uşuduk valla çocukta yok henuz ne kdr gezersen kar sana :) ben kıskanmam kiiiii severim seni bal kız :)Ben de gezip tozayım sen temizlik yaparkenHayat çok acımasız
Ay gez kız ne guzel hava bozuk bgn bi markete çıktık oğlanla uşuduk valla çocukta yok henuz ne kdr gezersen kar sana :) ben kıskanmam kiiiii severim seni bal kız :)
1 haftadir bende oyleyim yaa.Dun resmen sinirlerim bozuldu Allahim yazin meyvelerin kiymetini bilemedim diyeAyy yaz gelse ya canım yaz meyveleri istiyorsıkıldım portakal mandalinadan
piiiiiiiiiiiiisAdar mı ? Ajdar gibi ne öyle. Ahaha çok kötüyüm
ona da hoydooooorrrrrrrr derAhahaha heaa Aynn oyle kız onu anlatmaya çalıştım ağzına sağlık brzda rahat denecek isim bakıyorum ama kadın hiç diyemioen iyisi haydar su koyim bitsin gitsin
Sivas anadolunun bağrıSizin ora nere kuzum ?
Bnm de bitanesi ozllikle nisanda çıkıyor bulamadık hiç çıktığı an patlayana kadar yicem yaz hamileliği guzel ama yazın gebe kalnca bulantılardan yiyemeyecektik şimdi doya doya yeriz :)1 haftadir bende oyleyim yaa.Dun resmen sinirlerim bozuldu Allahim yazin meyvelerin kiymetini bilemedim diyehele birini canim cok fena istiyor
Ahahahaona da hoydooooorrrrrrrr der
Buralardayım Canımm izleniyorsunuz:))pek fazla yazamasam da girip atışmalarınızı izliyorum:)favorim tabiki sensinÖzleyeceksen L Light Of God i özle, kaç gündür yok
Bende hepinizi özledim buralardayım canım:)aryamı sinemaya getirdik babasıyla:))inşallah yüksek sesten rahatsız olmaz hanımefendi zira zatı âlilerinin olduğu tarafa yatınca rahatsız olup basıyor tekmeyi:))Kendini ne zaman hazır hissederse gelecektir L Light Of God danışmadan bekleniyorsunuz gel hadi artık balım ozlendin bak hep birlikte kasvetleri atacağız kafamızdan
Hic oyle dusunmedim canim merak etme ben oyle herseyi yanlis anlamam rahat ol :)Super_anne1411 cnm bu arada ben kız anasıyım falan deyince öyle hava atmak falan değildi niy et im içime dert oldu sonra düşününce hani siz oğlan anası olarak kız bakysnz ya ben de kız anası kaynana anlamında bi havalandım demek istemiştim düzeltm de içimde kalmasın 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?