2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
işte bizde çınar adar koyalım diyoruz yaa :) eşime diyorum ki annen çınoooo adoooo diye çağırcak diye korkuyorumm

işte bizde çınar adar koyalım diyoruz yaa :) eşime diyorum ki annen çınoooo adoooo diye çağırcak diye korkuyorumm
Ahahaha heaa Aynn oyle kız onu anlatmaya çalıştım ağzına sağlık brzda rahat denecek isim bakıyorum ama kadın hiç diyemio en iyisi haydar su koyim bitsin gitsin

1 haftadir bende oyleyim yaa.Dun resmen sinirlerim bozuldu Allahim yazin meyvelerin kiymetini bilemedim diye hele birini canim cok fena istiyor
Bnm de bitanesi ozllikle nisanda çıkıyor bulamadık hiç çıktığı an patlayana kadar yicem yaz hamileliği guzel ama yazın gebe kalnca bulantılardan yiyemeyecektik şimdi doya doya yeriz :)

bocek diye diye karnabahardan bile bocek çıktı gitti caanım karnabahar elimi suremem dışında geziyordu alırken nasıl gormediysem

Kendini ne zaman hazır hissederse gelecektir L Light Of God danışmadan bekleniyorsunuz gel hadi artık balım ozlendin bak hep birlikte kasvetleri atacağız kafamızdan
Bende hepinizi özledim buralardayım canım:)aryamı sinemaya getirdik babasıyla:))inşallah yüksek sesten rahatsız olmaz hanımefendi zira zatı âlilerinin olduğu tarafa yatınca rahatsız olup basıyor tekmeyi:))

Hic oyle dusunmedim canim merak etme ben oyle herseyi yanlis anlamam rahat ol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…