- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.061
inşallah minnoşum akıllı uslu vitaminli bi bebek olurda bende vicdan azabı çekmem amin :)Oyle demeeeeee.. azcik faydalidan azcik caninin istedgnden ye faydaliyida araya skstir hemen
Baska ?? :)
Olur olur sana ragmen olur merak etme :))inşallah minnoşum akıllı uslu vitaminli bi bebek olurda bende vicdan azabı çekmem amin :)
hem ismi yok hem kıyafeti yok cocugumunKriterlerine uygun bu var elimde bi tek
hem ismi yok hem kıyafeti yok cocugumun
ben bi evin icinde yamaaan diye gezip gelym
Masallah prenseseeBen de kızımı gördüm bugün 315gr olmuş koca kız olmuş yahuİlk kez renkli olarak yüzünü de görük pek göstermek istemese de. İki dakka sabit durmuyo çocuk hiç anasına çekmemiş hep bi hareket, eller hep ağızda.
Sanki taklalar atarak bi velet gelcekmis gibi hissettimhhahahah :)) Yamaaan gel annem de
Masallah prensesee
Güzeldirde o simdi
Şükürler olsun halime işte dün troidle ilgili bi sıkıntı yaşadım sabah uyandık 07:30 özel hastane 2 tane ve birer endokrinci var biri dolu biri çalışmıyor darmadağındım zatenCnm oncelikle rabbim sağlıklı evlat nasip etsin demek gerek dediğin gibi oğlu olan kız kızı olan oğlan ister bnm de bir oğlum var birde 6 aylık kız kaybım bende bu bebekte o kdr kız hissettim ki kusmam bile kızdaki gibiydi dr erkeğe benzitor diyince bir ağlamışım tovbe ettim sonra allahım affet diye olmayanları dusundum o kokuyu o duyguyu ttamayan insanlar var 2 oğlan anası olacağım sende 2 kız ama emin ol çok şanslısın kız çocuğu çok lazım sana onlat koşacak onlar ağlayacak sana rabbim yokluklarını aratmasın inş birde oğlun olur ileride ben sana oğlan formulu veririm :)
Sanki taklalar atarak bi velet gelcekmis gibi hissettim
Biz oglusla iyiyiz :)Anneler ve kuzuları iyileridir inşaallah
Biz bugün uzun Zaman sonra ayakta kaldık yürüdük
Ne büyük nimet dışarı çıkabilmek nefes alabilmek
Bugün bir kez daha şükrettim
Imkan olsada dogana kadar izlesek ♥♥Ay hem ne güzellik o eller o burun
Duuuur hemen kenara cekilmeAha buldun ismi işte hadi hayırlı olsun
Ben izlemedim med cezir falan valla :))Duuuur hemen kenara cekilme
bi haylazlik var evet ama su medcezirden sonra artmis olma ihtimali var yamanlarin
Imkan olsada dogana kadar izlesek ♥♥
Canim ben Ares ya da Aris olarak dusunuyorum eger erkek ise tabi :) ama Arda da kulaga cok guzel gelen isimlerdenKiiim bana kulağa hoş gelen, anlamı güzel bir erkek ismi öneriiirrr ??Arda diye düşünüyoruz ama alışamadım bir türlü o isme ya Hadi size güveniyorum, aslansınız siz. Bak ben üşenmeden herkesi etiketliyorum, siz de üşenmeden bana isim önerin interiorarchitect Jellyfish_ Super_anne1411 @gvn1907 @insanbuL @idilduam @tulaykavas @batideniz @ALTINIM @semurcan @melda983 @melankolik_kedi @ipekm84 Sahihuban @sheyma46 @Aryadeniz38 @beteray sleek @primavera77 @yesil33 @Senam72015 @Seyda_Turker @sima88 @frontoza @sare_ @Nurmuratkf @subitkisi @Daisymom @plum88 @SOSYOLOG022 @dimplehawk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?