2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ah canım Allah (cc) kimseye evlat acısıda göstermesin üzüldüm inşallah eğer gönlünden geçiyorsa birde kızın olsun hayırlısıyla biz bizim için hayırlı olanı bilemeyiz ama imtihanımız varsa dünyada onuda engelleyemeyiz
Rabbim (cc) en iyisini bilendir hepimiz için güzel günler sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize

Canım ben efe koyuyorum oğluşumun ismini ama mert ve mete isimlerini de çok düşündüm hala da çok beğeniyorum. Arda da güzel bence

Troidle ilgili hiç bilgim yok ama ilaç kullanılınca duzelen bişi diye duydum sadece. Eltininde bebeği inşallah sağlıklıdır sağlık olsunda kız erkek farketmiyor açıkçası bana bu bebekte de sorun çıkarsa daha kesinlikle vazgeçmem Allah sınav ediyor bazı kullarını sabırlı olup bekleyeceğiz artık

etini budunu sevsinler onun :)) hoplasın zıplasın icerde ama dısarda azck sakin olsun
sabah 5ti galiba benimki bi basladı zor uyudum :)
Snn ki daha sert vurur artık 1 ay var neredeyse aramızda :) bazen hiç uyutmayacak ben geceleri hiç uyuyamıyordum doğuda :)akşamları ve geceleri hareketli oluyorlar Allah tan hareket ediyorlar ya aklım kalmıyor artık inan. ❤ demin doğuyu bi öptüm oh miss ddm aklıma bebek geldi onuda koklayabilecek miyim opebilecek miyim diye özlemişim ufak bebeği bide minicik ayaklar eller oyhh zaman geç ddm artık :)

Sorun neydiki canım 6. Ayda kaybettin eğer seni incitecekse lütfen anlatma
İşallah bu bebeğini hayırlısıyla dünyaya getirirsin

Doğu geçenlerde sineği eliyle oldurdu o korkmuyor hiç ben o olen sineği alana kdr peçeteyle ordan canım çıktı valla

Aman iyi bari çocuklar korkularımızı öğrenmesinler, cesur olsunlar :)

Ben ilk zamanlar erkek olacak gibi hissediyordum. Erkek ismi olarak da Ömer i çok beğenirim. Ömer Faruk veya Ömer Asım koymayı planlıyordum. Yeni nesil isimler pek gelmiyor bana. Onun dışında Ali, Muhammet Akif, Ahmet Zahit, Asım Yusuf isimleri de güzel kanımca. Sonraaa Semih ve Kerem de güzel. Erkek ismi çok bence güzel kız ismi bulamıyorum ben de. İçime sinmiyor bişey.

Son ana kadar söylemeyip, doğum zamanı tutturalım mı Arel olsun diye ne dersin ?

Yapma o nasıl bi isimdir :-s Türkçe kökenli falan yaziyor sitelerde ama hic sanmiyorum. Eski Türk isimlerinden olsa biliriz. Bu muhtemelen ibranice kökenli bir kelime Ariel gibi. Musevi ismi olması muhtemel. Ele bunu bence.

Iyi oldu valla kafam dağıldı biraz canım kaç oğullarınla sinemaya bi ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…