- 10 Ağustos 2015
- 414
- 384
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.081
Ah canım Allah (cc) kimseye evlat acısıda göstermesin üzüldüm inşallah eğer gönlünden geçiyorsa birde kızın olsun hayırlısıyla biz bizim için hayırlı olanı bilemeyiz ama imtihanımız varsa dünyada onuda engelleyemeyizCnm oncelikle rabbim sağlıklı evlat nasip etsin demek gerek dediğin gibi oğlu olan kız kızı olan oğlan ister bnm de bir oğlum var birde 6 aylık kız kaybım bende bu bebekte o kdr kız hissettim ki kusmam bile kızdaki gibiydi dr erkeğe benzitor diyince bir ağlamışım tovbe ettim sonra allahım affet diye olmayanları dusundum o kokuyu o duyguyu ttamayan insanlar var 2 oğlan anası olacağım sende 2 kız ama emin ol çok şanslısın kız çocuğu çok lazım sana onlat koşacak onlar ağlayacak sana rabbim yokluklarını aratmasın inş birde oğlun olur ileride ben sana oğlan formulu veririm :)
Nasıl bana rağmenOlur olur sana ragmen olur merak etme :))
Dogrudur turkce konusuyolardi cunkuBen izlemedim med cezir falan valla :))
Kız hala dünürm diyosunNasıl bana rağmenayıp oluyor dünürüm
Eee bugun cumartesiii. Bi günde evde beklicek deme noluurPastamizi aldik kizlar bakisiyoruuuzzzhayalimdekinden cok daha guzel olmuuss ya
Çok şükürBiz oglusla iyiyiz :)
Ne guzel yapmissin iyi gelmistir temiz hava. Uzan simdi dinlen guzelce
Kiiim bana kulağa hoş gelen, anlamı güzel bir erkek ismi öneriiirrr ??Arda diye düşünüyoruz ama alışamadım bir türlü o isme ya Hadi size güveniyorum, aslansınız siz. Bak ben üşenmeden herkesi etiketliyorum, siz de üşenmeden bana isim önerin interiorarchitect Jellyfish_ Super_anne1411 1cicek3bocek @insanbuL @idilduam @tulaykavas @batideniz @ALTINIM @semurcan M melda983 @melankolik_kedi @ipekm84 Sahihuban @sheyma46 L Light Of God @beteray sleek @primavera77 @yesil33 @Senam72015 @Seyda_Turker @sima88 @frontoza @sare_ @Nurmuratkf @subitkisi @Daisymom @plum88 @SOSYOLOG022 @dimplehawk
Troidle ilgili hiç bilgim yok ama ilaç kullanılınca duzelen bişi diye duydum sadece. Eltininde bebeği inşallah sağlıklıdır sağlık olsunda kız erkek farketmiyor açıkçası bana bu bebekte de sorun çıkarsa daha kesinlikle vazgeçmemŞükürler olsun halime işte dün troidle ilgili bi sıkıntı yaşadım sabah uyandık 07:30 özel hastane 2 tane ve birer endokrinci var biri dolu biri çalışmıyor darmadağındım zaten
Öğlen oldu eltiminde ikili testi kötü çıkmış ilçeden şehre gittiker muayene için şükür bişey yok kesin değil tabi ama kalpte bişey var gibi demiş bide erkek demiş oda endişeden belki sevinenedi bile
Sonuçta Rabbimin (cc) hikmetinden sual olunmaz ama duygularımı kimseyle paylaşamıyorum ağladım ağladım
Memleketimden ızağım iş arkadaşlarımla paylaşmıyorum prensip olarak sosyal arkadaşımda hiç yok eşimde bişey deyince beni hep negatif buluyor
Kendimi çok yalnız hissettim dua ettim Allahım (cc) sen varsın ama bana omsuna sarılıp ağlayacağım hakiki bir dost gönder diye
İnsan bazen gerçekten çok yalnız hissediyor
Ayy çok heyecanlı kız yrn değil miydi :) bak bu pasta vakası iki oldu çektirip durma canımızıPastamizi aldik kizlar bakisiyoruuuzzzhayalimdekinden cok daha guzel olmuuss ya
etini budunu sevsinler onun :)) hoplasın zıplasın icerde ama dısarda azck sakin olsunBnm velet bugün karnımda şaha kalktı ne bu enerji 200 gr haliyle anlamıyorum etin ne budun ne
Snn ki daha sert vurur artık 1 ay var neredeyse aramızda :) bazen hiç uyutmayacak ben geceleri hiç uyuyamıyordum doğuda :)akşamları ve geceleri hareketli oluyorlar Allah tan hareket ediyorlar ya aklım kalmıyor artık inan. ❤ demin doğuyu bi öptüm oh miss ddm aklıma bebek geldi onuda koklayabilecek miyim opebilecek miyim diye özlemişim ufak bebeği bide minicik ayaklar eller oyhh zaman geç ddm artık :)etini budunu sevsinler onun :)) hoplasın zıplasın icerde ama dısarda azck sakin olsun
sabah 5ti galiba benimki bi basladı zor uyudum :)
Sorun neydiki canım 6. Ayda kaybettin eğer seni incitecekse lütfen anlatmaTroidle ilgili hiç bilgim yok ama ilaç kullanılınca duzelen bişi diye duydum sadece. Eltininde bebeği inşallah sağlıklıdır sağlık olsunda kız erkek farketmiyor açıkçası bana bu bebekte de sorun çıkarsa daha kesinlikle vazgeçmemAllah sınav ediyor bazı kullarını sabırlı olup bekleyeceğiz artık
Dogrudur turkce konusuyolardi cunku
Pastamizi aldik kizlar bakisiyoruuuzzzhayalimdekinden cok daha guzel olmuuss ya
Doğu geçenlerde sineği eliyle oldurduo korkmuyor hiç ben o olen sineği alana kdr peçeteyle ordan canım çıktı valla
Kiiim bana kulağa hoş gelen, anlamı güzel bir erkek ismi öneriiirrr ??Arda diye düşünüyoruz ama alışamadım bir türlü o isme ya Hadi size güveniyorum, aslansınız siz. Bak ben üşenmeden herkesi etiketliyorum, siz de üşenmeden bana isim önerin interiorarchitect Jellyfish_ Super_anne1411 1cicek3bocek @insanbuL @idilduam @tulaykavas @batideniz @ALTINIM @semurcan M melda983 @melankolik_kedi @ipekm84 Sahihuban @sheyma46 L Light Of God @beteray sleek @primavera77 @yesil33 @Senam72015 @Seyda_Turker @sima88 @frontoza @sare_ @Nurmuratkf @subitkisi @Daisymom @plum88 @SOSYOLOG022 @dimplehawk
Son ana kadar söylemeyip, doğum zamanı tutturalım mı Arel olsun diye ne dersin ?
Bnm velet bugün karnımda şaha kalktı ne bu enerji 200 gr haliyle anlamıyorum etin ne budun ne
Iyi oldu valla kafam dağıldı biraz canım kaç oğullarınla sinemaya bi araHg cnm yerim onun tekmiş atan ayaklarını ben :) buyudukçe zorluğu artacak :) yatırmayacsk annesi seni sabah uyutmayacak tekme üstüne tekmeler gelecek :) aman iyi yaptınız gittiniz çocuk yokken gşttiğiniz kar size ben cinema ya gitmeyeli 3 sene oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?