- 17 Kasım 2015
- 1.780
- 2.181
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.121
Senin kız nazlanıyodur annesi :)
Deniz anaları siziiii:))benim oğlum olsaydı deniz koyacaktım kızım olacak Aryam:))
:)) hava cok kotu bugun yagmur kasvet az kalsin yine bunalima gircektim :)Iyi etmiş sizde çıksaydınızz dışarı canım valla evde afakanlar basıyo beni hafta sonları bi bunalımdan çıkıp diğerine giriyorum:))DraconianX ben geldim eve AVM'ler bebek mağazaları sana emanet:)
O zaman sen anlamiyosun cocuk daha napsin yani sanaultasonda nazdan eser yok valla itmeler tepmeler çekmeler germeler bi dk durmuyo hanım ama his, yok
O zaman sen anlamiyosun cocuk daha napsin yani sana
Kizlar iyi aksamlar bugun sultanbeylideki civil outlet e gittim cook ucuza cok guzel seyler aldim inanamayacaksiniz musait olunca paylasicam
Hakan , murat, eymen ki biz eymen düşünüyoruz arın da çok güzel İnşallah güzel öneriler çıkar canimKiiim bana kulağa hoş gelen, anlamı güzel bir erkek ismi öneriiirrr ??Arda diye düşünüyoruz ama alışamadım bir türlü o isme ya Hadi size güveniyorum, aslansınız siz. Bak ben üşenmeden herkesi etiketliyorum, siz de üşenmeden bana isim önerin interiorarchitect Jellyfish_ Super_anne1411 @gvn1907 @insanbuL @idilduam @tulaykavas @batideniz @ALTINIM @semurcan @melda983 @melankolik_kedi @ipekm84 Sahihuban sheyma46 @Aryadeniz38 @beteray @sleek @primavera77 @yesil33 @Senam72015 @Seyda_Turker @sima88 @frontoza @sare_ @Nurmuratkf @subitkisi @Daisymom @plum88 @SOSYOLOG022 @dimplehawk
Sen kendine...aynen yaa anacım karnındaki yağlardan ulaşamıyom sana diyodur bebeem ahahahaha
Sen kendine...
neyse uzatmicam
ben daha hic bisey almadim herkes indirim kovaliyo alisverisler yapiyo
Bu ayı da bi atlatalım dedi babasıE al artık ne bekliyon Şubat mis indirim ayı bitmeden hemen internetten bi sipariş patlat ya da yarın çık da al yazık çocuğa :))
Ayyyw dilim surçmüşKız hala dünürm diyosun
Seninle dünürlük hayalleri cok güzeldiAyyyw dilim surçmüş
Bu ayı da bi atlatalım dedi babası
ben bi bakim survivor basladımı yılmaz morgül var
Ama buraya kadarmışSeninle dünürlük hayalleri cok güzeldi
Izliyorumm :) Ajda pekkanın erkek hali yok ama kimbilir nerde dedikodu yapiyoBaşladı koşşşşş reklam bitmek üzere :)
Onun haftasonlari esi izinli oluyo ondan topige ara veriyo o :)@batideniz özledik özledikkkkkkk nerdesinn
Sahihuban bulabildin mi cnm uygun bişiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?