- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.101
Detaylı ultrasona gittik suyu bitmişti bebeğin bobrekleri kistler oluşturmuş ve mesanesi kapanmıştı idrar çıkışı yoktu bebeğin bu sebeple o kistler bana zarar verebilirdi karnımda heyet alalım dedi imza verdik normal doğumla aldılar bebeği cnm kısacası bu uzuluyor insan üzülmüyor değil zor toparlandım halada bazen çok etkilenirim mezara falan gidince rabbim evlat acısı vermesin umuyorum bu bebeğim sağlıklı olur tek isteğim budur Allah tanSorun neydiki canım 6. Ayda kaybettin eğer seni incitecekse lütfen anlatma
İşallah bu bebeğini hayırlısıyla dünyaya getirirsin
Koca topicte bi ben kaldım haa hissedemeyen :))) 2 gün önce biseyler oluyo gibi oldu sonra tık yok. Siz nası hissediyosunuz yaa şaha kalktı falan maşallahh :)))
Döndümmm burdayım sen nerelerdesinnBebeYYYiimsinDön artık
Bi ara dursana be cocuk dedim de sonra kendime kızdımSnn ki daha sert vurur artık 1 ay var neredeyse aramızda :) bazen hiç uyutmayacak ben geceleri hiç uyuyamıyordum doğuda :)akşamları ve geceleri hareketli oluyorlar Allah tan hareket ediyorlar ya aklım kalmıyor artık inan. ❤ demin doğuyu bi öptüm oh miss ddm aklıma bebek geldi onuda koklayabilecek miyim opebilecek miyim diye özlemişim ufak bebeği bide minicik ayaklar eller oyhh zaman geç ddm artık :)
O herkesi buraya toplayip gezmelere gittiDöndümmm burdayım sen nerelerdesinn
Süt içtiysem bide muz yediysem çok hareketleniyor toplaşıyor bile bazen karnımdaKoca topicte bi ben kaldım haa hissedemeyen :))) 2 gün önce biseyler oluyo gibi oldu sonra tık yok. Siz nası hissediyosunuz yaa şaha kalktı falan maşallahh :)))
Detaylı ultrasona gittik suyu bitmişti bebeğin bobrekleri kistler oluşturmuş ve mesanesi kapanmıştı idrar çıkışı yoktu bebeğin bu sebeple o kistler bana zarar verebilirdi karnımda heyet alalım dedi imza verdik normal doğumla aldılar bebeği cnm kısacası bu uzuluyor insan üzülmüyor değil zor toparlandım halada bazen çok etkilenirim mezara falan gidince rabbim evlat acısı vermesin umuyorum bu bebeğim sağlıklı olur tek isteğim budur Allah tan
Deniz anaları siziiii:))benim oğlum olsaydı deniz koyacaktım kızım olacak Aryam:))Ya bakarsın senin ya daJellyfish_ un kızını alırım, karı koca Deniz olmasınlar
hahahahaha İngilizce altyazı varsa izliim bari
Doğu durmaz ki keşke dursa her fırsatta giderim o duracak zamana gelince öteki durmayacak ben Bi 5 sene daha gidememIyi oldu valla kafam dağıldı biraz canım kaç oğullarınla sinemaya bi ara
Ay heyecanlandım :)Bi ara dursana be cocuk dedim de sonra kendime kızdımPat küt girisiyo icerde :)
Insallah saglikla kucagimiza alcaz kuzumm o zaman hangisini koklasam acaba diceksin ♥
Senin kız nazlanıyodur annesi :)Koca topicte bi ben kaldım haa hissedemeyen :))) 2 gün önce biseyler oluyo gibi oldu sonra tık yok. Siz nası hissediyosunuz yaa şaha kalktı falan maşallahh :)))
Iyi etmiş sizde çıksaydınızz dışarı canım valla evde afakanlar basıyo beni hafta sonları bi bunalımdan çıkıp diğerine giriyorum:))O herkesi buraya toplayip gezmelere gitti
Amin Amin inşallah kuzum ya detaylı geçsin hepimiz rahat nefes alacağız Allah ın izniyleİnş. canım olacak Allah'ın izniyle. Rabbim hepimize yavrularımız sağlıkla bağrımıza basmayı nasip etsin.
Bırak Doğuyu babasına al kankanın birini yanına doooooğru sinemaya ne demek 5 sene gidememDoğu durmaz ki keşke dursa her fırsatta giderim o duracak zamana gelince öteki durmayacak ben Bi 5 sene daha gidemem
Sen etiketlersinde biz yazmazmiyiz hic :)Kiiim bana kulağa hoş gelen, anlamı güzel bir erkek ismi öneriiirrr ??Arda diye düşünüyoruz ama alışamadım bir türlü o isme ya Hadi size güveniyorum, aslansınız siz. Bak ben üşenmeden herkesi etiketliyorum, siz de üşenmeden bana isim önerin @jindam Jellyfish_ Super_anne1411 1cicek3bocek @insanbuL @idilduam @tulaykavas @batideniz @ALTINIM @semurcan M melda983 @melankolik_kedi @ipekm84 @kayacans @sheyma46 L Light Of God @beteray @sleek @primavera77 yesil33 @Senam72015 @Seyda_Turker @sima88 @frontoza @sare_ @Nurmuratkf @subitkisi @Daisymom @plum88 @SOSYOLOG022 @dimplehawk
Bende de var hipotiroid ilaç kullanıyorum hamileliğinin başından beri her ay düzenli olarak tahlil yaptırıp takip ederseniz sorun olmuyor. Benim degerlerim 6,87 lerdeydeken suan 0,97 oldu
Cevabın için teşekkürler canım anlaşılan hipotroidli yada şüpheli kimse yok forumda herkez adına sevindim
AEOlun hepiniz
deniz özgür Güney bayıldımmm Şahane isimlerSen etiketlersinde biz yazmazmiyiz hic :)
Oncelikle oglusumun ismiyle basliyim
Güney
Ayaz
Aras
Kayra
Kerem
Çağın
Özgür
Çağan
Deniz
Göktuğ
Sagol canım bende beğeniyorum iste ikinciye karar veremedik biturlu :)]
deniz özgür Güney bayıldımmm Şahane isimler
aaa yok maleseff siz burjuvalar icin biraz avam kaciyo o dizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?