2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Sorun neydiki canım 6. Ayda kaybettin eğer seni incitecekse lütfen anlatma
İşallah bu bebeğini hayırlısıyla dünyaya getirirsin
Detaylı ultrasona gittik suyu bitmişti bebeğin bobrekleri kistler oluşturmuş ve mesanesi kapanmıştı idrar çıkışı yoktu bebeğin bu sebeple o kistler bana zarar verebilirdi karnımda heyet alalım dedi imza verdik normal doğumla aldılar bebeği cnm kısacası bu uzuluyor insan üzülmüyor değil zor toparlandım halada bazen çok etkilenirim mezara falan gidince rabbim evlat acısı vermesin umuyorum bu bebeğim sağlıklı olur tek isteğim budur Allah tan

Bi ara dursana be cocuk dedim de sonra kendime kızdım Pat küt girisiyo icerde :)
Insallah saglikla kucagimiza alcaz kuzumm o zaman hangisini koklasam acaba diceksin ♥

Koca topicte bi ben kaldım haa hissedemeyen :))) 2 gün önce biseyler oluyo gibi oldu sonra tık yok. Siz nası hissediyosunuz yaa şaha kalktı falan maşallahh :)))
Süt içtiysem bide muz yediysem çok hareketleniyor toplaşıyor bile bazen karnımda çok yer değişiyor bide sağlı sollu geliyor hareketler bazen bnm kız miskindi buda bu 1 haftadır fena gidiyor tipik oğlan çocuğu azmaya sna karnında başlıyorlar

İnş. canım olacak Allah'ın izniyle. Rabbim hepimize yavrularımız sağlıkla bağrımıza basmayı nasip etsin.

Sen etiketlersinde biz yazmazmiyiz hic :)
Oncelikle oglusumun ismiyle basliyim
Güney
Ayaz
Aras
Kayra
Kerem
Çağın
Özgür
Çağan
Deniz
Göktuğ

Cevabın için teşekkürler canım anlaşılan hipotroidli yada şüpheli kimse yok forumda herkez adına sevindim
AEOlun hepiniz
Bende de var hipotiroid ilaç kullanıyorum hamileliğinin başından beri her ay düzenli olarak tahlil yaptırıp takip ederseniz sorun olmuyor. Benim degerlerim 6,87 lerdeydeken suan 0,97 oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…