- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.141
İltihap da zararlıymış bebeğe antibiyotik te şaştım kaldım inan kadın doğumcum ic DediBen de aynı durumdayım antibiyotiği icsem mi içmesem mi... Ama iyilesemiyorum. Kadın dogumcu da ic dedi. Sen de doktoruna danışıp içebilirsin.
Amaaa öyle deme kaynanayla altlı üstlü oturuom ben. Hem bahcemiz yok arsanin tamamına oturtmuslar evi. Daha geniş bahçeli, şahsıma ait bir ev olabilir :)
Neresiymis kiii cennet gibi merak ettim. Haklısın ama başka yerden gelince buranın keşmekeşi zor.
Canım sakin ol. Ben hipotroidi hastasıyım. Bu haftaya kadar bakmadılar mı senin troidine? Endokrinolojiye git hemen ilaç başlar düşürürler tsh ı. Ben devamlı kullanıyorum ilacımı.
Izliyorumm :) Ajda pekkanın erkek hali yok ama kimbilir nerde dedikodu yapiyo
Daha iyiyiz şükür canım sizi özledik deniz nasıl tekmeliyo mu:)Aryacık, annesi nasılsınızzz :)
Deniz koy hadi fikir vereyim sana:))ilk defa sana söylüyorum aramızda Kalsın:))):)) hava cok kotu bugun yagmur kasvet az kalsin yine bunalima gircektim :)
Gezmek yerine isim arastirmasi yapiyorum ben
Canım ben hic hissetmiyorum sen ne zaman hissetmeye başladınher sabahh gözümü açaraçmaz bebeğimin hareketlerini hissetmek muhteşem...sanki babasına kur yapıyor canım kızım...muhteşem bir duygu..günaydın,harika haftasonu dilerim herkese
:)) deniz ismini cok seviyorum esimin adı alper deniz :) oglusada iki isim komak istiyorum 2.isim kullanılmıyo pek zaten o yuzden 2.ismi alper olsun istiyorum :) aklina gelen olursa paylasirsan cok mutlu olurum ama bize özel olsun mumkunse :))Deniz koy hadi fikir vereyim sana:))ilk defa sana söylüyorum aramızda Kalsın:)))
İltihap da zararlıymış bebeğe antibiyotik te şaştım kaldım inan kadın doğumcum ic Dediufffff cok moralim bozuk cnm ya
Kızlar bebekleri nerede hissediyorsunuz?
Tam olarak karnınızın hangi bölgesi
Kız bu yattaranın saclar hala aynı dibi gelmedi bununhahahahah :))))) Ne dedikodu dönüyo be
Senin kız guzelmis oyle duyduk :)Ne alıyonuz bacımmmm domates mi benim kız
Daha iyiyiz şükür canım sizi özledik deniz nasıl tekmeliyo mu:)
Ilk baslarda solda gobegimin altinda hissediyodum ama artik heryerde sanki :) gobek hizamda hissettigimde oluyo geziyo benimki :))Kızlar bebekleri nerede hissediyorsunuz?
Tam olarak karnınızın hangi bölgesi
Kız bu yattaranın saclar hala aynı dibi gelmedi bunun
Kız bu yattaranın saclar hala aynı dibi gelmedi bunun
Senin kız guzelmis oyle duyduk :)
Aha Esra yoksa survivor var diyorsunuzJellyfish_ . Çoluk çocuk olana kadar sürün sefanızı bakalım. Sona tv yasak
Benim oglus da burak ozcivit gibi kara kaş kara göz olcak sonra aylinin oglu nerde diye aramaBenim kız muhtemelen sarı ve yeşil gözlü olcak haağnnımmmm güzel ne kelimeAma vermem ben kızımı kimselere Hadi baska kapıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?