2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
İltihap da zararlıymış bebeğe antibiyotik te şaştım kaldım inan kadın doğumcum ic Dedi ufffff cok moralim bozuk cnm ya

her sabahh gözümü açaraçmaz bebeğimin hareketlerini hissetmek muhteşem...sanki babasına kur yapıyor canım kızım...muhteşem bir duygu..günaydın,harika haftasonu dilerim herkese
Canım ben hic hissetmiyorum sen ne zaman hissetmeye başladın

Deniz koy hadi fikir vereyim sana:))ilk defa sana söylüyorum aramızda Kalsın:)))
:)) deniz ismini cok seviyorum esimin adı alper deniz :) oglusada iki isim komak istiyorum 2.isim kullanılmıyo pek zaten o yuzden 2.ismi alper olsun istiyorum :) aklina gelen olursa paylasirsan cok mutlu olurum ama bize özel olsun mumkunse :))

İltihap da zararlıymış bebeğe antibiyotik te şaştım kaldım inan kadın doğumcum ic Dedi ufffff cok moralim bozuk cnm ya

Zorda kalınca içiliyor. Ben artik dayanamadim şurubu içiyorum. Bu kadar öksürmem de zararli olabilir belki. Bir de şurdaki doğal antibiyotiği yaptım bugün sanki daha iyiyim :

http://beyazlimon.blogspot.com.tr/2015/11/dogal-antibiyotik-soganli-sut-kuru-nasil-yapilir.html?m=1

Kızlar bebekleri nerede hissediyorsunuz?
Tam olarak karnınızın hangi bölgesi

Niyeyse benimki hep soldan dürtüyor göbek deliğimin az aşagısında. Hiç sağda hissetmedim. Bazen ortada toplaşıyor.

Daha iyiyiz şükür canım sizi özledik deniz nasıl tekmeliyo mu:)

Biz de özledikk :) Yok yaa daha hanım hanımcık oturuyo benim kız sessiz sessiz Daha doğrusu bugün ultrasonda gördüklerim cok enteresandı bir sn durmadı doktor bile güldü durdu ama şişko anasına ulaşmıyo henuz hareketler Arya hanım hissettiriyodur artık iyice ama kendini dimi

Benim kız muhtemelen sarı ve yeşil gözlü olcak haağnnımmmm güzel ne kelime Ama vermem ben kızımı kimselere Hadi baska kapıya
Benim oglus da burak ozcivit gibi kara kaş kara göz olcak sonra aylinin oglu nerde diye arama
bana da acun ayrıcalık tanıyo gibi geldi :)
M melda983 otur sende izle rtük gibisin masallah gel eslik et bizee

Benim oglus da burak ozcivit gibi kara kaş kara göz olcak sonra aylinin oglu nerde diye arama
bana da acun ayrıcalık tanıyo gibi geldi :)
M melda983 otur sende izle rtük gibisin masallah gel eslik et bizee

Huyları bahtları güzel olsun kuzuların yirim len hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…