- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.161
Onun kızı kıymetlı vermiyo kimseye
Onun kızı kıymetlı vermiyo kimseye
Amiiiinnn ♥♥♥Huyları bahtları güzel olsun kuzuların yirim len hepsini
:)):)) deniz ismini cok seviyorum esimin adı alper deniz :) oglusada iki isim komak istiyorum 2.isim kullanılmıyo pek zaten o yuzden 2.ismi alper olsun istiyorum :) aklina gelen olursa paylasirsan cok mutlu olurum ama bize özel olsun mumkunse :))
Yaaa dimiSuper_anne1411 yalnız survivor izlemek çok tehlikeli. Her ödül oyununda onlarla bir bizim de yememiz gerek o ödülden
Vermicem zatenSiz de vermeyin kızzzzz hepsi kıymetli bunların neler çekiyoruz nelerrr bunları büyütcez diye daha bu başlangıç bi de. Vermeyin kimselere
Yaaa dimigecen hafta bisey yediler aglicaktim nerdeyse ertesi günü zor ettim :) esim de onlar adada yokluk cekiyo senden daha kotu durumdalar dedi kimse bi hamileden daha kotu bi durumda olamaz yemek konusunda dedim
Vermicem zatensen simdi oglana kız da begenmezsin diyo esim adam haklı paylasamam kimseyle :)
Aaa bugün kontrolünüz mü vardı iyi geçmiş Anladığım kadarıyla oh şükür valla çok sevindimm herkes hepimiz iyi haberler alalım her daim.cat canım bizim göbekler ezelden büyük ve Yağlı olduğu için mi hissetmiyoruz acaba:)))valla bende tam anlamıyla bugün hissettim hiç durmuyo uyuyup uyanıp başlıyo tekmeye sabah babası bile hissetti arya hanım çok fena rahatsız olunca tekmeliyo olduğu tarafa yatınca göbeğimin üzerine eğilecek olursam filan basıyo tekmeyi hanımefendi:)))bugün sinemada çok tekmeledi yüksek sesten sanırım yaa çok üzüldüm gerçekten rahatsız oluyo mu acaba diye:) sende hissedersin bir iki haftaya Fazlasıyla canımBiz de özledikk :) Yok yaa daha hanım hanımcık oturuyo benim kız sessiz sessizDaha doğrusu bugün ultrasonda gördüklerim cok enteresandı bir sn durmadı doktor bile güldü durdu ama şişko anasına ulaşmıyo henuz hareketler Arya hanım hissettiriyodur artık iyice ama kendini dimi
Valla cnm ben turkiyeden bişi almadım hiç kuzenim hamile tekstilde seraphine diye bir marka hatta kıyafetlerim o getirdi hep netten satışı var denemeden alırım dersen bide defactoda görmüştüm bişiler bi orayada bak cevahirde gebe mağazası var orayada bakLcw den bi kot alabildim
İş için kumaş almam gerek
Tavsiyen var mı?
Aaa bugün kontrolünüz mü vardı iyi geçmiş Anladığım kadarıyla oh şükür valla çok sevindimm herkes hepimiz iyi haberler alalım her daim.cat canım bizim göbekler ezelden büyük ve Yağlı olduğu için mi hissetmiyoruz acaba:)))valla bende tam anlamıyla bugün hissettim hiç durmuyo uyuyup uyanıp başlıyo tekmeye sabah babası bile hissetti arya hanım çok fena rahatsız olunca tekmeliyo olduğu tarafa yatınca göbeğimin üzerine eğilecek olursam filan basıyo tekmeyi hanımefendi:)))bugün sinemada çok tekmeledi yüksek sesten sanırım yaa çok üzüldüm gerçekten rahatsız oluyo mu acaba diye:) sende hissedersin bir iki haftaya Fazlasıyla canım
Bugunde oyun bitince kanalı degistircemvallaaa aynı şey bizim evde de yaşandı geçen hafta sabah koşarak gittik almaya ahahahahah Ayrıca iyi demişsin aynen de öyle hahahaha
Gözün aydınnn Canımm senin Kızın çok özell ve çok güzel bi bebek olucak hissediyorummİçim daralıyordu 2 gündür bugüne çektim ben de konrolü çok şükür iyi kızım :)) Ayyyyyyyy az kaldı dimiMaşallah canım ya size ben de dört gözle, tüm duyularımla beklemedeyim :))
Çok güzeller canım o alt açma mı?
Gözün aydınnn Canımm senin Kızın çok özell ve çok güzel bi bebek olucak hissediyorummbi kere minnoşun ismi çok özelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?