2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Super_anne1411 yalnız survivor izlemek çok tehlikeli. Her ödül oyununda onlarla bir bizim de yememiz gerek o ödülden
Yaaa dimi gecen hafta bisey yediler aglicaktim nerdeyse ertesi günü zor ettim :) esim de onlar adada yokluk cekiyo senden daha kotu durumdalar dedi kimse bi hamileden daha kotu bi durumda olamaz yemek konusunda dedim

Yaaa dimi gecen hafta bisey yediler aglicaktim nerdeyse ertesi günü zor ettim :) esim de onlar adada yokluk cekiyo senden daha kotu durumdalar dedi kimse bi hamileden daha kotu bi durumda olamaz yemek konusunda dedim

vallaaa aynı şey bizim evde de yaşandı geçen hafta sabah koşarak gittik almaya ahahahahah Ayrıca iyi demişsin aynen de öyle hahahaha

Aaa bugün kontrolünüz mü vardı iyi geçmiş Anladığım kadarıyla oh şükür valla çok sevindimm herkes hepimiz iyi haberler alalım her daim.cat canım bizim göbekler ezelden büyük ve Yağlı olduğu için mi hissetmiyoruz acaba:)))valla bende tam anlamıyla bugün hissettim hiç durmuyo uyuyup uyanıp başlıyo tekmeye sabah babası bile hissetti arya hanım çok fena rahatsız olunca tekmeliyo olduğu tarafa yatınca göbeğimin üzerine eğilecek olursam filan basıyo tekmeyi hanımefendi:)))bugün sinemada çok tekmeledi yüksek sesten sanırım yaa çok üzüldüm gerçekten rahatsız oluyo mu acaba diye:) sende hissedersin bir iki haftaya Fazlasıyla canım

Lcw den bi kot alabildim

İş için kumaş almam gerek

Tavsiyen var mı?
Valla cnm ben turkiyeden bişi almadım hiç kuzenim hamile tekstilde seraphine diye bir marka hatta kıyafetlerim o getirdi hep netten satışı var denemeden alırım dersen bide defactoda görmüştüm bişiler bi orayada bak cevahirde gebe mağazası var orayada bak

İçim daralıyordu 2 gündür bugüne çektim ben de konrolü çok şükür iyi kızım :)) Ayyyyyyyy az kaldı dimi Maşallah canım ya size ben de dört gözle, tüm duyularımla beklemedeyim :))

İçim daralıyordu 2 gündür bugüne çektim ben de konrolü çok şükür iyi kızım :)) Ayyyyyyyy az kaldı dimi Maşallah canım ya size ben de dört gözle, tüm duyularımla beklemedeyim :))
Gözün aydınnn Canımm senin Kızın çok özell ve çok güzel bi bebek olucak hissediyorumm bi kere minnoşun ismi çok özelll

Gözün aydınnn Canımm senin Kızın çok özell ve çok güzel bi bebek olucak hissediyorumm bi kere minnoşun ismi çok özelll

Oyyy hislerini severim çok tatlısın :) Hepimizinki çok çokkk özel Allah korusun onları, bizlere bağışlasın. Bi de teyzesi ilk kez renkli gördük yüzünü çok güzeldi yahu :) Hepsi can bunların can. Aşırı sevgi yüklendi şu an bünyeme bayılıciim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…