2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Hepsi de çok güzel sağlıkla kullansın minnoşun.canım peki sen nasıl bı kadar uyguna aldın başka mağaza bile olsa markada nasıl bu kadar fiyat oynayabiliyor?ay ben bazı markaları böyle uyguna bulsam komple mağazayı satın alırım:)

:)))kıyamam yaa:)) bi yoklayim bakalim ama zararlı diye yanasmaz gibi geliyo
Benimde 20gün var daha

:)))kıyamam yaa:)) bi yoklayim bakalim ama zararlı diye yanasmaz gibi geliyo
Benimde 20gün var daha
Eşim artık çözdü olayı oflayıp poflamaya başladığımda sakınn diyo:)))en son ağlayınca dayanamıyo tmm hadi gidelim diyo yıldı adam artık elimden:)))sana taktik vermiş gibi olmayayım da:)))

Benim oglus da burak ozcivit gibi kara kaş kara göz olcak sonra aylinin oglu nerde diye arama
bana da acun ayrıcalık tanıyo gibi geldi :)
M melda983 otur sende izle rtük gibisin masallah gel eslik et bizee

Kaynanamda misafir var muhabbetteyiz biz. Ben sabredemiyorum ya bir sürü konuşmalar uzuuun uzun yarışmalar falan hafakanlar basıyor beni. Seksenleri tercih ederim :)

Amin teyzesi cok tesekkur ederiz canim orasi civilin outlet magazasi inan o parcalari bir araya toparlamak iki saatimi aldi hepsi farkli sepetlerde karisik bukadar kaliteli urunlerin boyle ucuz olmasini benimde aklim almiuo oyuzden sozde birsey almayacak olan ben bukadar sey aldim hala aklim orada kaldi altini bulup ustunu bulamadiklarim ustunu bulup altini bulamadiklarimi dusunuyorum biraz daha arasam bulurmuydum diye cogunluklaa ic etiketleri kesik arada defolu urunlerde var seciyosun benim aldiklarimda hicbisry bulamadim bitek guzel battaniyr ve havlu bulamadim bazen onlarda oluyo mesela islak mendili sordum uclu baketle ayni degilmi diye kasiyer icindeki ayni onlar kutulari yirtilanlari kutularindan cikardik normalde tek satilmiyo oyuzden bu fiyat dedi

Canım hangi sehirdesin sen neresi aldığın yer. Cok tatlılar Gule Gule giysin kuzun

Vallahi Şahane uygun fiyata almışsın.canım sen o altların üstlerini üstlerin altlarını da bulsan yine aklın orda kalırdı:)))öyle oluyo çünkü ne kadar ne alırsan al acaba onu da mı alsaydım diyosun.daha doğuma çook var hepsini halledersin inşallah yeter ki sağlıkla hayırla gelsin bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…