- 8 Temmuz 2013
- 2.133
- 1.321
- 148
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.201
Hepsi de çok güzel sağlıkla kullansın minnoşun.canım peki sen nasıl bı kadar uyguna aldın başka mağaza bile olsa markada nasıl bu kadar fiyat oynayabiliyor?ay ben bazı markaları böyle uyguna bulsam komple mağazayı satın alırım:)Cok sukur ya tel donup duruyo zor eklerim sapkalar 1 eldiven 0.50 corap 1 tl kizlar bu arada hepsi marka misket in kujji civil hicbir defolari yok oradan ciktik civilin normal magazasina gittik fiyatlar ayni urunlerde inanilmaz pahali mesela 6 tl ye aldigim tulumun aynisi 25 tl idi birde islak mendiller uygundu uni bayb yenidogan normalde uclu paketi 15 tl tanesi 3.5 tl idi 5 tane aldim ilk kullanim icin cok iyi oluyo saf su ve pamuk cunku
:)))kıyamam yaa:)) bi yoklayim bakalim ama zararlı diye yanasmaz gibi geliyoSabah fırça yedim eşimdençocuğu rahat Bırak her hafta gitmek istiyosun diye:)))sabah eşimi bi yokladım.kontrole daha iki hafta var pff filan diye:)))sakınn aklından bile Geçirme her hafta ya da iki hafta da bir ultrasona mı girilir diye fena sinirlendi:)))sende bi yokla bakalım eşini:))
Eşim artık çözdü olayı oflayıp poflamaya başladığımda sakınn diyo:)))en son ağlayınca dayanamıyo tmm hadi gidelim diyo yıldı adam artık elimden:)))sana taktik vermiş gibi olmayayım da:))):)))kıyamam yaa:)) bi yoklayim bakalim ama zararlı diye yanasmaz gibi geliyo
Benimde 20gün var daha
Valla bekliyor kuzu kuzuEee bugun cumartesiii. Bi günde evde beklicek deme noluur
Yarin ama bugunden aldik cunku pastaci yarin kapali bu iskence daha zormus ya gozunun onunde ama bilmiyorsunAyy çok heyecanlı kız yrn değil miydi :) bak bu pasta vakası iki oldu çektirip durma canımızı
Bildirmez miyimmm canim benimm buyuk bir heyecanla bildiricem hemde :) yarin olur mu ya :) zaman gecmiyor gecmiyooorrrHarika gözüküyor :) Yarın bize de neticeyi bir dilim pasta fotoğrafıyla bildir lütfenn :)
Bildirmez miyimmm canim benimm buyuk bir heyecanla bildiricem hemde :) yarin olur mu ya :) zaman gecmiyor gecmiyooorrr
Amin teyzesi cok tesekkur ederiz canim orasi civilin outlet magazasi inan o parcalari bir araya toparlamak iki saatimi aldi hepsi farkli sepetlerde karisik bukadar kaliteli urunlerin boyle ucuz olmasini benimde aklim almiuo oyuzden sozde birsey almayacak olan ben bukadar sey aldim hala aklim orada kaldi altini bulup ustunu bulamadiklarim ustunu bulup altini bulamadiklarimi dusunuyorum biraz daha arasam bulurmuydum diye cogunluklaa ic etiketleri kesik arada defolu urunlerde var seciyosun benim aldiklarimda hicbisry bulamadim bitek guzel battaniyr ve havlu bulamadim bazen onlarda oluyo mesela islak mendili sordum uclu baketle ayni degilmi diye kasiyer icindeki ayni onlar kutulari yirtilanlari kutularindan cikardik normalde tek satilmiyo oyuzden bu fiyat dediHepsi de çok güzel sağlıkla kullansın minnoşun.canım peki sen nasıl bı kadar uyguna aldın başka mağaza bile olsa markada nasıl bu kadar fiyat oynayabiliyor?ay ben bazı markaları böyle uyguna bulsam komple mağazayı satın alırım:)
Yok canım sen olanı anlatysn hic örnek almamEşim artık çözdü olayı oflayıp poflamaya başladığımda sakınn diyo:)))en son ağlayınca dayanamıyo tmm hadi gidelim diyo yıldı adam artık elimden:)))sana taktik vermiş gibi olmayayım da:)))
Yemin ederim hayranım sana ya hic olmadı canım cekti der oyunbozanlık yapardmValla bekliyor kuzu kuzubakisiyoruz neresinden baktiysam hic birsey goremedim :)
Ne kadar da heyecansız :)) o dizide güzelmis ama hic izlemedim :)Kaynanamda misafir var muhabbetteyiz biz. Ben sabredemiyorum ya bir sürü konuşmalar uzuuun uzun yarışmalar falan hafakanlar basıyor beni. Seksenleri tercih ederim :)
Canım hangi sehirdesin sen neresi aldığın yer. Cok tatlılar Gule Gule giysin kuzunAmin teyzesi cok tesekkur ederiz canim orasi civilin outlet magazasi inan o parcalari bir araya toparlamak iki saatimi aldi hepsi farkli sepetlerde karisik bukadar kaliteli urunlerin boyle ucuz olmasini benimde aklim almiuo oyuzden sozde birsey almayacak olan ben bukadar sey aldim hala aklim orada kaldi altini bulup ustunu bulamadiklarim ustunu bulup altini bulamadiklarimi dusunuyorum biraz daha arasam bulurmuydum diye cogunluklaa ic etiketleri kesik arada defolu urunlerde var seciyosun benim aldiklarimda hicbisry bulamadim bitek guzel battaniyr ve havlu bulamadim bazen onlarda oluyo mesela islak mendili sordum uclu baketle ayni degilmi diye kasiyer icindeki ayni onlar kutulari yirtilanlari kutularindan cikardik normalde tek satilmiyo oyuzden bu fiyat dedi
Vallahi Şahane uygun fiyata almışsın.canım sen o altların üstlerini üstlerin altlarını da bulsan yine aklın orda kalırdı:)))öyle oluyo çünkü ne kadar ne alırsan al acaba onu da mı alsaydım diyosun.daha doğuma çook var hepsini halledersin inşallah yeter ki sağlıkla hayırla gelsin bebişlerAmin teyzesi cok tesekkur ederiz canim orasi civilin outlet magazasi inan o parcalari bir araya toparlamak iki saatimi aldi hepsi farkli sepetlerde karisik bukadar kaliteli urunlerin boyle ucuz olmasini benimde aklim almiuo oyuzden sozde birsey almayacak olan ben bukadar sey aldim hala aklim orada kaldi altini bulup ustunu bulamadiklarim ustunu bulup altini bulamadiklarimi dusunuyorum biraz daha arasam bulurmuydum diye cogunluklaa ic etiketleri kesik arada defolu urunlerde var seciyosun benim aldiklarimda hicbisry bulamadim bitek guzel battaniyr ve havlu bulamadim bazen onlarda oluyo mesela islak mendili sordum uclu baketle ayni degilmi diye kasiyer icindeki ayni onlar kutulari yirtilanlari kutularindan cikardik normalde tek satilmiyo oyuzden bu fiyat dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?