2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
kalinkam ciciler başlığına eklesene canım burda arada kaybolur orada daha cok kişi görür hem :) Güle güle kullanın ayrıca :)

Aldın mı fotosunuu hemen isteseydin yaaa minnoşların yüZleri artık iyce belli oluyordurrr tabikiii benim aryam zatennn çok özelll bi bebekk az mı dalga geçti bizimle:)))hepimizin bebeği birer mucize ay benim daha iki hafta var kontrole nasıl sabredicem bilmiyorumm

Yaaa ben ekrana bakmaktan hiçbir şeye odaklanamıyorum hahahaha o yüzden yine unuttum foto :)) Ama eşim videoya çekiyor her seferinde onlar var
Çok şakacı da olacak kızın ben sana söyliim

Yaaa ben ekrana bakmaktan hiçbir şeye odaklanamıyorum hahahaha o yüzden yine unuttum foto :)) Ama eşim videoya çekiyor her seferinde onlar var
Çok şakacı da olacak kızın ben sana söyliim
Bundan sonra hemen söyle Dr Una fotoğraf istiyorum diye:))ultrason kağıdına değil bildiğimiz fotoğraf şeklinde çıkarıp veriyor benim Dr Um Şahane bişey:))) aynen aryam çok fena:))

Hepsini mi oyle veriyoo. Bize 4boyutluyu oyle verdi sadece cerceveye koyasim var :)) ♥
Canım ben bu ultrason olayını çözemedim ki benim Dr umun cihazı hem Ayrıntılı bakıyo hem 4 boyutlu hem renkli gittiğimde hepsine bakıyor üç defadır da fotoğraf kağıdına basılı renkli fotosunu veriyor minnakımın.4 boyutlu oluyo sanırım dimi o

Ben ogretmenim canim sinavlar da kodlama cok onemli dogru ismi girse bile bilgisayar farkli duzeltebiliyor ya da tarayabiliyor riskli kisaca mesela benim adim elvin bilgisayar da evlin diye duzeltiyor yinede sen bilirsin tabiki allah gonlumuze gore versin cnm

Cok sukur ya tel donup duruyo zor eklerim sapkalar 1 eldiven 0.50 corap 1 tl kizlar bu arada hepsi marka misket in kujji civil hicbir defolari yok oradan ciktik civilin normal magazasina gittik fiyatlar ayni urunlerde inanilmaz pahali mesela 6 tl ye aldigim tulumun aynisi 25 tl idi birde islak mendiller uygundu uni bayb yenidogan normalde uclu paketi 15 tl tanesi 3.5 tl idi 5 tane aldim ilk kullanim icin cok iyi oluyo saf su ve pamuk cunku

Evet renkli olan 4boyutlu.
özledim doktora mı gitsek napsak :)

Evet renkli olan 4boyutlu.
özledim doktora mı gitsek napsak :)
Sabah fırça yedim eşimden çocuğu rahat Bırak her hafta gitmek istiyosun diye:)))sabah eşimi bi yokladım.kontrole daha iki hafta var pff filan diye:)))sakınn aklından bile Geçirme her hafta ya da iki hafta da bir ultrasona mı girilir diye fena sinirlendi:)))sende bi yokla bakalım eşini:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…