- 17 Kasım 2015
- 1.780
- 2.181
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.181
Aldın mı fotosunuu hemen isteseydin yaaa minnoşların yüZleri artık iyce belli oluyordurrrOyyy hislerini severim çok tatlısın :)Hepimizinki çok çokkk özel Allah korusun onları, bizlere bağışlasın. Bi de teyzesi ilk kez renkli gördük yüzünü çok güzeldi yahu :) Hepsi can bunların can. Aşırı sevgi yüklendi şu an bünyeme bayılıciim
Aldın mı fotosunuu hemen isteseydin yaaa minnoşların yüZleri artık iyce belli oluyordurrrtabikiii benim aryam zatennn çok özelll bi bebekk az mı dalga geçti bizimle:)))hepimizin bebeği birer mucize ay benim daha iki hafta var kontrole nasıl sabredicem bilmiyorumm
Bundan sonra hemen söyle Dr Una fotoğraf istiyorum diye:))ultrason kağıdına değil bildiğimiz fotoğraf şeklinde çıkarıp veriyor benim Dr Um Şahane bişey:))) aynen aryam çok fena:))Yaaa ben ekrana bakmaktan hiçbir şeye odaklanamıyorum hahahaha o yüzden yine unuttum foto :)) Ama eşim videoya çekiyor her seferinde onlar var
Çok şakacı da olacak kızın ben sana söyliim
Hepsini mi oyle veriyoo. Bize 4boyutluyu oyle verdi sadece cerceveye koyasim var :)) ♥Bundan sonra hemen söyle Dr Una fotoğraf istiyorum diye:))ultrason kağıdına değil bildiğimiz fotoğraf şeklinde çıkarıp veriyor benim Dr Um Şahane bişey:))) aynen aryam çok fena:))
Bazen göbek deliği altında bazen sağda bazen solda değişiyor bnmKızlar bebekleri nerede hissediyorsunuz?
Tam olarak karnınızın hangi bölgesi
Neler aldınnn foto atar mısınnn?aldım almam mı
Neler aldınnn foto atar mısınnn?
Canım ben bu ultrason olayını çözemedim ki benim Dr umun cihazı hem Ayrıntılı bakıyo hem 4 boyutlu hem renkli gittiğimde hepsine bakıyor üç defadır da fotoğraf kağıdına basılı renkli fotosunu veriyor minnakımın.4 boyutlu oluyo sanırım dimi oHepsini mi oyle veriyoo. Bize 4boyutluyu oyle verdi sadece cerceveye koyasim var :)) ♥
Susun beyazını oğlumda almıştım cnm :) çok hoş duruyor güle güle kullanın
Tmm bekliyorumm:)Atayım canım bekle hemenn
Ben ogretmenim canim sinavlar da kodlama cok onemli dogru ismi girse bile bilgisayar farkli duzeltebiliyor ya da tarayabiliyor riskli kisaca mesela benim adim elvin bilgisayar da evlin diye duzeltiyor yinede sen bilirsin tabiki allah gonlumuze gore versin cnmCevabın için sagol canım nüfus müdürlüğü kabul etmiyceni düşünmüyorum çünkü çok garip isimler var ama bu arkadaş daha öyle demişti sınavlarda falan sorun çıkar diye nasıl bir sorun anlamadım
Evet renkli olan 4boyutlu.Canım ben bu ultrason olayını çözemedim ki benim Dr umun cihazı hem Ayrıntılı bakıyo hem 4 boyutlu hem renkli gittiğimde hepsine bakıyor üç defadır da fotoğraf kağıdına basılı renkli fotosunu veriyor minnakımın.4 boyutlu oluyo sanırım dimi o
Sabah fırça yedim eşimdenEvet renkli olan 4boyutlu.
özledim doktora mı gitsek napsak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?