2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
@tulaykavas hocam nerelerdesiniz özledik sizi:) aynı şekilde D Daisymom @jindam denizbatiekin nerde bu kızlar acep:)??
Geldim canım :) biz de seni ve minik aryamızı özledik gitmeyin bir daha hiçbir yerlere Ben bugün koca oğlumun bebişlik kıyafetlerini döktüm yıkadım işe yarar bişeyler var mı diye ama pek bişi çıkmadı o kışın ortasında doğduğu için... Sıkıntıdan kendime iş çıkardım anlayacağın, sende ne var ne yok görüşmeyeli ...

Kızlar benim bebeğin kafası biraz büyük sanki doktor bişey demedi ama bana öyle geldi ölçümlerden yine 5 gün önce gidiyo haftasına göre bir sorun olur mu acaba ya kafa Çapa büyük yani ki ultrasonda bile belli oluyo ayrıntılı yada haftaya gitcz umarım moralimi bozacak bişey demez

Arkadaşlar bi şey sorucam benimle aynı dönem hamile olan bir arkadaşım var. Günlerimiz aynı ama onun karnı benimkinden epey büyük. Ultrasonda gelişimi günüyle uyumlu dedi ama ben yine de benim bebeğim küçük mü kaldı büyümüyor mu diye üzüldüm biraz..

Öyle şaha kalkanlar erkekler herhalde :) Benim kızceğizim kendi çapında dürtüklüyor :)
Bak benim ki de kız ama 17. Haftadan beri bildiğin hala çekiyor içerde bazen ne zaman uyuyacak die düşünyrm dışardan da belli oluyo yaklaşık 3 haftadır ama benim ki biraz tosuncuk yani kilosu falan haftasına göre ben de çok zayıfım ondan sanırım.

Benim hiç karnım yok resmen ama bebek hep önde gidiyo kilosu falan gayet iyi karınla alakası yok merak etme bizim iç karnımız büyükmüş annem öyle diyo benim hamile olduğumu karnımı ellemeden anlamıyolar hala aynı kıyafetleri gidiyorum

Ben de hala eski kıyafetlerimi giyiyorum..

Benimki erkek olaydı Kemal koyacaktım çift isim de uyar dersen Mustafa Kemal kulağa gonle hoş geliyor Hamza Kemal de çok güzel aklıma gelirse yazarım yine ama önce tek mi çift mi istiyosun onu belirt de boşuna yazmayayim çiftleri

Hiç endişe etme benim karnım büyük eşimin kuzeninin eşi de benle ayni nerdeyse ama hiç karnı yok kız var yok 40 kilo hala aynı ve bebeği bir hafta önden gidiyomus yani o senin iç karnınla da alakali geniş içerde yer varsa niye çıksın dışarı sıkma canını bebegin iyiyse Sevin kilo almadığına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…