- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.221
@batıdeniz şekeriiiiiiiiiiiiim ablaların güzeliiiiiiiiiii en mankeniiiiiiiiiiii nerelerdesiinn hani bi akrdeşin vardı yaaaa özledi seniiiii
Ne kadar da heyecansız :)) o dizide güzelmis ama hic izlemedim :)
Gecen hafta aynı seymi etkiledi bizi acaba yaBen de değiştirmedim ve aklıma sen geldin ekrana bakarkenNeyse ki cok etkilemedi bu sefer gecen haftaki kadar olmadı
Fast food diyim ayrinti vermeyim daha fazlaGüzel bir aile dizisi bir ara izle :) Eee ne yedi sizinkiler bugün?
Gecen hafta aynı seymi etkiledi bizi acaba yaOrda yenenler niyetine corba ictim bende
Yaaaaa eveettttttt :)))bulunmıcak bisey değil yav tepside biseydi :)))))
Fast food diyim ayrinti vermeyim daha fazla
Geldim canım :) biz de seni ve minik aryamızı özledik gitmeyin bir daha hiçbir yerlere@tulaykavas hocam nerelerdesiniz özledik sizi:) aynı şekilde D Daisymom @jindamdenizbatiekin nerde bu kızlar acep:)??
13.haftada baslamisti .18 den beri net,daha yeni yeni de sık sık hissediyorumCanım ben hic hissetmiyorum sen ne zaman hissetmeye başladın
Peki o zaman ben de bilmyrm işte herkesin huyunu suyunu ben de anlamam da ya anladıysa die şey yaptımHic oyle dusunmedim canim merak etme ben oyle herseyi yanlis anlamam rahat ol :)
Bak benim ki de kız ama 17. Haftadan beri bildiğin hala çekiyor içerde bazen ne zaman uyuyacak die düşünyrm dışardan da belli oluyo yaklaşık 3 haftadır ama benim ki biraz tosuncuk yani kilosu falan haftasına göre ben de çok zayıfım ondan sanırım.Öyle şaha kalkanlar erkekler herhalde :) Benim kızceğizim kendi çapında dürtüklüyor :)
Benim hiç karnım yok resmen ama bebek hep önde gidiyo kilosu falan gayet iyi karınla alakası yok merak etme bizim iç karnımız büyükmüş annem öyle diyo benim hamile olduğumu karnımı ellemeden anlamıyolar hala aynı kıyafetleri gidiyorumArkadaşlar bi şey sorucam benimle aynı dönem hamile olan bir arkadaşım var. Günlerimiz aynı ama onun karnı benimkinden epey büyük. Ultrasonda gelişimi günüyle uyumlu dedi ama ben yine de benim bebeğim küçük mü kaldı büyümüyor mu diye üzüldüm biraz..
Ben de hala eski kıyafetlerimi giyiyorum..Benim hiç karnım yok resmen ama bebek hep önde gidiyo kilosu falan gayet iyi karınla alakası yok merak etme bizim iç karnımız büyükmüş annem öyle diyo benim hamile olduğumu karnımı ellemeden anlamıyolar hala aynı kıyafetleri gidiyorum
Yilmaz in da sakallarKız bu yattaranın saclar hala aynı dibi gelmedi bunun
Benimki erkek olaydı Kemal koyacaktım çift isim de uyar dersen Mustafa Kemal kulağa gonle hoş geliyorKiiim bana kulağa hoş gelen, anlamı güzel bir erkek ismi öneriiirrr ??Arda diye düşünüyoruz ama alışamadım bir türlü o isme ya Hadi size güveniyorum, aslansınız siz. Bak ben üşenmeden herkesi etiketliyorum, siz de üşenmeden bana isim önerin @jindam Jellyfish_ Super_anne1411 @gvn1907 insanbuL @idilduam @tulaykavas denizbatiekin @ALTINIM @semurcan M melda983 @melankolik_kedi @ipekm84 @kayacans @sheyma46 @Aryadeniz38 @beteray @sleek primavera77 @yesil33 Senam72015 @Seyda_Turker @sima88 @frontoza @sare_ @Nurmuratkf @subitkisi D Daisymom @plum88 @SOSYOLOG022 @dimplehawk
Hiç endişe etme benim karnım büyük eşimin kuzeninin eşi de benle ayni nerdeyse ama hiç karnı yok kız var yok 40 kiloArkadaşlar bi şey sorucam benimle aynı dönem hamile olan bir arkadaşım var. Günlerimiz aynı ama onun karnı benimkinden epey büyük. Ultrasonda gelişimi günüyle uyumlu dedi ama ben yine de benim bebeğim küçük mü kaldı büyümüyor mu diye üzüldüm biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?