2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Yilmaz in da sakallar bi de bacaklarinda hiic kıl yok yahu )))))))))
Yılmazın bi hastalıgından dolayı sakal bırakmaması gerekiyomus ama ne hastası bilmiyorum :)) bacaklarda lazer eseri masallah bide düzgün cogu kadında oyle bacak yok
ayy bide dudaklaarr
bide birilerine bisey anlatırken hep bosluga bakıyo ya o bitiriyo beni

Mustafa kemal cok güzel katılıyrm ama hani bazı isimlerin bi agırlıgı olur ya kücük bi cocukta bu tarz bi isim büyük durur gibi ama bu benim fikrim tabii

Çok sağol canım kızım için hangisi iyiyse onu yapcam tabiki

Günaydın canlar. Ben yine ayaktayım. Haftaiçi alışkanlığı sanırım saat 6 ben ayakta... Ayy bebiş yokken uyusam ya güzel güzel... Ama yok nerdeeee.... Neyse hepinize güzel pazarlar diliyorum. Görüşürüz gün içinde... Bugün temizlik günü....

Günaydın ablacımmmmm :)
Bende sendenm :) çok erken uyanıyorum ama çok iyi oluyo günüm çok bereketli oluyo :) kolay gelsin kendini çok yorma sakın...

Gunaydinlar dün bütün gece mizikladim bel agrisindan baya yorulmustum sanırım o etkiledi temizlik yaptım dışarı çıktım biraz gezindjm geldim misafir gelecekti apar topar mutfağa girdim ama bitmisim umarım bu geceyi rahat geçiririm bide bebeğini hissedenlere bişey sorjcam böyle elektrik akımı gibi zsssst diye hissediyorum arada sizde de öyle miii

Ben direk hareket hissediyorum hatta hafiften durtuyorum karnimi o an oynuyo cok tatli yaaa. :) fun gece bi ben ses verdim bi yavrum :)

Doğununda kafası top gibiydi yusyuvarlakça büyük :) ultrasonda bişi denmedi sadece zor doğum ettim ben bence sorun olmaz cnm takılma öyle şeylere

Gunaydin mutlu gunler :) ben de erken kalkiyorum bel agrisi ya da tuvalet ihtiyaci yuzunden bi daha uyuyamiyorum. Haftaici esneye esneye calisiyorum :)

Gunaydiin kizlar huzur mutluluk foldun pazarimiz:) uzun suredir takip edemiyorum kac kilo aldiniz bebisler nasil? Sizde de bas agrisi cok oluyo mu acaba? Bebeginizin hareketini hissediyo musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…