- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.241
Yok canm anlamadm hicPeki o zaman ben de bilmyrm işte herkesin huyunu suyunu ben de anlamam da ya anladıysa die şey yaptım
Yılmazın bi hastalıgından dolayı sakal bırakmaması gerekiyomus ama ne hastası bilmiyorum :)) bacaklarda lazer eseri masallah bide düzgün cogu kadında oyle bacak yokYilmaz in da sakallarbi de bacaklarinda hiic kıl yok yahu )))))))))
Mustafa kemal cok güzel katılıyrmBenimki erkek olaydı Kemal koyacaktım çift isim de uyar dersen Mustafa Kemal kulağa gonle hoş geliyorHamza Kemal de çok güzel aklıma gelirse yazarım yine ama önce tek mi çift mi istiyosun onu belirt de boşuna yazmayayim çiftleri
Haylaz dedemizin için Yağız AlperBende isim danışıyorum size kızlar :) söyle bi kolaylık saglayabilirim 2isimli olcak bizim oglus.
2.ismi alper olcak esimin adı. Alpere uygun kulaga haylaz gelen isimler aryrm bendee :)))
Canım buradayım. Bizde Arya ve seni özledik. Hoş geldin tekrar aramıza...tulaykavas hocam nerelerdesiniz özledik sizi:) aynı şekilde @Daisymom interiorarchitect @batideniz nerde bu kızlar acep:)??
Çok sağol canım kızım için hangisi iyiyse onu yapcam tabikiBen ogretmenim canim sinavlar da kodlama cok onemli dogru ismi girse bile bilgisayar farkli duzeltebiliyor ya da tarayabiliyor riskli kisaca mesela benim adim elvin bilgisayar da evlin diye duzeltiyor yinede sen bilirsin tabiki allah gonlumuze gore versin cnm
Eki Görüntüle 1784363 Birde bunlar var unutmusum bunlarin fiyatlarida yine 3-4 arasi
Hayırlı olsun canım güle güle giydirmeye RABBİM nasip etsin inşallah nerden aldin bu fiyataEki Görüntüle 1784363 Birde bunlar var unutmusum bunlarin fiyatlarida yine 3-4 arasi
Ben burdayım siz nerdesiniz efendim:)tulaykavas hocam nerelerdesiniz özledik sizi:) aynı şekilde @Daisymom interiorarchitect @batideniz nerde bu kızlar acep:)??
Hele bakın kim gelmişŞimdi geldim :))
Günaydın ablacımmmmm :)Günaydın canlar. Ben yine ayaktayım. Haftaiçi alışkanlığı sanırım saat 6 ben ayakta... Ayy bebiş yokken uyusam ya güzel güzel... Ama yok nerdeeee.... Neyse hepinize güzel pazarlar diliyorum. Görüşürüz gün içinde... Bugün temizlik günü....
Güle güle giysin minnos :)Eki Görüntüle 1784358 Eki Görüntüle 1784359 Eki Görüntüle 1784360 Eki Görüntüle 1784361 Takimlarin ustler 3-3.5 altlar 2.5 tl
valla benimkide erkek ama arada dönüyo öyle 300 grlik minikler şaha falan kaldırmıyo minicik ayaklar sonuçtaÖyle şaha kalkanlar erkekler herhalde :) Benim kızceğizim kendi çapında dürtüklüyor :)
Gunaydinlar dün bütün gece mizikladim bel agrisindan baya yorulmustum sanırım o etkiledi temizlik yaptım dışarı çıktım biraz gezindjm geldim misafir gelecekti apar topar mutfağa girdim ama bitmisim umarım bu geceyi rahat geçiririm bide bebeğini hissedenlere bişey sorjcam böyle elektrik akımı gibi zsssst diye hissediyorum arada sizde de öyle miii
Doğununda kafası top gibiydi yusyuvarlakça büyük :) ultrasonda bişi denmedi sadece zor doğum ettim ben bence sorun olmaz cnm takılma öyle şeylereKızlar benim bebeğin kafası biraz büyük sanki doktor bişey demedi ama bana öyle geldi ölçümlerden yine 5 gün önce gidiyo haftasına göre bir sorun olur mu acaba ya kafa Çapa büyük yani ki ultrasonda bile belli oluyo ayrıntılı yada haftaya gitcz umarım moralimi bozacak bişey demez
Günaydın canlar. Ben yine ayaktayım. Haftaiçi alışkanlığı sanırım saat 6 ben ayakta... Ayy bebiş yokken uyusam ya güzel güzel... Ama yok nerdeeee.... Neyse hepinize güzel pazarlar diliyorum. Görüşürüz gün içinde... Bugün temizlik günü....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?