- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.261
Elektrik akımı gibimidir bilmem ams arada sallanıyor karnım titreşim gibi bişi bazen 2-3 saniye bazen 1 dk durmuyor bazende 3-4 saat uyuyormu napıyorsa artık içeride. :) bazen plasenta ile ip atlıyor herhalde diyorumGunaydinlar dün bütün gece mizikladim bel agrisindan baya yorulmustum sanırım o etkiledi temizlik yaptım dışarı çıktım biraz gezindjm geldim misafir gelecekti apar topar mutfağa girdim ama bitmisim umarım bu geceyi rahat geçiririm bide bebeğini hissedenlere bişey sorjcam böyle elektrik akımı gibi zsssst diye hissediyorum arada sizde de öyle miii
Günaydın cnm hg. Ben kilo alamadım hala eksiden bile çıkamadım almayı umuyorum artık. Ben 2 haftadır net hissediyorum yanılmam yok artık baş ağrısıda çekmedim hiç açıkçası hastalık harici ama çekenler biliyorum oluyormuş yaniGunaydiin kizlar huzur mutluluk foldun pazarimiz:) uzun suredir takip edemiyorum kac kilo aldiniz bebisler nasil? Sizde de bas agrisi cok oluyo mu acaba? Bebeginizin hareketini hissediyo musunuz?
Evet evet titreşim gibi ufff süper bi duygu Rabbim isteyen herkese hayırla sağlıkla nasip etsinn İnşallahElektrik akımı gibimidir bilmem ams arada sallanıyor karnım titreşim gibi bişi bazen 2-3 saniye bazen 1 dk durmuyor bazende 3-4 saat uyuyormu napıyorsa artık içeride. :) bazen plasenta ile ip atlıyor herhalde diyorumdeğişiyor hareket durumu
Ben beş kilo aldım canım 17. Haftadan bu yana hissediyorum ama ilk zamanlar günde bir iki kez ise su an daha fazla çok şükür baş ağrım yok çok yorulursam inanılmaz bi bel ağrısı yasiyorumGunaydiin kizlar huzur mutluluk foldun pazarimiz:) uzun suredir takip edemiyorum kac kilo aldiniz bebisler nasil? Sizde de bas agrisi cok oluyo mu acaba? Bebeginizin hareketini hissediyo musunuz?
Günaydın cnm hg. Ben kilo alamadım hala eksiden bile çıkamadım almayı umuyorum artık. Ben 2 haftadır net hissediyorum yanılmam yok artık baş ağrısıda çekmedim hiç açıkçası hastalık harici ama çekenler biliyorum oluyormuş yani
Gunaydiin kizlar huzur mutluluk foldun pazarimiz:) uzun suredir takip edemiyorum kac kilo aldiniz bebisler nasil? Sizde de bas agrisi cok oluyo mu acaba? Bebeginizin hareketini hissediyo musunuz?
Peki doktor kilona iyi diyo mu? Yani ideali ne ? Benim migrenim var ya her an zonk zonk :)Ben beş kilo aldım canım 17. Haftadan bu yana hissediyorum ama ilk zamanlar günde bir iki kez ise su an daha fazla çok şükür baş ağrım yok çok yorulursam inanılmaz bi bel ağrısı yasiyorum
Daha güzellerini yaşatsın rabbim amin cnm bu haziran temmuz arası bebişler çok yaramaz olacaklar belli oldu vildir vildir etmeye başladılar :)Evet evet titreşim gibi ufff süper bi duygu Rabbim isteyen herkese hayırla sağlıkla nasip etsinn İnşallah
Bizim dogum ayni hafta icinde gorunuyor :) senin bebis kiz mi oglan mi? Ben de genelde elimi karnima koyunca hissediyorum :)Ben 3,5 kg almışım
Bebiş bi. Şükür iyi
217 gr 17 cm
Elhamdulillah
Hareketleri ara sıra hissediyor gibiyim ama sürekli değil tabi
Baş ağrısı iki üç gündür uyanınca oluyor maalesef
Ben 9 ay kusanlardanım canım oğlumda da doğuma girene kdr kustum 9 kilo almıştım ama bebeğim çok sağlıklıydı 3,5 kilo doğmuştu. Yemek yiyorum bunda da aslında yemesem vicdanım rahatsız olur çok sut ayran çok tuketiyorum bide metabolizmam inanılmaz hızlandı bu gebeliğimde tuvalete sık çıkıyorum. Ekmek yememeye çalışıyorum bide 3 3,5 kg çocuk doğacak açıkçası 30 kg almak mantıklı gelmiyor bana ben veremiyorum çünkü kilo zor veriyorum o yüzden kararında yiyorum gerekli olanları yiyorum pasta tatlı gebeliğimin başından beri 2 kere yemişimdir sanırım yine 9 10 kg giderim doğuma Allah kısmet ederse snn ideal bence aldığın kilo doğrusu o aslında 1 kg şeklinde almalı her ay fr bana kızacak bu aydan sonrada almazsamHosbuldum:) ben 2,5kilo almisim da az alfim diye uzuluyodum. Sen nasil almadin ki yemek az mi yiyosun? Bide basta kustun mu cok yoksa?
Canim kendini fazla yorma benimde belimagriyor bebegim sanki içinde yüzüyor gibi hissediyorum bazende pitpit atıyorGunaydinlar dün bütün gece mizikladim bel agrisindan baya yorulmustum sanırım o etkiledi temizlik yaptım dışarı çıktım biraz gezindjm geldim misafir gelecekti apar topar mutfağa girdim ama bitmisim umarım bu geceyi rahat geçiririm bide bebeğini hissedenlere bişey sorjcam böyle elektrik akımı gibi zsssst diye hissediyorum arada sizde de öyle miii
Ben 9 ay kusanlardanım canım oğlumda da doğuma girene kdr kustum 9 kilo almıştım ama bebeğim çok sağlıklıydı 3,5 kilo doğmuştu. Yemek yiyorum bunda da aslında yemesem vicdanım rahatsız olur çok sut ayran çok tuketiyorum bide metabolizmam inanılmaz hızlandı bu gebeliğimde tuvalete sık çıkıyorum. Ekmek yememeye çalışıyorum bide 3 3,5 kg çocuk doğacak açıkçası 30 kg almak mantıklı gelmiyor bana ben veremiyorum çünkü kilo zor veriyorum o yüzden kararında yiyorum gerekli olanları yiyorum pasta tatlı gebeliğimin başından beri 2 kere yemişimdir sanırım yine 9 10 kg giderim doğuma Allah kısmet ederse snn ideal bence aldığın kilo doğrusu o aslında 1 kg şeklinde almalı her ay fr bana kızacak bu aydan sonrada almazsam
Ayyy evet canım benimde migrenim var tutunca çok kötü oluyor bende daha kilo almamisim hatta hamile kalmadan önceki kiloma gelmemisimPeki doktor kilona iyi diyo mu? Yani ideali ne ? Benim migrenim var ya her an zonk zonk :)
Ayyy evet canım benimde migrenim var tutunca çok kötü oluyor bende daha kilo almamisim hatta hamile kalmadan önceki kiloma gelmemisim
Sindirim sorunları 28 30 haftalarında başlıyor daha fena oluyor ya hep yanıyor mide bebek büyüdükçe zorluluğu artıyor inan o yanmayla uyumaya çalışmak öyle zor ki ama doğurduğun an kucağına verdiklerinde o an herşeyi unutuyorsun mucize şekilde geçlyor hepsi o koca ödemli ayaklar balon gibi sonuyor anında. :) kurban olduğum Allah ın mucizesi işte :) bu arada sutu meyveli içmeyi dene cnm muz yada çilekle mill shake gibi yapabilirsinAy ne güzel mis seninki ama. Saglikli olanlari yemen ama almaman guzel :) ben sut cok tuketemiyorum. Basindan beri yemem gerekenlere bi alisamadi migdem. Sut cok gaz yapiyo mesela surekli hickirik mide eksimesi gibi seyler yasiyorum. Yemek cok yiyince de rahatsiz ediyo. Annelik cok zormus daha şimdiden anladim :)
Allah bol kazanç versin cnm ne güzel bnm de elimden gelen şeyler var eşim izin vermiyor yapıp satmama bir site açacaktım yada facede grup istemedi otur kendi çocuklarına yap diyor ne mutlu sana yapıp satabiliyorsanKizlar bu arada ek ise basladim :) etamin kolye,yuzuk, bebek panosu ask panosu filan yapiyorum. Dileyen olursa instagram hesabimdan takip edebilir bakabilir. Hesabim: maviigne
Bebek panosu henuz hic yapmadim cunku siparis almadım daha. Bebegimin adi da net degil henuz:) ama isteyen olursa gorsel atabilirim
Sindirim sorunları 28 30 haftalarında başlıyor daha fena oluyor ya hep yanıyor mide bebek büyüdükçe zorluluğu artıyor inan o yanmayla uyumaya çalışmak öyle zor ki ama doğurduğun an kucağına verdiklerinde o an herşeyi unutuyorsun mucize şekilde geçlyor hepsi o koca ödemli ayaklar balon gibi sonuyor anında. :) kurban olduğum Allah ın mucizesi işte :) bu arada sutu meyveli içmeyi dene cnm muz yada çilekle mill shake gibi yapabilirsinyoğurtta daha çok kalsiyum var süte göre o yüzden ben bir sürahi ayran çırpar onu her yemekte tüketirim şuanda bile iyiki içmişim diyorum oğlum çok heybetli kuvvetli bir çocuk maşallah faydasını görüyorsun sonradan dişleri çıkarken anlamadık azıları bile az sıkıntıyla atlattı tuket mutlaka fondip yap gitsin :)
Allah bol kazanç versin cnm ne güzel bnm de elimden gelen şeyler var eşim izin vermiyor yapıp satmama bir site açacaktım yada facede grup istemedi otur kendi çocuklarına yap diyor ne mutlu sana yapıp satabiliyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?