2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Sen de mi kusuyosun surekli? Bebis iyi ama dimi? Hamilelikte artti benim bas ağrılarım erken uyaniyoruz filan ya o da etkiliyo herhalde
Yok çok şükür bebegim iyi şimdi arada kusma oluyor ama ilk üç ayda cok kusma oluyordu aksama kadar belki on defa artik bisey yemeye korkuyordum bende sabah çok erken kalkıyorum artık yatamiyorum

Meyveli yapmak hic aklima grlmedi cok sagol oyle iceyim :) masallah insallah bu da oyle saglikli olur :) kiz mi oglan mi cinsiyeti? Sen iyi dayaniyosun masallah 9 ay kusmak cok zor olmali.. Bu arada catlamaya sismeye ne zaman baslicaz
Bu da oğlan canım. Kızımız olsun istedik nasip değilmiş dayanmak gerek annelik bunu gerektiriyor ilk aylardaki kdr sık olmuyor günde 1 oluyor genelde olmadığı da oluyor tabi bunada şükürler olsun. Benim ayaklarım ve yüzüm son ay şişti çatlaklarım 16 haftamda başlamıştı doğuma kdr çatlamayan bi goğusler kalmıştı bundada oralar çatlıyor ben harita gibiyim yani çok çatladım kilo almamama rağmen onada şükür bikini giymiyorum nasılsa herkes çatlamaz zaten bünye meselesi anneme çekmişim ben

Sagolasin canim benim :) Açıkçası basladim ama daha satamadim yavas yavas olur herhalde diyorum :) aslinda yapabilirdin ama esin kiyamamis sana baksana :)
Elimde bir çocuk daha olduğu için ilgim azalır diyede dusunmuş olabilir bence :) napalım bende öyle sevdiklerime falan kapı susleri bebek yastıkları yapıyorum keçeden öyle zamanım geçiyor bazen :) yavaş yavaş olur bu işler birden başlarsın sipariş almaya

Günaydın güzel anneler tatlı minnoslar
Herkesler iyidir inşallah 22+1 olduk yani tam 5,5 aylık :) şişeye başladım ve artık kilim artıyor şimdiye kadar 5,5 kilo aldım çok ya ne yapcam bilmiyorum oglumda bu kadar sismemistim şimdiden bel bacak ağrıları da başladı aslında aşırı yemiyor um ekmek sadece sabah 1_2 dilim yemek de kararında yiyorum ceviz badem tüketiyorum yoğurt süt :) inşallah bebeğim sağlıklıdır ona yariyordur yediklerim

Ben de iki gunde bir filan kusuyorum ama hamd olsun eskisi gibi degil :) bende daha baslamadi ama baslar yakinda bebisler iyi olsun da harita da oluruz :) benim de erkekmis bu arada ilk cocugum :)

Canım biraz hastalandım azıcık öksürüğüm kaldı giremedim her biriniz çok özledim

Günaydııııııın... Harika bir pazar geçirmenizi diliyorum sevgili hamişler.

Geçmiş olsun HejaR12 çığım O öksürük derdi bende de var. İlaç alıyor musun? Ben çok hırpalandım ya geceleri özellikle, şurubu içmeye başladım o yüzden. Antibiyotik almamak için direniyorum.

Canım biraz hastalandım azıcık öksürüğüm kaldı giremedim her biriniz çok özledim
Geçmiş olsun paşalara iyice bak :) bizlerde seni özledik magnezyum kullanıyor musun ağrıları olan arkadaşlar kestiğini söyledi magnezyumun bnm. Henüz yok ağrım ama dr yazdı başlayacağım bende almadım henüz. Bebeğin alıyordur merak etme sağlıksız beslenmiyorsan neden bebepe yaramasın ki takılma o şekilde beslenmeye devam et bende ceviz yemeyi unutuyorum inan en gerekli şeyi

Insallah canim benim sagolasin :) cocuklar biraz buyuyunce razi olur belki :)

Ben de iki gunde bir filan kusuyorum ama hamd olsun eskisi gibi degil :) bende daha baslamadi ama baslar yakinda bebisler iyi olsun da harita da oluruz :) benim de erkekmis bu arada ilk cocugum :)
Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah canım ilk çocuk olunca pek önemsemiyor insan cinsiyeti :) ikincide illa farklı istiyor insan sonra aman sağlık sağlık diyorsun en önemlisi o

Canım sana da çok geçmiş olsun ilaç almadım canım sirke bal limon üçlüsü iyi geldi bana fakat ondan da midem bulandı ılık sıcak birseyler icemiyorum bu hamileligimde

Kilo artışı beni korkutuyor :) sanki bunda daha çok kilo alıyorum o yüzden dedim inşallah aldığım kilolar bana değil bebeğe yariyordur :) birde trioid çıktı bu hamileligimde ilaç kullaniyorum onun etkisi var mı bilmiyorum artık. 2 hafta sonra dr kontrolumuz var o zaman sorayım ağrıları bu arada sağlık ocağında tahlil yapıldı kanım 10.7 e düşmüş dr düşük dedi kan ilacı da kullanıyorum ama

bebek gelişiminin kiloyla hiç alakası yokmuş gelişimi haftasıyla uyumlu diyosa doktor bence sevinmelisin

sleek git de pastadan ye hadiii bu saatte aklıma düstü bak dolabımda pasta olcak ici bide renkli olcak ooff offf :)))
Dun gece hışım cikmis bir sekilde erkenden uyumusum onuda yapayim bunuda tapayim derken ayaklarimin ne kadar agridigini yatinca fark ettim :) bugun buyuk gun cok heyecanliyim,misafirerimiz 12 ye dogru gelecek Turkiye saatiyle 2 ye dogru mutlaka fotograflar ile gelismeleri bildiricem kuzum :) beni bekleyin anacimmm

sleek ben olsam gece kalkar gizlice yer bakardım pastanın içine ay çok sabırlısın ne zaman gelecek misafirlerin bize yazmayı unutma resim bekliyoruz ilk tahmin benden oğlun olacak bence :)
Dun gece erkencikten sizmisim hazirlik yapicam diye canim cikti yaw :) 12e dogru gelecekler Turkiye saatiyle 2 ye dogru mutlaka detayli fotiklerle bildirecegim bitanem,bence benimde oglusum olacak :) icimde hep oglan hissi var cunku :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…