- 10 Temmuz 2014
- 2.766
- 2.974
- 158
- 30
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.281
Yok çok şükür bebegim iyi şimdi arada kusma oluyor ama ilk üç ayda cok kusma oluyordu aksama kadar belki on defa artik bisey yemeye korkuyordum bende sabah çok erken kalkıyorum artık yatamiyorumSen de mi kusuyosun surekli? Bebis iyi ama dimi? Hamilelikte artti benim bas ağrılarım erken uyaniyoruz filan ya o da etkiliyo herhalde
Bu da oğlan canım. Kızımız olsun istedik nasip değilmiş dayanmak gerek annelik bunu gerektiriyorMeyveli yapmak hic aklima grlmedi cok sagol oyle iceyim :) masallah insallah bu da oyle saglikli olur :) kiz mi oglan mi cinsiyeti? Sen iyi dayaniyosun masallah 9 ay kusmak cok zor olmali.. Bu arada catlamaya sismeye ne zaman baslicaz
Elimde bir çocuk daha olduğu için ilgim azalır diyede dusunmuş olabilir bence :) napalım bende öyle sevdiklerime falan kapı susleri bebek yastıkları yapıyorum keçeden öyle zamanım geçiyor bazen :) yavaş yavaş olur bu işler birden başlarsın sipariş almayaSagolasin canim benim :) Açıkçası basladim ama daha satamadim yavas yavas olur herhalde diyorum :) aslinda yapabilirdin ama esin kiyamamis sana baksana :)
HejaR12 hg bacım nerelerdesin böyle. :)
Bu da oğlan canım. Kızımız olsun istedik nasip değilmiş dayanmak gerek annelik bunu gerektiriyorilk aylardaki kdr sık olmuyor günde 1 oluyor genelde olmadığı da oluyor tabi bunada şükürler olsun. Benim ayaklarım ve yüzüm son ay şişti çatlaklarım 16 haftamda başlamıştı doğuma kdr çatlamayan bi goğusler kalmıştı bundada oralar çatlıyor ben harita gibiyim yani çok çatladım kilo almamama rağmen onada şükür bikini giymiyorum nasılsa herkes çatlamaz zaten bünye meselesi anneme çekmişim ben
Canım biraz hastalandım azıcık öksürüğüm kaldı giremedim her biriniz çok özledim
Geçmiş olsun paşalara iyice bak :) bizlerde seni özledik magnezyum kullanıyor musun ağrıları olan arkadaşlar kestiğini söyledi magnezyumun bnm. Henüz yok ağrım ama dr yazdı başlayacağım bende almadım henüz. Bebeğin alıyordur merak etme sağlıksız beslenmiyorsan neden bebepe yaramasın ki takılma o şekilde beslenmeye devam et bende ceviz yemeyi unutuyorum inan en gerekli şeyiCanım biraz hastalandım azıcık öksürüğüm kaldı giremedim her biriniz çok özledim
Elimde bir çocuk daha olduğu için ilgim azalır diyede dusunmuş olabilir bence :) napalım bende öyle sevdiklerime falan kapı susleri bebek yastıkları yapıyorum keçeden öyle zamanım geçiyor bazen :) yavaş yavaş olur bu işler birden başlarsın sipariş almaya
sleek git de pastadan ye hadiii bu saatte aklıma düstü bak dolabımda pasta olcak ici bide renkli olcak ooff offf :)))
Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah canım ilk çocuk olunca pek önemsemiyor insan cinsiyeti :) ikincide illa farklı istiyor insan sonra aman sağlık sağlık diyorsun en önemlisi oBen de iki gunde bir filan kusuyorum ama hamd olsun eskisi gibi degil :) bende daha baslamadi ama baslar yakindabebisler iyi olsun da harita da oluruz :) benim de erkekmis bu arada ilk cocugum :)
Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah canım ilk çocuk olunca pek önemsemiyor insan cinsiyeti :) ikincide illa farklı istiyor insan sonra aman sağlık sağlık diyorsun en önemlisi o
Günaydııııııın... Harika bir pazar geçirmenizi diliyorum sevgili hamişler.
Geçmiş olsunHejaR12 çığım O öksürük derdi bende de var. İlaç alıyor musun? Ben çok hırpalandım ya geceleri özellikle, şurubu içmeye başladım o yüzden. Antibiyotik almamak için direniyorum.
Geçmiş olsun paşalara iyice bak :) bizlerde seni özledik magnezyum kullanıyor musun ağrıları olan arkadaşlar kestiğini söyledi magnezyumun bnm. Henüz yok ağrım ama dr yazdı başlayacağım bende almadım henüz. Bebeğin alıyordur merak etme sağlıksız beslenmiyorsan neden bebepe yaramasın ki takılma o şekilde beslenmeye devam et bende ceviz yemeyi unutuyorum inan en gerekli şeyi
bebek gelişiminin kiloyla hiç alakası yokmuş gelişimi haftasıyla uyumlu diyosa doktor bence sevinmelisinArkadaşlar bi şey sorucam benimle aynı dönem hamile olan bir arkadaşım var. Günlerimiz aynı ama onun karnı benimkinden epey büyük. Ultrasonda gelişimi günüyle uyumlu dedi ama ben yine de benim bebeğim küçük mü kaldı büyümüyor mu diye üzüldüm biraz..
Dun gece hışım cikmis bir sekilde erkenden uyumusum onuda yapayim bunuda tapayim derken ayaklarimin ne kadar agridigini yatinca fark ettim :) bugun buyuk gun cok heyecanliyim,misafirerimiz 12 ye dogru gelecek Turkiye saatiyle 2 ye dogru mutlaka fotograflar ile gelismeleri bildiricem kuzum :) beni bekleyin anacimmmsleek git de pastadan ye hadiii bu saatte aklıma düstü bak dolabımda pasta olcak ici bide renkli olcak ooff offf :)))
Dun gece erkencikten sizmisim hazirlik yapicam diye canim cikti yaw :) 12e dogru gelecekler Turkiye saatiyle 2 ye dogru mutlaka detayli fotiklerle bildirecegim bitanem,bence benimde oglusum olacak :) icimde hep oglan hissi var cunku :)sleek ben olsam gece kalkar gizlice yer bakardım pastanın içine ay çok sabırlısın ne zaman gelecek misafirlerin bize yazmayı unutma resim bekliyoruz ilk tahmin benden oğlun olacak bence :)
Tabiki hakkini ayiricam hic merak etme canim benim :) son saatler ....Ama bir dilim pasta istiyorumm ona göre :))) Geçer canım geçer ne kaldı bak azcık kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?