- 22 Ocak 2008
- 8.883
- 8.888
- 723
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.321
amin canım benimmmm rabbim o günleride görmeyi nasip etsin bize :)Valla büyüdü kız doğumalrın nasıl geçtiğini bebeklerin kime benzediğini konuşmayı nasip etsin allah bize
sevindim canııım :)Iyiyiz çok şükür:)
hemen bakıyoruuum :)Kızlar bu arada Kanz da %70 indirim var mutlaka bakmanızi öneririm ben bir tane kışlık dışarıda giymelik tulum aldım 42 liraya 130 lira etiket fiyatiydi birde alt üst takım 60 lira etiket fiyatından 25 liraya aldim Bilginize :)
Yaa ah su doktorlarsleek 19 haftada cinsiyetimiz Değişti sandık 20.haftada değişmediğini kız Olduğunu öğrendik ama senin bebişin cinsiyeti kadar heyecanlanmadık:))heyecanla bekliyoruz cinsiyeti:)
aaay ayyyy bugün kesilecek pasta dimiiiiiiiiiii çooook heycanlıııı :) :) :)Yaa ah su doktorlarNeyseki degismemis canim,ayrica canimsiiiinnn bende heyecanla bekliyorum benimle mutlulugumu paylastiginiz icin kocaman kocaman tesekkur ederim iyi ki varsiniz uzaktaki dostlarim
Eveettt hersey hazir misafirleri bekliyoruuzz heyecanla :)aaay ayyyy bugün kesilecek pasta dimiiiiiiiiiii çooook heycanlıııı :) :) :)
kestikten sonra resmini çek bize de at oluuuuuur muuuuuuuuuuuuuuuuuu bizde öyle öğreneliimmmmEveettt hersey hazir misafirleri bekliyoruuzz heyecanla :)
canımherkese merhaba,
biz cuma aksami parise donduk. dun butun gun okulda oldugum icin giremedim siteye. biraz daha iyiyim, eve donmus olmak bir nebze tutunmz ve sabir enerjisi verdi. en basiti uyumaya, yemeye ve bir nebze kendime bakmaya basladim. bu vesile tahlilin de bir haftasi bitti.
bu surecte destegini hic esirgemeyen L Light Of God @gvn1907 @batideniz iyi ki vardiniz, cok tesekkur ederim.
umarim herkes iyidir.matsiyahoje seni merak ediyorum. Allaha emanet ol.
Canımsın ya aklımdan sen geçiyodun iki gündür meraktaydım bir hafta sonra güzel sonuçlarını alıcaz inşallah.eve dönmek tabiki çok daha iyi gelmiştir herşey daha iyi olacak buna inan.herkese merhaba,
biz cuma aksami parise donduk. dun butun gun okulda oldugum icin giremedim siteye. biraz daha iyiyim, eve donmus olmak bir nebze tutunmz ve sabir enerjisi verdi. en basiti uyumaya, yemeye ve bir nebze kendime bakmaya basladim. bu vesile tahlilin de bir haftasi bitti.
bu surecte destegini hic esirgemeyen L Light Of God @gvn1907 @batideniz iyi ki vardiniz, cok tesekkur ederim.
umarim herkes iyidir.matsiyahoje seni merak ediyorum. Allaha emanet ol.
Valla bizde misafirlerini Beklyrz heyecanlaEveettt hersey hazir misafirleri bekliyoruuzz heyecanla :)
Yaa canimsinizzzzValla bizde misafirlerini Beklyrz heyecanlatopikçe
Hepiniz iyiki varsınız canımmYaa ah su doktorlarNeyseki degismemis canim,ayrica canimsiiiinnn bende heyecanla bekliyorum benimle mutlulugumu paylastiginiz icin kocaman kocaman tesekkur ederim iyi ki varsiniz uzaktaki dostlarim
canım
öncelikle birazda toparlanmış olmana çok sevindim... enerjini lütfen yitirme ve kendine aynı şekilde bakmaya devam et ve benim içim rahat ve gerçekten çok pozitif şeyler hissediyorum gör bak güzel haberler alacaksın o yüzden bebeğini strese sokma annesi olur mu? seni kocamaaan öpüyorummm minikleri de ...
Canımsın ya aklımdan sen geçiyodun iki gündür meraktaydım bir hafta sonra güzel sonuçlarını alıcaz inşallah.eve dönmek tabiki çok daha iyi gelmiştir herşey daha iyi olacak buna inan.matsiyahoje benim de aklımda umuyorum herşey yolundadır
semurcan matsiyahoje bebekleriniz le ilgili problem çıkmış sanırım Allahım tez vakitte şifa versin hiç ummadiginiz anda güzel haberleri alırsınız inşallah dualarimizdasiniz
semurcan oğlun nasıl oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?