2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar bu arada Kanz da %70 indirim var mutlaka bakmanızi öneririm ben bir tane kışlık dışarıda giymelik tulum aldım 42 liraya 130 lira etiket fiyatiydi birde alt üst takım 60 lira etiket fiyatından 25 liraya aldim Bilginize :)

sleek 19 haftada cinsiyetimiz Değişti sandık 20.haftada değişmediğini kız Olduğunu öğrendik ama senin bebişin cinsiyeti kadar heyecanlanmadık:))heyecanla bekliyoruz cinsiyeti:)
Yaa ah su doktorlar Neyseki degismemis canim,ayrica canimsiiiinnn bende heyecanla bekliyorum benimle mutlulugumu paylastiginiz icin kocaman kocaman tesekkur ederim iyi ki varsiniz uzaktaki dostlarim

herkese merhaba,

biz cuma aksami parise donduk. dun butun gun okulda oldugum icin giremedim siteye. biraz daha iyiyim, eve donmus olmak bir nebze tutunmz ve sabir enerjisi verdi. en basiti uyumaya, yemeye ve bir nebze kendime bakmaya basladim. bu vesile tahlilin de bir haftasi bitti.

bu surecte destegini hic esirgemeyen L Light Of God @gvn1907 @batideniz iyi ki vardiniz, cok tesekkur ederim.

umarim herkes iyidir. matsiyahoje seni merak ediyorum. Allaha emanet ol.

canım
öncelikle birazda toparlanmış olmana çok sevindim... enerjini lütfen yitirme ve kendine aynı şekilde bakmaya devam et ve benim içim rahat ve gerçekten çok pozitif şeyler hissediyorum gör bak güzel haberler alacaksın o yüzden bebeğini strese sokma annesi olur mu? seni kocamaaan öpüyorummm minikleri de ...

Canımsın ya aklımdan sen geçiyodun iki gündür meraktaydım bir hafta sonra güzel sonuçlarını alıcaz inşallah.eve dönmek tabiki çok daha iyi gelmiştir herşey daha iyi olacak buna inan. matsiyahoje benim de aklımda umuyorum herşey yolundadır

tesekkur ederim interiorarchitect cigim, insallah.

cok tesekkur ederim, nipty diye bit test yapildi neticesini bekliyoruz. oglum cok iyi rahatlikla atlattik ameliyati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…