- 10 Ağustos 2015
- 414
- 384
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.361
Canim cook tesekkur ederiiimmmGozunaydinsleek
Hadi gözün Aydın canımmmKizlaaarrr pembiiiiiss geliyoooorr yaaaaa @aylinnalpr1cicek3bocek Jellyfish_ interiorarchitect L Light Of God @Senam72015 @primavera77 tulaykavas ipekm84
Canım bizde bi değişiklik yok doktor araştırıyoruz yarın bi doktora görüncez bakalım. İnşallah güzelce ilgilenir kafamızdaki soruları cevaplar.beklemek bana hiç iyi gelmedi iyice paranoyaklaştım. Burda yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama karnında ölebilir demişlerdi. Ona taktım kafayı. hareketlerini hissediyorum neyse ki ama yetmiyo. Eşime steteskop alalım dedim bide azar işittim. Günler geçmiyo canım ya oyalanmak da mümkün değil. Neyse ki çalışmaya başladım tekrardan yoksa evdeyken kura kura iyice kötü olmuştum.herkese merhaba,
biz cuma aksami parise donduk. dun butun gun okulda oldugum icin giremedim siteye. biraz daha iyiyim, eve donmus olmak bir nebze tutunmz ve sabir enerjisi verdi. en basiti uyumaya, yemeye ve bir nebze kendime bakmaya basladim. bu vesile tahlilin de bir haftasi bitti.
bu surecte destegini hic esirgemeyen L Light Of God1cicek3bocek @batideniz iyi ki vardiniz, cok tesekkur ederim.
umarim herkes iyidir.matsiyahoje seni merak ediyorum. Allaha emanet ol.
Cok tesekkur ederim canim :)Hadi gözün Aydın canımmm
Eneee yerim onun kukuşunu :) üzüldün mu kız ilk bebiş daha :) oğlan da olur rabbimin izniyle :)hayırlı olsun tatlım çok sevindim snn adına ilk bebeği kız olan anneler şanslı anneler olurmuşKizlaaarrr pembiiiiiss geliyoooorr yaaaaa @aylinnalpr1cicek3bocek Jellyfish_ interiorarchitect L Light Of God @Senam72015 @primavera77 tulaykavas ipekm84
oooooyyy yesin teyzesiiii hoşgelsin sefa gelsiiiin :)Kizlaaarrr pembiiiiiss geliyoooorr yaaaaa @aylinnalpr1cicek3bocek Jellyfish_ interiorarchitect L Light Of God @Senam72015 @primavera77 tulaykavas ipekm84
ayyy heycanla yarnı bekliyorum :)Bende yarın gidicem alt ve üst ihtiyacimiz,Penye battaniye ve birde hastane çıkışı.ama bakalım begenirsen alırım
Ben işlerimi kendim yapıyorum cnm eşim geç gelen biri sabahta erken kıyamam kaldırmaya haftada 1 izinli 2 ye kdr yatıyor onun keyfini bekleyemiyorum yavaş yavaş yapıyorum napayım annem geldimi bırakmıyor zaten cam sildirmedi hiç bana o yaptı çocuk olunca evde zaten bgn temizle yrnn aynı oluyor yaşayacaksın :) o krakerler yerlere dökülecek heryere geçecekBende bugün eşimden rica ettim hadi evi süpür bende sileyim dedim.kendimi hazır hissetmiyorum şuan dedi:))))senin hazır olmanı beklersek olmaz hadi kalk aman da kimin Kocası diye pohpohlaya pohpohlaya yaptırdım:)))valla kızlar süpürme işini eşlerinize yaptırın valla şahane oluyo tek eliyle o kanepeleri koltukları kaldırıp kaldırıp çekti her taraf Pırıl Pırıl oldu:)))valla ben onun kadar güçlü Değilim yapsamda temiz olmuyo bı dönemde.1cicek3bocek interiorarchitect
benim eşim haftanın 7 günü çalışıyoBende bugün eşimden rica ettim hadi evi süpür bende sileyim dedim.kendimi hazır hissetmiyorum şuan dedi:))))senin hazır olmanı beklersek olmaz hadi kalk aman da kimin Kocası diye pohpohlaya pohpohlaya yaptırdım:)))valla kızlar süpürme işini eşlerinize yaptırın valla şahane oluyo tek eliyle o kanepeleri koltukları kaldırıp kaldırıp çekti her taraf Pırıl Pırıl oldu:)))valla ben onun kadar güçlü Değilim yapsamda temiz olmuyo bı dönemde.1cicek3bocek interiorarchitect
Doktorlar ilk önce en kotu ihtimali soyluyor bi'tanem yrn iyi haberler getir bize yaz olurmu aklımız hep sende birçoğumuz kafanı topla dlye yazmıyoruz sana ozledik seni ama bunu bil yeterCanım bizde bi değişiklik yok doktor araştırıyoruz yarın bi doktora görüncez bakalım. İnşallah güzelce ilgilenir kafamızdaki soruları cevaplar.beklemek bana hiç iyi gelmedi iyice paranoyaklaştım. Burda yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama karnında ölebilir demişlerdi. Ona taktım kafayı. hareketlerini hissediyorum neyse ki ama yetmiyo. Eşime steteskop alalım dedim bide azar işittim. Günler geçmiyo canım ya oyalanmak da mümkün değil. Neyse ki çalışmaya başladım tekrardan yoksa evdeyken kura kura iyice kötü olmuştum.
Ameliyatımız yarın. Hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için. Bu parlamanın down olabileceği söylendi ve ben o saatten beri ağlıyorum. Bu sebeple istendi cf dna testi. 3200 tl o da. Yarın kan vereceğim onun için de.
Dkkt et kendine ağırlık vermeden yap vücuduna kolay mı oldular valla anamız ağlıyor gobekte büyütene kdrbenim eşim haftanın 7 günü çalışıyoo nedenle evde bulamıyorummm kız karddeşim gelsin yardım etsin dyo ama onun eli ağır biraz bi de konuşuyo yaparken ben iş yaparken konuşmayı hiç sevmem :) o yüzden ya Allah Bismillah deyip giriştim :)
Canimmmmmoooooyyy yesin teyzesiiii hoşgelsin sefa gelsiiiin :)
ev cıncık gibi oldu ama :)
çok haklısın canım ama bende ayar yok işte hala hızlı ani hareket ediyorum eğilmeyi bilmiyorum kendime kızıyorum ama unutyorum hep Allaha emanet miniğimmmDkkt et kendine ağırlık vermeden yap vücuduna kolay mı oldular valla anamız ağlıyor gobekte büyütene kdr
AYY HAYIRLI OLSUN CANIM BEKLEYİŞ SONA ERDİKizlaaarrr pembiiiiiss geliyoooorr yaaaaa @aylinnalpr1cicek3bocek Jellyfish_ interiorarchitect L Light Of God @Senam72015 @primavera77 tulaykavas ipekm84
evettt hatırlıyoruuummm :) ben kendi yavrumu tutturamadıııımmmmmmmmCanimmmmmBu arada irkek demistin tutmadi ama olsun :) erkek kiz hepsi bizim sonucta :)
Canimmm cook tesekkur ederiimmm evet heyecanli bekleyis ssukurler olsun bitti :)AYY HAYIRLI OLSUN CANIM BEKLEYİŞ SONA ERDİ
Kizlaaarrr pembiiiiiss geliyoooorr yaaaaa @aylinnalpr1cicek3bocek Jellyfish_ interiorarchitect L Light Of God @Senam72015 @primavera77 tulaykavas ipekm84
Gözün aydın.... Tebrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Kizlaaarrr pembiiiiiss geliyoooorr yaaaaa @aylinnalpr1cicek3bocek Jellyfish_ interiorarchitect L Light Of God @Senam72015 @primavera77 tulaykavas ipekm84
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?