2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım bizde bi değişiklik yok doktor araştırıyoruz yarın bi doktora görüncez bakalım. İnşallah güzelce ilgilenir kafamızdaki soruları cevaplar.beklemek bana hiç iyi gelmedi iyice paranoyaklaştım. Burda yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama karnında ölebilir demişlerdi. Ona taktım kafayı. hareketlerini hissediyorum neyse ki ama yetmiyo. Eşime steteskop alalım dedim bide azar işittim. Günler geçmiyo canım ya oyalanmak da mümkün değil. Neyse ki çalışmaya başladım tekrardan yoksa evdeyken kura kura iyice kötü olmuştum.

Ben işlerimi kendim yapıyorum cnm eşim geç gelen biri sabahta erken kıyamam kaldırmaya haftada 1 izinli 2 ye kdr yatıyor onun keyfini bekleyemiyorum yavaş yavaş yapıyorum napayım annem geldimi bırakmıyor zaten cam sildirmedi hiç bana o yaptı çocuk olunca evde zaten bgn temizle yrnn aynı oluyor yaşayacaksın :) o krakerler yerlere dökülecek heryere geçecek yediği meyvelerin suları tv Unite önünde hep eskisi kadar yapmıyorum bırak dağınık kalsın diyorum bazen napayım

benim eşim haftanın 7 günü çalışıyo o nedenle evde bulamıyorummm kız karddeşim gelsin yardım etsin dyo ama onun eli ağır biraz bi de konuşuyo yaparken ben iş yaparken konuşmayı hiç sevmem :) o yüzden ya Allah Bismillah deyip giriştim :)

Doktorlar ilk önce en kotu ihtimali soyluyor bi'tanem yrn iyi haberler getir bize yaz olurmu aklımız hep sende birçoğumuz kafanı topla dlye yazmıyoruz sana ozledik seni ama bunu bil yeter

benim ayrıntılıda da kalpte parlama çıktı, üçlü test 50 de 1 di, down riski yüksekti, nifty yaptrıdım temiz çıktı çok şükür, bana doktorum zaten tek bu bulgunun hiç bir anlama da gelmeyebilceğini söylemişti. Rabbim sizin de içinize ferahlık versin, bekleyişinizi hayırla sonuçlandırsın, evlatlarınızı sağlıkla size bağışlasın...

Dkkt et kendine ağırlık vermeden yap vücuduna kolay mı oldular valla anamız ağlıyor gobekte büyütene kdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…