- 22 Ocak 2008
- 8.883
- 8.888
- 723
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.341
cok tesekkur ederim, nipty diye bit test yapildi neticesini bekliyoruz. oglum cok iyi rahatlikla atlattik ameliyati
Çok şükür o da iyi gelecek inşallahcok tesekkur ederim, nipty diye bit test yapildi neticesini bekliyoruz. oglum cok iyi rahatlikla atlattik ameliyati
13.haftada baslamisti .18 den beri net,daha yeni yeni de sık sık hissediyorum
Kolay gelsin canım. Bende bir sürü iş hallettim şimdi dinleniyorum. Çok yorma kendini dikkat et.tulaykavas ablacııım beni aşka getirdin kendimi temizliğe vurdum :)
seninde ellerine sağlık ablammm beniiim :)Kolay gelsin canım. Bende bir sürü iş hallettim şimdi dinleniyorum. Çok yorma kendini dikkat et.
Korkma dicem ama korkuyor insan rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cnmBen biraz takıntılı bi insanım da biiey var deseler doğuma kadar bebeği de kendimi de boş yere üzerimde bilyrm o yüzden ikili üçlü testi falan da yaptırmadım zaten ama doktorum en azından detaylı ya gir dedi bişey çıkck die korkyrm dün çok araştırdım herkes yazmış büyük olması çoğunda görülyyomuş doğu gibi tatlı olacaksa çok güzel olur bayıldm ben ona
Can'ımsın herşey güzel olacak büyük paşa iyi şükür bebişte iyi eminim ben rabbim güzel haberler almayı nasip etsin sen izinlisin bizden şimdilik toparlanıp kendine gel ozledik çok yemene de dikkat et kivileri huplet paşama et olsun lop lopherkese merhaba,
biz cuma aksami parise donduk. dun butun gun okulda oldugum icin giremedim siteye. biraz daha iyiyim, eve donmus olmak bir nebze tutunmz ve sabir enerjisi verdi. en basiti uyumaya, yemeye ve bir nebze kendime bakmaya basladim. bu vesile tahlilin de bir haftasi bitti.
bu surecte destegini hic esirgemeyen L Light Of God1cicek3bocek @batideniz iyi ki vardiniz, cok tesekkur ederim.
umarim herkes iyidir.matsiyahoje seni merak ediyorum. Allaha emanet ol.
Jindam en son indirim haberi verdiğinde deli gibi alışveriş Yaptım:)))yarın çalışıyorumkızlaaaar yarın e bebekte tüm tekstil ürünlerinde %29 indirim var ve son gün indirimlerin :) ben hastane çıkışını alcam bi de havlusunu:)
Balkona kovayla su doktun dimi ya varya sopalıksın heseninde ellerine sağlık ablammm beniiim :)
evi süpürdüm sildim toz alldım çarşafları değiştirdim battaniyeleri yıkadım astım ha bi de balkonu yıkadım ha bi de bi de lavaboyu yıkadım :) duş aldım dinlenme moduna geçtim :)
kızlaaaar yarın e bebekte tüm tekstil ürünlerinde %29 indirim var ve son gün indirimlerin :) ben hastane çıkışını alcam bi de havlusunu:)
Geçmiş olsun canım ateşine dikkat etBu arada sabah kime dediysem unuttum baş ağrım yok şukur diye gündüz bir tuttu ağrı gözüme vurdu tam uyuyordum koca aradı o bile korktu dr gidelim mi diye olmayan bişi bende çünkü yok ddm uyudum brz ama sarhoş gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?