2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
semurcan canım oğlunun iyi olduğuna çok sevindim. Küçük oğlundan da güzel haberler alacaksın inşallah canım bir haftada bakmışsın akmış gitmiş. İçini ferah tut, güzel düşün güzel olsun. Allah hepimizin meleklerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin....

Kolay gelsin canım. Bende bir sürü iş hallettim şimdi dinleniyorum. Çok yorma kendini dikkat et.
seninde ellerine sağlık ablammm beniiim :)
evi süpürdüm sildim toz alldım çarşafları değiştirdim battaniyeleri yıkadım astım ha bi de balkonu yıkadım ha bi de bi de lavaboyu yıkadım :) duş aldım dinlenme moduna geçtim :)

Korkma dicem ama korkuyor insan rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cnm

Can'ımsın herşey güzel olacak büyük paşa iyi şükür bebişte iyi eminim ben rabbim güzel haberler almayı nasip etsin sen izinlisin bizden şimdilik toparlanıp kendine gel ozledik çok yemene de dikkat et kivileri huplet paşama et olsun lop lop

kızlaaaar yarın e bebekte tüm tekstil ürünlerinde %29 indirim var ve son gün indirimlerin :) ben hastane çıkışını alcam bi de havlusunu:)
Jindam en son indirim haberi verdiğinde deli gibi alışveriş Yaptım:)))yarın çalışıyorumbenim yerime de alışveriş yap.internetten mi alıcaksın?

Balkona kovayla su doktun dimi ya varya sopalıksın he kız yaşadığını unuttun mu soyle kocana hortum alsın yıka dur onunla yapma öyle ağır işler dayan az daha

Bu arada sabah kime dediysem unuttum baş ağrım yok şukur diye gündüz bir tuttu ağrı gözüme vurdu tam uyuyordum koca aradı o bile korktu dr gidelim mi diye olmayan bişi bende çünkü yok ddm uyudum brz ama sarhoş gibiyim

kızlaaaar yarın e bebekte tüm tekstil ürünlerinde %29 indirim var ve son gün indirimlerin :) ben hastane çıkışını alcam bi de havlusunu:)

Bende yarın gidicem alt ve üst ihtiyacimiz,Penye battaniye ve birde hastane çıkışı.ama bakalım begenirsen alırım

Bende bugün eşimden rica ettim hadi evi süpür bende sileyim dedim.kendimi hazır hissetmiyorum şuan dedi:))))senin hazır olmanı beklersek olmaz hadi kalk aman da kimin Kocası diye pohpohlaya pohpohlaya yaptırdım:)))valla kızlar süpürme işini eşlerinize yaptırın valla şahane oluyo tek eliyle o kanepeleri koltukları kaldırıp kaldırıp çekti her taraf Pırıl Pırıl oldu:)))valla ben onun kadar güçlü Değilim yapsamda temiz olmuyo bı dönemde. 1cicek3bocek interiorarchitect

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…