- 4 Kasım 2015
- 734
- 1.088
- 43
- 46
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.381
Ah ah.... Bi bulsam yaptırcam da. Eşim marketçi izni hafta içi bende hafta sonu izinliyim. Pazar günü temizlik günümüz bizim başka zamanım yok o yüzden. Annem sağolsun. O toz alır siler bende süpürürümBende bugün eşimden rica ettim hadi evi süpür bende sileyim dedim.kendimi hazır hissetmiyorum şuan dedi:))))senin hazır olmanı beklersek olmaz hadi kalk aman da kimin Kocası diye pohpohlaya pohpohlaya yaptırdım:)))valla kızlar süpürme işini eşlerinize yaptırın valla şahane oluyo tek eliyle o kanepeleri koltukları kaldırıp kaldırıp çekti her taraf Pırıl Pırıl oldu:)))valla ben onun kadar güçlü Değilim yapsamda temiz olmuyo bı dönemde. @gvn1907interiorarchitect
Canım düşünmekte çok haklısın. Burda herkes kafasında birşeyler düşünüyo (hiç birşey yokken) senin böyle düşünmen çok doğal. Ama biraz kendini işe falan ver. Sonuçta senin psikolojinle bebeğinde etkileniyor. Onu düşün iyi olduğunu düşün ve şükret. Allah'a sığın canım. Kötü şeyler aklına gelince Allah'a sığın o herşeyin iyisini güzelini verir... Bebeğin için güçlü olmak zorundasın....Canım bizde bi değişiklik yok doktor araştırıyoruz yarın bi doktora görüncez bakalım. İnşallah güzelce ilgilenir kafamızdaki soruları cevaplar.beklemek bana hiç iyi gelmedi iyice paranoyaklaştım. Burda yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama karnında ölebilir demişlerdi. Ona taktım kafayı. hareketlerini hissediyorum neyse ki ama yetmiyo. Eşime steteskop alalım dedim bide azar işittim. Günler geçmiyo canım ya oyalanmak da mümkün değil. Neyse ki çalışmaya başladım tekrardan yoksa evdeyken kura kura iyice kötü olmuştum.
Canimmmm cok,tesekkur ederiiizzz hosbulduuuukkk :)Aaaa kızzzzzzzz :))))) Gözünüz aydın canım aramıza hoşgeldiniz anneler ve kızları
Canimmmm coook tesekkur ederiiizzz amiin insallahhhGözün aydın.... Tebrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Ne güzel yaptın cat tşkler tatlım valla böyle bilgi paylaşımlarında bulunursanız benim gibi nerden ne alacağını bilemeyen anne Adaylarına yardımcı olmuş olursunuz.mothercare Pahalı indirimi takip etmek Lazım güzel indirimler oluyo canım bi de benim bi arkadşım üç çocuğumu mothercare den aldıklarımda büyüttüm hiç bişey olmuyo çok kaliteli ürünleri diyince ben ordan almaya çalışıyorum gerçi nerde indirim varsa koşuyorum da:))bebek Arabasına baktın mı mothercare e?Selam kızlar,
Bugün gidip bebek mağazaları gezdim, favori markalarımı belirledim: H&M, Koton ve Soobe (bugün keşfettim :) )
H&M'in özellikle erkek bebek ve çocuk kıyafetleri inanılmaz güzel. Tabii ki bu kızıma onlardan almama engel değil affetmem, alırım :)))
Koton'un da aşırı güzel ürünleri var eskiden bebek giyim yoktu ama artık varmış çok da beğendim ben :)
Soobe'yi de tesadüfen gördüm oldukça güzel ürünler vardı burada da, yazdım aklımın bir köşesine :)
Bunlar dışında mothercare bana göre gereksiz pahalı. Çok düz bir tişört 60TL'di. Bir iki kez giyilecek kıyafetler için fazla bi rakam bence. Carter's da mothercare gibiydi. %90 indirim yaparlarsa belki alırım bir seyler hahah :)
Catmom izlenimlerini aktardı! İyi akşamlar dileriz.
Ne güzel yaptın cat tşkler tatlım valla böyle bilgi paylaşımlarında bulunursanız benim gibi nerden ne alacağını bilemeyen anne Adaylarına yardımcı olmuş olursunuz.mothercare Pahalı indirimi takip etmek Lazım güzel indirimler oluyo canım bi de benim bi arkadşım üç çocuğumu mothercare den aldıklarımda büyüttüm hiç bişey olmuyo çok kaliteli ürünleri diyince ben ordan almaya çalışıyorum gerçi nerde indirim varsa koşuyorum da:))bebek Arabasına baktın mı mothercare e?
h&m süper hemde uygun gerçekten kızlar bakırköy cumartesi pazarında orjinal coton kids ürünleri çok uygun fiyata satılıyo yolunuz düşerseSelam kızlar,
Bugün gidip bebek mağazaları gezdim, favori markalarımı belirledim: H&M, Koton ve Soobe (bugün keşfettim :) )
H&M'in özellikle erkek bebek ve çocuk kıyafetleri inanılmaz güzel. Tabii ki bu kızıma onlardan almama engel değil affetmem, alırım :)))
Koton'un da aşırı güzel ürünleri var eskiden bebek giyim yoktu ama artık varmış çok da beğendim ben :)
Soobe'yi de tesadüfen gördüm oldukça güzel ürünler vardı burada da, yazdım aklımın bir köşesine :)
Bunlar dışında mothercare bana göre gereksiz pahalı. Çok düz bir tişört 60TL'di. Bir iki kez giyilecek kıyafetler için fazla bi rakam bence. Carter's da mothercare gibiydi. %90 indirim yaparlarsa belki alırım bir seyler hahah :)
Catmom izlenimlerini aktardı! İyi akşamlar dileriz.
Ben sana öyle mi bak dedim:)) neyse zaman bol bakarsın daha:)şahsen şu an ikinci çocuğun bile hesabını yapmıyorum ben bırak üçü bir olsun bizim olsunBirine yetsin yeter bana. Fazla geldi fiyatları bi de dediğim gibi kısa süre giyecek ya ondan acıyorum biraz ben ya.
Bebek arabası girdiğim her yerde baktım ama sor nası baktın :)))) İki gözümü dikip bakıyorum sonra bi 2000 etiketi görünce yavaş yavaş uzaklaşıyorumAy hiçbir şey bilmiyoruz hala yaa. neyse ki zaman var ona
Biliyorum canım benim yüreğin ağzında haber bekliyosun farkındayım. Ama malesef yarın sadece cocuk doktorundan fikir alıcaz. Tekrar ayrıntılı ultrasona girmeye 3 hafta var. Asıl büyük gün o zaman. İnşallah bütün bu sıkıntılar geçip gidecek o zamanmatsiyahoje cim canım inşallah yarın çok güzel haberler alırsın Aklımda ve dualarımdasın Bebeğin sağlıkla gelsin inşallah
Kizlaaarrr pembiiiiiss geliyoooorr yaaaaaSuper_anne1411 @gvn1907 Jellyfish_ interiorarchitect L Light Of God Senam72015 @primavera77 tulaykavas ipekm84
geçecek inşallah canımmm bu günler geçecek ve sen şöyle dern bir ohh çekeceksin Allahın izniyle... dualarımız sizlerle...Biliyorum canım benim yüreğin ağzında haber bekliyosun farkındayım. Ama malesef yarın sadece cocuk doktorundan fikir alıcaz. Tekrar ayrıntılı ultrasona girmeye 3 hafta var. Asıl büyük gün o zaman. İnşallah bütün bu sıkıntılar geçip gidecek o zaman
aynen :)@gvn1907tulaykavas interiorarchitect bu temizlik olayını hepimiz bi şekilde halletmişiz önemli olan o:)
Onun haftasonlari esi izinli oluyo ondan topige ara veriyo o :)
Ay hayırlı olsun cnm ya sonunda yaniiiKizlaaarrr pembiiiiiss geliyoooorr yaaaaaSuper_anne1411 @gvn1907 Jellyfish_ interiorarchitect L Light Of God Senam72015 @primavera77 tulaykavas ipekm84
Yazdm bunu da deftere :) ♥Haylaz dedemizin için Yağız Alper
Bence duzelecek bebeğin 34. Haftaya ka dar akciğer gelişiyo bol bol dua et cnm benim bizde edelim illa böyle şeyler duyacz hepimiz bi ölçümü yanlış yapsalar evham yapyrz elimizde değil tabi ki ama daha gelişmeleri için önümüzde çok gün var düzelir inş bak Kuzeniin oğlu 1 yaşında daha öncede anlatmış tı m doğumdan hemen önceki ultrasonda siz bu bebeğin down sendromu olduğunu biliyomusunuz bi bacağımın kısa demişler anlayarak girmiş doğuma bebeğin hiç bi sorunu yok çok şükür düşün yani yanılmaya bakBiliyorum canım benim yüreğin ağzında haber bekliyosun farkındayım. Ama malesef yarın sadece cocuk doktorundan fikir alıcaz. Tekrar ayrıntılı ultrasona girmeye 3 hafta var. Asıl büyük gün o zaman. İnşallah bütün bu sıkıntılar geçip gidecek o zaman
prenseeesssKizlaaarrr pembiiiiiss geliyoooorr yaaaaaSuper_anne1411 @gvn1907 Jellyfish_ interiorarchitect L Light Of God Senam72015 @primavera77 tulaykavas ipekm84
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?