2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Recep Has da Murat Yayla da 500TL. İlgilenen olursa diye yazayım dedim :)

Keşke bebeğimde sıkıntı çıktığında bana o şansı verselerdi bir umut peşine koştum durdum umut veriyorsa bir de bırakmamalı rabbim neylerse güzel eyler onun büyüklüğü tartışılmaz sağlıkla doğuralım inş şu bebişleri sende iyi haberler getir cnm bize inşallah bnm daha var bolca dualarınızı isteyeceğim zaten

Ahhhh ahhhh canim benim yarama deyme dun aksam oglani yikadik banyo islandi falan esime dedim banyoyu sen temizle belim agridi tamam dedi dun gece yarisina kadar oturdu bugun nerdeyse tum gun uyudu banyoya ne mi oldu bu aksam aylin girdi birguzel yikadi pekledi tabi bayada soylendim dun aksamdan bu aksama bir bes dakika ayiramadin dimi diye ben zaten senden elimden geldigince bisey beklemiyorum kirk yilin basi bisey istesem boyle yapiyorsun dedim haklisin dedi yarin ne mi olacak hicbirsey degismiycek....

sleek bak bi bnm tebriğimi gormedin hıhh ceza olarak kızını oğluma vercen :) 2 tane var seç beğen al büyük olan tescilli yakışıklı ufaklık meçhul :)
Canimmm cok ozur dilerim gozumden kacmistir surekli telefondan girdim butun gun boyunca arada gozden kacirdigim olmustur gercekten ozur dilerim tamam senin su yakisikliyi aliyoruuzzzz o halde

Canim cook tesekkur ederim,bende ilk jiz cocuk olarak annem hep ayni seyi soylerdi,insallah bende bu guzel duyguyu hakkiyla yasayabilirim :)
Burada doktorlar 20 hafta olmadan cinsiyeti soylemiyorlar bizde mecbur bekledik 20 hafta sonunda ogrendik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…