- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.461
CanımsıninsanbuL ozledim kız nerdesin minnoş
Yok canim direk antenatal tip detayli usg olarak aliyorsun tabi almak biraz zor ben gunler geceler ugrastiktan sonra bir ogle sonrasi aldim... perinatologa gittihimde ise doktor gayet uyi inceledi 20-25 dk kesin surmustur hatta bisey sordum simdi dikkatimi dagitma ki iyice inceleyeyim bitince sorarsin dedi cok dikkatliydi... perinatolog ve detayli usg odalari ksrsilikli iceri giren herken anca yarim saatte cikti orada saatlerce bekledim bence bu konuda kesinlikle en iyi yer burasi canim ben bunu gordukce daha iyi anliyorum tabi senin icin nasil rahat edicekse oyle yap ama nacizane tavsiyem ozelde yaptirmaya karar verirsen bir radyologa degilde madem o parayi vereceksin ustune biraz daha kat perinatologa git iki perinatolog taniyorum biri recep has biri de murat yayla ikiside cok iyi doktorlar muayneleri 400 civari olmali
Yaaa özledim ki amaHerkese mutlu huzurlu geceler bebisli rüyalaaarrOglusumla hepinizi kocamaaan öpüyoruuzz
insanbuL bugun hic gelmedin gozumden kacti sanma
Ay iyi ol da canım bnm merak ediyor insan opuyoree seni de behlulunude :)Canımsınhaftasonu çok yoğun geçti. Hiç evde değildim. İnternet paketim bitti,evden de giremeyince merak ettim sizleri...
Keşke bebeğimde sıkıntı çıktığında bana o şansı verselerdiTommbik cik seni gordugume sevindin bizi yalniz birakma Allah in izniyle bu zor gunleri birlikte atlatqcagiz bir cogumuzun bebeginde bir problem gruldu yurekler agizda bekliyoruzinsallah gececek bugunler bende carsamba detayliya gidecegim insallah iyi seyler duyarim kizim icerde kipir kipir bol bol trkme atiyor anne ben iyiyim sen merak etme diyor senin kizcende inaniyorum atlatacak ben 2011 de hastanede yattigim o 15 gun sure icinde ne bebekler gordum inan dogum sonrasi 3-4 ameliyat gecirip sagligina kavusan yasama ihtimali neredeyse verilmeyip hayata simsiki tutunan Allah buyuk onlarda cok gucluler hersey guzel olacak inan buna
Ahhhh ahhhh canim benim yarama deyme dun aksam oglani yikadik banyo islandi falan esime dedim banyoyu sen temizle belim agridi tamam dedi dun gece yarisina kadar oturdu bugun nerdeyse tum gun uyudu banyoya ne mi oldu bu aksam aylin girdi birguzel yikadi pekledi tabi bayada soylendim dun aksamdan bu aksama bir bes dakika ayiramadin dimi diye ben zaten senden elimden geldigince bisey beklemiyorum kirk yilin basi bisey istesem boyle yapiyorsun dedim haklisin dedi yarin ne mi olacak hicbirsey degismiycek....Bende bugün eşimden rica ettim hadi evi süpür bende sileyim dedim.kendimi hazır hissetmiyorum şuan dedi:))))senin hazır olmanı beklersek olmaz hadi kalk aman da kimin Kocası diye pohpohlaya pohpohlaya yaptırdım:)))valla kızlar süpürme işini eşlerinize yaptırın valla şahane oluyo tek eliyle o kanepeleri koltukları kaldırıp kaldırıp çekti her taraf Pırıl Pırıl oldu:)))valla ben onun kadar güçlü Değilim yapsamda temiz olmuyo bı dönemde.1cicek3bocek @jindam
Gerci ben recep bey e iki yil murat beye 5 yil once gittim 500 olmusturRecep Has da Murat Yayla da 500TL. İlgilenen olursa diye yazayım dedim :)
Biz de sizi opuyoruz hem de kocamanAy iyi ol da canım bnm merak ediyor insan opuyoree seni de behlulunude :)
Canimmm cok ozur dilerim gozumden kacmistir surekli telefondan girdim butun gun boyunca arada gozden kacirdigim olmustur gercekten ozur dilerimsleek bak bi bnm tebriğimi gormedin hıhh ceza olarak kızını oğluma vercen :) 2 tane var seç beğen al büyük olan tescilli yakışıklı ufaklık meçhul :)
Canimmm coook tesekkur ederiiim amin insallahhh :)sleek gözün aydın cnm.sağlıkla gelsin prensesin :)
Canim cook tesekkur ederim,bende ilk jiz cocuk olarak annem hep ayni seyi soylerdi,insallah bende bu guzel duyguyu hakkiyla yasayabilirim :)Oh oh maşallah
İlk çocuğun kız olması güzel gerçekten tebrik ederim tabiki Rabbim (cc) hayırlısını versin ama her annenin gönlünden ilk çocuk kız geçer
Peki canım doktor hiç erkek dedimi ilk defamı kız diyor
Bizde ozledik bizdeeee ♥Yaaa özledim ki amahaftasonu evden ve internetten uzak kalisimin sonucu sizleri merak etmem oldu. Ama sayfalar hırlaaa.. :)/umarım herkes iyidir..
Guya uyucaktim uyku tutmadi geri kalktim :)Oscar törenini bekleyen tek manyak Temmuz annesi de benim herhalde. Uyuyanlara selam olsun.
Guya uyucaktim uyku tutmadi geri kalktim :)
Nedense hic sasirmadim toreni izlemek isteyisine
Sanatsever diyelimSen bana ne demek istedin?
Sanatsever diyelim
kacta bari söyle de uyumazsam izleyim :)))
Hmm sen izle bize anlat madem3.30dan önce başlamaz. Kırmızı halıda uyusam mı diyorum ben de. Hamile hamile zormuş bu işler :)))
Hmm sen izle bize anlat madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?