2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Ümraniye afiyet hastanesinden de bir fiyat alsana oranın genelde uygun oluyor ve gidenler memnun oluyor canim

kalinkam canım aldıklarını yeni gördümm bayıldım bayıldım güle güle giysin prensesin:) en yakın zamanda oraya gitmeliyim bilmiyodum sultanbeylide outletin olduğunu bilgilendirdiğin için teşekkür ederim :)

Canım yeni gördüm yaa:) bilmiyorum beğenirmisin ama Emir Taha çok güzel bence:) Doruk ta güzel:) Ceyhun Aras ta güzel :) Allah bahtını güzel etsin oğluşunun:)

Canim devlet hastanesi diyip kucumseme bence zeynep kamildeki deneyimli doktorlari hicbir ozel hastanede bulamazsin mesela ben tugba hanima gittim en son muaynemde basini olctu gobegini olctu bacagini olctu kalbi iyi bitti aradan bikac gunmu bir haftami gecti hatirlamuyorum zeynep kamil e gittim aylik kontrole doktor bildigin detayli usg yapti ve bobrekleedeki genislemeyi gordu hemen perinatologa yonlendirdi inan suan hic ozele gidesim yok elimden geldigince zeynep kamile gidecegim tugba hanima sadece dogumu orada yaparsam diye arada gidecegim detayli usg bolumundede doopler ozellikli usg var damar lari falan olcuyolar

Yok asla küçümsemek değil canım,ben iyisi olsun istiyorum sadece..iyi bakılsın istiyorum devlete gitmiş bi arkadaşım 5 dkya baktı gönderdi dedi çok ilgisiz geldi dedi,ordan kafama takıldı..

Çok açıklayıcı bilgi verdin bana canım ya..kafamdaki soruları yanıtladın,tabi sen tecrübelisin:) zeynep kamilde bu detaylı ultrasonu çektirmek için önce kadın doğuma randevu almak lazım değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…