- 22 Ocak 2008
- 8.883
- 8.888
- 723
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.421
Ya ben kararsız kaldım özeldemi yaptırsak yoksa devlettemi..gittiğim hastane 250 tl istedi,bide erkekmiş gitmek istemedim,ümraniyede medicanayı aradım 230 tl..kararsız kalmamın sebebi ultrason cihazı iyi olsunki iyi baksın bebeğin gelişimine..5 dkda bakıp göndermesin istiyorum.ne yapmalıyım?
Benim doktora göre iyi diyor bende diyorum çok mu aldım diye ama çok takik değil kiloyaPeki doktor kilona iyi diyo mu? Yani ideali ne ? Benim migrenim var ya her an zonk zonk :)
Doğru diyosun bide oraya bakıyım teşekkür ederm canımÜmraniye afiyet hastanesinden de bir fiyat alsana oranın genelde uygun oluyor ve gidenler memnun oluyor canim
2.ye oglus olur artık :)) süslü ciciler icin alısveris zamanı artık :) ♥Canim cok tesekkur ederiiimm,hislerim tutmadi oglus degilmis onemli olan saglikli olmasi tabiki ben mavi cikacak diye beklerken pembe cikinca sok oldum ama mutluluktan tabi :)))
Biz bugün 15+0 olduk yihuhedefimiz ağustos ileri
Canım yeni gördüm yaa:) bilmiyorum beğenirmisin ama Emir Taha çok güzel bence:) Doruk ta güzel:) Ceyhun Aras ta güzel :) Allah bahtını güzel etsin oğluşunun:)Kiiim bana kulağa hoş gelen, anlamı güzel bir erkek ismi öneriiirrr ??Arda diye düşünüyoruz ama alışamadım bir türlü o isme ya Hadi size güveniyorum, aslansınız siz. Bak ben üşenmeden herkesi etiketliyorum, siz de üşenmeden bana isim önerin interiorarchitect @Catmom Super_anne1411 @gvn1907 @insanbuL @idilduam @tulaykavas denizbatiekin @ALTINIM @semurcan M melda983 @melankolik_kedi @ipekm84 @kayacans sheyma46 @Aryadeniz38 @beteray sleek @primavera77 @yesil33 Senam72015 Seyda_Turker @sima88 @frontoza @sare_ @Nurmuratkf @subitkisi @Daisymom @plum88 @SOSYOLOG022 @dimplehawk
Canim devlet hastanesi diyip kucumseme bence zeynep kamildeki deneyimli doktorlari hicbir ozel hastanede bulamazsin mesela ben tugba hanima gittim en son muaynemde basini olctu gobegini olctu bacagini olctu kalbi iyi bitti aradan bikac gunmu bir haftami gecti hatirlamuyorum zeynep kamil e gittim aylik kontrole doktor bildigin detayli usg yapti ve bobrekleedeki genislemeyi gordu hemen perinatologa yonlendirdi inan suan hic ozele gidesim yok elimden geldigince zeynep kamile gidecegim tugba hanima sadece dogumu orada yaparsam diye arada gidecegim detayli usg bolumundede doopler ozellikli usg var damar lari falan olcuyolarYa ben kararsız kaldım özeldemi yaptırsak yoksa devlettemi..gittiğim hastane 250 tl istedi,bide erkekmiş gitmek istemedim,ümraniyede medicanayı aradım 230 tl..kararsız kalmamın sebebi ultrason cihazı iyi olsunki iyi baksın bebeğin gelişimine..5 dkda bakıp göndermesin istiyorum.ne yapmalıyım?
Kizlaaarrr pembiiiiiss geliyoooorr yaaaaaSuper_anne1411 @gvn1907 @Catmom interiorarchitect @Aryadeniz38 Senam72015 @primavera77 @tulaykavas @ipekm84
Ayy gercekten mii cook tesekkur ederiiimmm :)))
Yok asla küçümsemek değil canım,ben iyisi olsun istiyorum sadece..iyi bakılsın istiyorum devlete gitmiş bi arkadaşım 5 dkya baktı gönderdi dedi çok ilgisiz geldi dedi,ordan kafama takıldı..Canim devlet hastanesi diyip kucumseme bence zeynep kamildeki deneyimli doktorlari hicbir ozel hastanede bulamazsin mesela ben tugba hanima gittim en son muaynemde basini olctu gobegini olctu bacagini olctu kalbi iyi bitti aradan bikac gunmu bir haftami gecti hatirlamuyorum zeynep kamil e gittim aylik kontrole doktor bildigin detayli usg yapti ve bobrekleedeki genislemeyi gordu hemen perinatologa yonlendirdi inan suan hic ozele gidesim yok elimden geldigince zeynep kamile gidecegim tugba hanima sadece dogumu orada yaparsam diye arada gidecegim detayli usg bolumundede doopler ozellikli usg var damar lari falan olcuyolar
Çok açıklayıcı bilgi verdin bana canım ya..kafamdaki soruları yanıtladın,tabi sen tecrübelisin:) zeynep kamilde bu detaylı ultrasonu çektirmek için önce kadın doğuma randevu almak lazım değilmi?Canim devlet hastanesi diyip kucumseme bence zeynep kamildeki deneyimli doktorlari hicbir ozel hastanede bulamazsin mesela ben tugba hanima gittim en son muaynemde basini olctu gobegini olctu bacagini olctu kalbi iyi bitti aradan bikac gunmu bir haftami gecti hatirlamuyorum zeynep kamil e gittim aylik kontrole doktor bildigin detayli usg yapti ve bobrekleedeki genislemeyi gordu hemen perinatologa yonlendirdi inan suan hic ozele gidesim yok elimden geldigince zeynep kamile gidecegim tugba hanima sadece dogumu orada yaparsam diye arada gidecegim detayli usg bolumundede doopler ozellikli usg var damar lari falan olcuyolar
Allah hayırlı uğurlu etsin sağlıkla al kucağına inşallah prensesini :)Kizlaaarrr pembiiiiiss geliyoooorr yaaaaaSuper_anne1411 @gvn1907 @Catmom interiorarchitect @Aryadeniz38 Senam72015 @primavera77 @tulaykavas @ipekm84
Canimmm coook tesekkur ederim amin insallahh :))Allah hayırlı uğurlu etsin sağlıkla al kucağına inşallah prensesini :)
Ayy cok guzel Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah prensesiniii canim benim :)Evet :) Allah nasip ederse benim de kızım olacak. Inş sağlıkla kavuşuruz prenseslerimize.
Coook tesekkur ederim canimmm amin insallahhh :)gözün aydın :)) sağlıkla kucağına al inşallah :)))
Nasıl veriyolar internetten mi Aramak mı lazımÇok güldüm bende kendimi hazır hissetmiyoruma:)))tabiii pohpohlamak yorucu filan olmuyo iki taraf acısından da:)))eşimde hiç yorulduğunu hissetmiyo:)))
Sizede maşallah :)oyy maşallah size :))
Canimm benim amin,kendimi alisveris yapmamak icin zor tutuyordum dedigin gibi artik alisverise vurma zamani kendimi :)2.ye oglus olur artık :)) süslü ciciler icin alısveris zamanı artık :) ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?