2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bitmiş sanırım zaten kızlar öyle diyor başka bolume veriyor yazmışlar ben ozele gideceğim cnm valla ikinci bebeğimin durumundan dolayı baştan savma olsun istemiyorum gittiğim doktorum 30 dk inceliyor snn eşinde mi takıntılı erkek doktora. Bnm ki de öyle ama bu dr erkek 3. Gidişimiz olacak söz konusu sağlık olunca karışamıyor sende imkanın varsa ozele git bence devletten almakta zormuş zaten

Canim cok tesekkur ederiiimm,hislerim tutmadi oglus degilmis onemli olan saglikli olmasi tabiki ben mavi cikacak diye beklerken pembe cikinca sok oldum ama mutluluktan tabi :)))
Oh oh maşallah
İlk çocuğun kız olması güzel gerçekten tebrik ederim tabiki Rabbim (cc) hayırlısını versin ama her annenin gönlünden ilk çocuk kız geçer
Peki canım doktor hiç erkek dedimi ilk defamı kız diyor

Maddi olarak bakmıyorum yeterki iyi olsun iyi bakılsın,Allah göstermesin bi sıkıntı varsa haberdar olalım..Öyle iyi çok iyi tamam diyip göndermesinler çol iyi baksınlar tek amacım o.. Haala araştırmaktayım verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim:)

Bak cnm araştırma iyidir ama altınım nickli arkadaş gitti 5 dk da oldu bittiye getirdiler dedi bende açıkçası 300 tl ozele vereceğime bebeğime bişiler alırım ddm devlette yaptırırım ddm ama altınım öyle deyince tedirgin oldum bi bebeğim sorunlu idi çapada alındı bunda herşey iyi olsun istiyorum ben brz hassasım yoksa ki devlette de belki ilgilenirler inş iyi biyer bulursun hayırla sağlıkla dönersiniz

Çok açıklayıcı bilgi verdin bana canım ya..kafamdaki soruları yanıtladın,tabi sen tecrübelisin:) zeynep kamilde bu detaylı ultrasonu çektirmek için önce kadın doğuma randevu almak lazım değilmi?
Yok canim direk antenatal tip detayli usg olarak aliyorsun tabi almak biraz zor ben gunler geceler ugrastiktan sonra bir ogle sonrasi aldim... perinatologa gittihimde ise doktor gayet uyi inceledi 20-25 dk kesin surmustur hatta bisey sordum simdi dikkatimi dagitma ki iyice inceleyeyim bitince sorarsin dedi cok dikkatliydi... perinatolog ve detayli usg odalari ksrsilikli iceri giren herken anca yarim saatte cikti orada saatlerce bekledim bence bu konuda kesinlikle en iyi yer burasi canim ben bunu gordukce daha iyi anliyorum tabi senin icin nasil rahat edicekse oyle yap ama nacizane tavsiyem ozelde yaptirmaya karar verirsen bir radyologa degilde madem o parayi vereceksin ustune biraz daha kat perinatologa git iki perinatolog taniyorum biri recep has biri de murat yayla ikiside cok iyi doktorlar muayneleri 400 civari olmali

kalinkam Senden daha önce Habibe hanımın adını duymuştum iyi doktor demiştin,randevu almak için baktımda diabetli gebe polikliniği diyor..benim kafa yine çorba
Evet canim habibr hanim mukemmel bir doktor kendisini 2011 yilindan taniyorum iki hafta yattim orda ozamanlar perinatologlar grevdeydi doktorlar hep en son ona danisirlardi bu riskli gebelik durumlarinda bide soyle bisey var normal ozel deki bir kadindogumcu kac riskli gebelikle karsilasiyor ama buradaki doktorlar her gun neler neler goruyorlar mesela bir doktor anormal bir durumla karsilastiginda hemen heyet toplanir birbirlerine fikir danisirlar ozel hastaneler bir sorun gorduklerinde ne yapiyorlar sen hemen devlete bir arastirmaya git demiyorlar mi mesela ben perinatologun kapisinda beklerken bikac kisiyle konustum bebeklerinizde ne sorun var diye birinin gozunde kist vardi ikisinin kalbinde problem ve onlari oraya gonderen hep ozel hastaneler di ... gerci yillar once ayni seyi bende yasadimbilk bebegimde ozellerde gezdim gezdim en sonunda sen ya capaya git ya cerrahpasaya ya zeynep kamile falan filan demeye basladilar eee hersey soruncikana kadarmiydi sorun ciktiginda neden sizin elinizden bisey grlmiyo iyi gun kotu gun dostu gibi dusun ya ben bunlari dusundukce gordukce sahit oldukca ozele hic gidesim yok insallah sonuna kadar burayi birakmam dogum sartlari zor oldugu icin dogumu yine ozelde yaparim buyuk ihtimal oda gebelik normal seyrinde giderse Allah gostermesin azda olsa bir risk olursa dogumuda burada yaparim dogum sonrasi yogunbakim da bebeklere nekadar iyi sartlarda baktiklarinida biliyorum cunku

Iyi geceler şekerler Şekerler de bana hic uymadı nerden cıktı bilemedim ama yazdm bi kere kalsın
Minik ayakları hissedenlere bol tekmeli bir gece, henüz hissedemeyen yada ayırt edemeyenlere de hissedecekleri bir gece diliyorum
Öpüyorumm

kalinkam Senden daha önce Habibe hanımın adını duymuştum iyi doktor demiştin,randevu almak için baktımda diabetli gebe polikliniği diyor..benim kafa yine çorba
Canim asil soruna cvp vermemisim habibe hanim bazen diyabetli bolumunde bazen anneye auy ek hastaliklar bazen ikili test bazende detayli usg genelde bu alanlarda normal gebelik izlemde olmuyo sanirim ben ilk normal gebe izleme gitmistim 7 haftalikken o doktor bana aspirin kullandigim ve ilk gebeligim problemli oldugu icin anneye ait hastaliklar bolumune gitmemin daha dogru olacagini soylemisti bende o gunden sonra hep o bolume devam ettim bazende nazan hanima denk geliyo ikiside cok iyiler ama habibe hanim daha tecrubeli

Tommbik cik seni gordugume sevindin bizi yalniz birakma Allah in izniyle bu zor gunleri birlikte atlatqcagiz bir cogumuzun bebeginde bir problem gruldu yurekler agizda bekliyoruzinsallah gececek bugunler bende carsamba detayliya gidecegim insallah iyi seyler duyarim kizim icerde kipir kipir bol bol trkme atiyor anne ben iyiyim sen merak etme diyor senin kizcende inaniyorum atlatacak ben 2011 de hastanede yattigim o 15 gun sure icinde ne bebekler gordum inan dogum sonrasi 3-4 ameliyat gecirip sagligina kavusan yasama ihtimali neredeyse verilmeyip hayata simsiki tutunan Allah buyuk onlarda cok gucluler hersey guzel olacak inan buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…