2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
öncelikleeeeeeeeeeee gözün aydın canım benimmmm anneciğinin ellerinden öperim :)
inşallah ayrıntılı süper geçer bizde burda sevindirik oluruz :)
saçlarını da kestirmişsin iyi yaptın insan bi ohhh be diyo :)
salopetini bizimle de paylaş nerden ne kadara kopya çekeriz belkim :)

Günaydınn tatlıımmm Güzel haberlerini bekliyoruz dualarımz seninlee.
Nerden aldın ne kadara aldın neden sadece @gvn1907 hani bize :)

Saol canimcim cumartesi ayrıntılım inşallah iyi gecicek. Salopet imi lcw den aldım canım 90 tl 2 model war onu cepli olanı aldım yarın gelir heralde netten aldım mağazada bulunmuo her model her beden inşallah yarın giyer atarım fotosu nu

hayırlı olsun canım güle güle giy :) bekliyoruz fotoyu :)

Canım çok pimpirikli olma çok da yorma ama kendini, annem bana hamileyken 2 tane abime bakıp, bir de evin yemeği temizliği ile ilgileniyormuş tek başına...

Ay nekadar güzel özele gittiniz galiba bebğide gösterdilermi size açıklama yaptılarmı
evet ayrıntılı için perinatoloğa gittik 30 dk inceledi cd ve dosyaya kayıt aldı çok şükür yolunda şimdilik herşey

tommbik hangi sehirdesin? sana bazi doktor onerilerim olacak eger istanbuldaysan. ne olur, ele eleyiz. uzme kendini Allaha emanet gececek bu kotu gunler.
İstanbuldayım canım bi bildiğin varsa yaz nolur. Sabah seni düşünerek uyandım sonucu temiz çıkacak dedim içimden. Önce onunki sonra benimki dedim. Rüyamda mı gördüm ne olduysa hayırolsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…