- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.501
öncelikleeeeeeeeeeee gözün aydın canım benimmmm anneciğinin ellerinden öperim :)Canlarım GünaydınSuper_anne1411 interiorarchitect @gvn1907 @Catmom @Aryadeniz38 yazamadım tum arkadaslar çok yoğun dum hafta sonu.yazamadim yarında annemler gelio inşallah ayrintilida bişi cikmazda huzurlu zamanlar olsun cumartesiye kadar stres yaptım buarada saçlarımı kestirdim iyi oldu. @gvn1907 canım salopet aldım yaa kendimi mutlu ettim bu hafta sonu anliyacagin=))
Hem cok enerjik hemde uzansam uyucak haldeyimnasılsınnn ballı fıstııık
Günaydınn tatlıımmmCanlarım GünaydınSuper_anne1411 interiorarchitect @gvn1907 @Catmom @Aryadeniz38 yazamadım tum arkadaslar çok yoğun dum hafta sonu.yazamadim yarında annemler gelio inşallah ayrintilida bişi cikmazda huzurlu zamanlar olsun cumartesiye kadar stres yaptım buarada saçlarımı kestirdim iyi oldu. @gvn1907 canım salopet aldım yaa kendimi mutlu ettim bu hafta sonu anliyacagin=))
Onla daha önce konusmustukda canimcim ondanGünaydınn tatlıımmmGüzel haberlerini bekliyoruz dualarımz seninlee.
Nerden aldın ne kadara aldın neden sadece @gvn1907 hani bize :)
Saol canimcim cumartesi ayrıntılım inşallah iyi gecicek. Salopet imi lcw den aldım canım 90 tl 2 model war onu cepli olanı aldım yarın gelir heralde netten aldım mağazada bulunmuo her model her beden inşallah yarın giyer atarım fotosu nuöncelikleeeeeeeeeeee gözün aydın canım benimmmm anneciğinin ellerinden öperim :)
inşallah ayrıntılı süper geçer bizde burda sevindirik oluruz :)
saçlarını da kestirmişsin iyi yaptın insan bi ohhh be diyo :)
salopetini bizimle de paylaş nerden ne kadara kopya çekeriz belkim :)
biz annem babam ve eşim girdik ayrıntılıya sinemaya girer gibi
Aaa ayıp ettin bacım adres ver geleyim
hayırlı olsun canım güle güle giy :) bekliyoruz fotoyu :)Saol canimcim cumartesi ayrıntılım inşallah iyi gecicek. Salopet imi lcw den aldım canım 90 tl 2 model war onu cepli olanı aldım yarın gelir heralde netten aldım mağazada bulunmuo her model her beden inşallah yarın giyer atarım fotosu nu
Güzel teklifOnla daha önce konusmustukda canimcim ondan90 tl lcw den aldım sen de al hepimizi giyelim gezelim
bende aynı o haldeyim bıraksalar uyucam :) ama ödev yapıyorum dersim 1 de yetiştirmeye çalışıyorum :)Hem cok enerjik hemde uzansam uyucak haldeyim
Sen nasılsın güzellik ♥
GÜNAAAAAAAAYDIIIIIIIIIIIIIINNNN :
herkes için mutlu mu mutlu pozitif enerji dolu bir hafta olsun inşallahhhhhhh
Son güne bırakan tembel öğrenci tüüübende aynı o haldeyim bıraksalar uyucam :) ama ödev yapıyorum dersim 1 de yetiştirmeye çalışıyorum :)
Aynen aynen dağıtıyo yükü diğer kol çantası gibi olan vardı daha önce çok canımı acıtıyordu hep kolum boynum tutuluyordu o yüzden ilkokul çocuğu gibi sırt çantasi takıyorum çok tatlı oluyorum ama he
Bugünü atlattık çok yorulmadan darısı diğer haftalara
Çok şükür hiç bir sıkıntı yok herşeyiyle iyi maşallah geçen ay 280 gr dı bu ay 57022 cmden 26 cm olmuş boyu tüm organları ve plasentası çok iyi maşallah
evet ayrıntılı için perinatoloğa gittik 30 dk inceledi cd ve dosyaya kayıt aldı çok şükür yolunda şimdilik herşeyAy nekadar güzel özele gittiniz galiba bebğide gösterdilermi size açıklama yaptılarmı
İstanbuldayım canım bi bildiğin varsa yaz nolur. Sabah seni düşünerek uyandım sonucu temiz çıkacak dedim içimden. Önce onunki sonra benimki dedim. Rüyamda mı gördüm ne olduysa hayırolsun inşallahtommbik hangi sehirdesin? sana bazi doktor onerilerim olacak eger istanbuldaysan. ne olur, ele eleyiz. uzme kendini Allaha emanet gececek bu kotu gunler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?