- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.481
Yat uyu yat yat yat bebis gelince uyuyamicaksin yaattt :))Yarın izlersin merak ediyosan dizi mi bu anlatcamBenim de uykum geldi ya
Yat uyu yat yat yat bebis gelince uyuyamicaksin yaattt :))
topik sana emanetAma Leonardo'nun oscar alışını canlı izlemek istiyorum!Sen yat hadi nöbet bende :)) İyi gecelerr
Güünaayyydııınnn
Temizlik aşeriyorum resmen şuan süpürge çalıştırasm var
Neyse sakinimÖpüldünüüzz
Bu aralar boyleyim :) film izledim kocayı yollayıp temizlige basliciimmkız ne kadar uyudun da uyandın hemen bu saatte yatsana
Kiiim bana kulağa hoş gelen, anlamı güzel bir erkek ismi öneriiirrr ??Arda diye düşünüyoruz ama alışamadım bir türlü o isme ya Hadi size güveniyorum, aslansınız siz. Bak ben üşenmeden herkesi etiketliyorum, siz de üşenmeden bana isim önerin interiorarchitect Jellyfish_ Super_anne1411 @gvn1907 @insanbuL idilduam @tulaykavas @batideniz ALTINIM @semurcan @melda983 @melankolik_kedi ipekm84 @kayacans @sheyma46 @Aryadeniz38 @beteray @sleek @primavera77 @yesil33 @Senam72015 Seyda_Turker @sima88 @frontoza @sare_ @Nurmuratkf @subitkisi @Daisymom @plum88 @SOSYOLOG022 @dimplehawk
bence en iyisi bir perinatologtan randevu almak Allah korusun bir problem olduğunda onlar dolu oluyo randevu bulamıyosun sonraYa ben kararsız kaldım özeldemi yaptırsak yoksa devlettemi..gittiğim hastane 250 tl istedi,bide erkekmiş gitmek istemedim,ümraniyede medicanayı aradım 230 tl..kararsız kalmamın sebebi ultrason cihazı iyi olsunki iyi baksın bebeğin gelişimine..5 dkda bakıp göndermesin istiyorum.ne yapmalıyım?
Güünaayyydııınnn
Temizlik aşeriyorum resmen şuan süpürge çalıştırasm var
Neyse sakinimÖpüldünüüzz
Bu aralar boyleyim :) film izledim kocayı yollayıp temizlige basliciimm
biz annem babam ve eşim girdik ayrıntılıya sinemaya girer gibiSeyda_Turker canım ben Zeynep kamile gittim ama şimdiki aklım olsaydı özele giderdim eger maddi durumun iyiyse özele gir. Ümraniye santraldeki afiyette fiyat uygundu diye hatırlıyorum bi orayada sor. devlette yat dediler kalk dediler ne bebeği gösterdiler ne bi yorum yaptılar. eşimi içeri almadılar.
Gerci ben recep bey e iki yil murat beye 5 yil once gittim 500 olmustur
Aşerdiğim saate dikkat lütfenhay allahım temizlikmi aşerilirmiş ben tembellik aşeriyorum o zaman hep
Aaa ayıp ettin bacım adres ver geleyimhızını alamazsan bizede uğra çalıştığım için pek fırsatım olmuyor benım
GünaydııınnGÜNAAAAAAAAYDIIIIIIIIIIIIIINNNN :
herkes için mutlu mu mutlu pozitif enerji dolu bir hafta olsun inşallahhhhhhh
nasılsınnn ballı fıstıııkGünaydııınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?