2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

ben oğlum olsaydı eymen koyacaktım eymen içime çok sindi sonradan yiğitte takıldı aklıma içine sinen bi isim olmalı canım

bence en iyisi bir perinatologtan randevu almak Allah korusun bir problem olduğunda onlar dolu oluyo randevu bulamıyosun sonra

Seyda_Turker canım ben Zeynep kamile gittim ama şimdiki aklım olsaydı özele giderdim eger maddi durumun iyiyse özele gir. Ümraniye santraldeki afiyette fiyat uygundu diye hatırlıyorum bi orayada sor. devlette yat dediler kalk dediler ne bebeği gösterdiler ne bi yorum yaptılar. eşimi içeri almadılar.

biz annem babam ve eşim girdik ayrıntılıya sinemaya girer gibi

Canlarım Günaydın Super_anne1411 interiorarchitect @gvn1907 Jellyfish_ @Aryadeniz38 yazamadım tum arkadaslar çok yoğun dum hafta sonu.yazamadim yarında annemler gelio inşallah ayrintilida bişi cikmazda huzurlu zamanlar olsun cumartesiye kadar stres yaptım buarada saçlarımı kestirdim iyi oldu. @gvn1907 canım salopet aldım yaa kendimi mutlu ettim bu hafta sonu anliyacagin=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…