2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Günaydın herkese iyi hafalar kızlar.

DraconianX Canımcım bize dr ilk erkeğe benziyo demişti ;sonradan değişti ama ozamanlar kayra yada sarper ismini düşünüyoduk.

ohh enerjıye gel günaydn canım
aynennnnn :) şöyleeee ohhhhhhhhhhhhh beeeeeeee diyelim bu hafta hep güzel enerji dolsun herkess ve hepimizin buna çoooooooooooooook ihtiyacı var ne kadar pozitif enerji yayarsak etrafımızda o kdar pozitif şeyler olur inancındayım o nedenle bu haftaya böyle başlayıp böyle bitirmek istiyorum

Canım çok pimpirikli olma çok da yorma ama kendini, annem bana hamileyken 2 tane abime bakıp, bir de evin yemeği temizliği ile ilgileniyormuş tek başına...
işte bende hep onu düşünüyorum diyorum ki çok şükür bebeğim sağlıklı diğer hamileliklerim gibi değil yani millet tarlada çalışıyormuş hamileyken tabi ben onlar kadar güçlü değilim ama bunlarla da bi şi olmaz diye düşünüyorum benim korkma nedenim vicdan azabı yani ben rahat davranırımda Allah etmesin bi şey olursa onun yükünü kaldıramam diye yoksa zaten hiç hamile gibi değilim aynı rutin hayatıma devam ediyorum gücüm yettiğince Rabbime emanet bütün minnak kuzular

evet ayrıntılı için perinatoloğa gittik 30 dk inceledi cd ve dosyaya kayıt aldı çok şükür yolunda şimdilik herşey

Çok şükür canım maşallah. allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. ben şimdiden hareketlerini hissettikçe heyecanlanıyorum konuşuyorum kızımla :)

hadi bakalım inşallah o zaman napıyoruzzzzz heppp millett oturmayamı geldikkk

Canım şunu söyliyim ben de zeyneo kamile gittim ayrıntılı için. Beş dk bakıp gönderdikleri gerçekten hiçbir sorunu olmayanlar. İnşallah giden herkese 5 dk bakıp gönderirler. Onlar 5 dkda herşeyi görüyor zaten. Günde kaç yüz hasta görüyolar alışmışlar normale.
Bende ciddi sorun vardı gittiğim gün sırayla bütün doktorlar baktı ertesi gün bir daha çağırdılar yine gittim. Allah sağlık sıhhat versin bebeklerinize inşallah. 5dk da gülerek çıkın bebeğiniz iyi desinler o yeter. Özeldeki de aynısını yapıyo ama özeldeki şov yapıyo baaaak burası şu organı falan diyo.halbuki baktıkları aynı

Aaaa cok ilginç ben de kendim sisiyorum yanlis mi besleniyorum acep neler yıyorsun Can'ım düzenlimisin

Canım ben şuan 21+5'im 3,5-4 kilo aldım sadece 55 ile hamile kaldım ama bünyem çok müsait almaya doktorumla kontrollü gidiyorum. Ama oturup diyet vs yapmıyorum, canım ne isterse de yiyiyorum. Sadece çok fazla yemiyorum. Çalıştığım için düzenli en azından sabah öğle akşam yemeği yiyorum. Hamileyim diye salmadım çok kendimi; günlük yemem gerekenleri çıkardım bunlarda; 1 yumurta, 1 bardak süt, 5 ceviz-5 çiğ badem-5 çiğ fındık,1 adet muz, 1 dilim kaşar (muzla kaşar bebeğe kilo aldırıyor)... Bunları ne olursa olsun gün içinde tüketiyorum ama örneğin sabah canım istemedi; öğlen omlet yapıp yumurtayı tüketiyorum...Zaten kuruyemişi gün içinde önüme koyuyorum atıyorum ağzıma... Yemeklerde mutlaka et olmasına dikkat ediyorum 1 öğünde, hamurişi makarna pilav tüketiyorum ama yemeklerin yanında 1 kaşık o da, bol bol yoğurt, çorba ve meyve tüketmeye çalışıyorum. Bunlar da bebeğe kilo aldırıyor....Kısaca ne bulursam onu yiyip, canım ne isterse tüketiyorum ama porsiyonlarımı az tutuyorum...

Canım o kilo değildir hepsi; ödem vs de olmuştur. Ben de en son gittiğimde doktora 1 haftada 1,5 kilo almış çıkmıştım işte 18.haftamla-19.haftam arasında... Doktor bunu çizelgeye işlemiyorum muhtemelen ödemdir bu kadar alamazsın bir haftada dedi...

matsiyahoje çim haftasonları giremiyorum çok da ilerlemiş canım sayfa; son durum nedir? Başka doktorlara gittin mi? Aklım inan hep sende hatta haftasonu eşimle bile konuştuk hep dua ediyorum sana

İnşallah canım benim. Benim kızım da içerde kıpır kıpır ben iyiyim anne diyor ama ben inanamıyorum bi türlü. Hep korku içindeyim.
Beni zeynep kamilde yeşil alana aldılar bundan sonra perinatolog takip edecek dediler ama perinatologdan nasıl randevu alıcam bilmiyorum. Biliyorsan yardımcı olur musun?

Masallah tatlımaa Dünürüme yazydm az kalsn bende uyumadan giderdim sınavlara :))
AYYY benimde elim gidiyo hemen fıstığım tatlım canım topluyorum
ben uykusuzluğa hiç dayanamıyorum ilk proje jürimde uyumamıştım 1 hafta kendime gelemedim :) ben işi çözdüm :) sınav sabahı kalkıyorum okula gidiyorum bi güzel orda notum varsa yoksa arkadaşlarımdan ister 2 defa okurum ve sınava girerim yazarımm :) ezberim acaip kıt ancak o şekilde geçiyorum yoksa hak getire ama benim jeton geç düştü üniversitede bu yöntemi buldum :) lisede bulsaydım tarihim hep 3 düşmezdi

Canım hastahaneni bir arasana direkt radyolojiyi arayarak perinatologdan randevu verebilirler; çünkü genelde online randevuda olmuyor araman gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…