- 11 Eylül 2015
- 620
- 471
- 23
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.521
:) :) bende acil durum yönetimi çoook iyidir :) hep son güne hatta son dakikaya bırakıyorum bilerek :) ve genelde yüksek not alıyorum deli gibi çalıştıklarım kenardan köşeden geçiyoo :)Son güne bırakan tembel öğrenci tüüü
kolay gelsin tatlımm :)
aynennnnn :) şöyleeee ohhhhhhhhhhhhh beeeeeeee diyelim bu hafta hep güzel enerji dolsun herkess ve hepimizin buna çoooooooooooooook ihtiyacı var ne kadar pozitif enerji yayarsak etrafımızda o kdar pozitif şeyler olur inancındayım o nedenle bu haftaya böyle başlayıp böyle bitirmek istiyorumohh enerjıye gel günaydn canım
Çok güzelmişşş bende alayım en iyisi :)
işte bende hep onu düşünüyorum diyorum ki çok şükür bebeğim sağlıklı diğer hamileliklerim gibi değil yani millet tarlada çalışıyormuş hamileyken tabi ben onlar kadar güçlü değilim ama bunlarla da bi şi olmaz diye düşünüyorum benim korkma nedenim vicdan azabı yani ben rahat davranırımda Allah etmesin bi şey olursa onun yükünü kaldıramam diye yoksa zaten hiç hamile gibi değilim aynı rutin hayatıma devam ediyorum gücüm yettiğince Rabbime emanet bütün minnak kuzularCanım çok pimpirikli olma çok da yorma ama kendini, annem bana hamileyken 2 tane abime bakıp, bir de evin yemeği temizliği ile ilgileniyormuş tek başına...
evet ayrıntılı için perinatoloğa gittik 30 dk inceledi cd ve dosyaya kayıt aldı çok şükür yolunda şimdilik herşey
aynennnnn :) şöyleeee ohhhhhhhhhhhhh beeeeeeee diyelim bu hafta hep güzel enerji dolsun herkess ve hepimizin buna çoooooooooooooook ihtiyacı var ne kadar pozitif enerji yayarsak etrafımızda o kdar pozitif şeyler olur inancındayım o nedenle bu haftaya böyle başlayıp böyle bitirmek istiyorum
Canım şunu söyliyim ben de zeyneo kamile gittim ayrıntılı için. Beş dk bakıp gönderdikleri gerçekten hiçbir sorunu olmayanlar. İnşallah giden herkese 5 dk bakıp gönderirler. Onlar 5 dkda herşeyi görüyor zaten. Günde kaç yüz hasta görüyolar alışmışlar normale.Bak cnm araştırma iyidir ama altınım nickli arkadaş gitti 5 dk da oldu bittiye getirdiler dedi bende açıkçası 300 tl ozele vereceğime bebeğime bişiler alırım ddm devlette yaptırırım ddm ama altınım öyle deyince tedirgin oldum bi bebeğim sorunlu idi çapada alındı bunda herşey iyi olsun istiyorum ben brz hassasım yoksa ki devlette de belki ilgilenirler inş iyi biyer bulursun hayırla sağlıkla dönersiniz
o zamaannnn benden size gelsiiiiiiiiiiiinhadi bakalım inşallah o zaman napıyoruzzzzz heppp millett oturmayamı geldikkk
evet yer değiştirdiğini hissetmek çok güzel bi duygu:)Çok şükür canım maşallah. allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. ben şimdiden hareketlerini hissettikçe heyecanlanıyorum konuşuyorum kızımla :)
Aaaa cok ilginç ben de kendim sisiyorum yanlis mi besleniyorum acep neler yıyorsun Can'ım düzenlimisin
Maaşallah çok yakışmış. Bana da diyor üç gündür göbeğin çok belli olmaya başladı diye herkes :) Ben kiloda iyi gidiyordum 17 haftada 2 kilo almıştım sadece ama bir haftada şimdi nerdeyse 4 kiloya yakın aldım. Sebebini anlamadım hiç ya
Masallah tatlımaa:) :) bende acil durum yönetimi çoook iyidir :) hep son güne hatta son dakikaya bırakıyorum bilerek :) ve genelde yüksek not alıyorum deli gibi çalıştıklarım kenardan köşeden geçiyoo :)
İnşallah canım benim. Benim kızım da içerde kıpır kıpır ben iyiyim anne diyor ama ben inanamıyorum bi türlü. Hep korku içindeyim.Tommbik cik seni gordugume sevindin bizi yalniz birakma Allah in izniyle bu zor gunleri birlikte atlatqcagiz bir cogumuzun bebeginde bir problem gruldu yurekler agizda bekliyoruzinsallah gececek bugunler bende carsamba detayliya gidecegim insallah iyi seyler duyarim kizim icerde kipir kipir bol bol trkme atiyor anne ben iyiyim sen merak etme diyor senin kizcende inaniyorum atlatacak ben 2011 de hastanede yattigim o 15 gun sure icinde ne bebekler gordum inan dogum sonrasi 3-4 ameliyat gecirip sagligina kavusan yasama ihtimali neredeyse verilmeyip hayata simsiki tutunan Allah buyuk onlarda cok gucluler hersey guzel olacak inan buna
AYYY benimde elim gidiyo hemen fıstığım tatlım canım topluyorumMasallah tatlımaaDünürüme yazydm az kalsn bende uyumadan giderdim sınavlara :))
İnşallah canım benim. Benim kızım da içerde kıpır kıpır ben iyiyim anne diyor ama ben inanamıyorum bi türlü. Hep korku içindeyim.
Beni zeynep kamilde yeşil alana aldılar bundan sonra perinatolog takip edecek dediler ama perinatologdan nasıl randevu alıcam bilmiyorum. Biliyorsan yardımcı olur musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?