2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım aslında haklısın bende cok yemiyorum ama vücudum müsait benimde kiloya bizde 18 haftadayız 4.5 kilo aldım Aslı'nda fazla aldım birde normalde 60 kiloydum ama kilo alarak hamile kaldım 64 bulmuştu yanı hamile kaldığımda neyse umarım Bundan sonra dikkat edebilirim

sınav günü uyudugumda kendimi cok kötü hissediyodum onun icin calısmasam bile uyumuyodum
amann bosver jetonu sonuc olarak mimar olcaksın :)

matsiyahoje çim haftasonları giremiyorum çok da ilerlemiş canım sayfa; son durum nedir? Başka doktorlara gittin mi? Aklım inan hep sende hatta haftasonu eşimle bile konuştuk hep dua ediyorum sana
Sağol canım benim son durum yok bekliyoruz. Bugün bi çocuk doktoruna gidicez fikir almaya. doktorların söyledikleri kötü şeyler kulaklarımda yankılanıyo. Bi de herkes ilk bebek mi diye sorup ilk deyince iyice acıyordu bana. Sanki ilk olsa nolcak onuncu olsa nolcak. O anlar gözümün önünden gitmiyo.

sınav günü uyudugumda kendimi cok kötü hissediyodum onun icin calısmasam bile uyumuyodum
amann bosver jetonu sonuc olarak mimar olcaksın :)
benim yakın arkdaşımda senin gibii gözleri patlak patlak geliyo :) ama çalışmamış bi yatmış bi kalkmış kendini mahvetmiş bende en çok sınav haftalarında dinleniyorum
aynen yaaaaa inşallahhh olurum oğluşum verir diplomamı

Canım hepsi geçecek; o kadar çok sana dua eden var ki hepimiz yanındayız inan; güçlü olmak ve pozitif düşünmek zorundayız hepimiz, insanları boşver sen aynen dediğin gibi ilk olsa ne olur, 2. olsa ne olur....Ne mucizeler okuyoruz burada, elimden ne gelirse yapmaya da hazırım canım dualarım seninle...

Canim her sey çok guzel olacak. Korkmakta çok haklısın. Ama bak kızın sana destek oluyor. Onun da senden başka destek verecek komsesi yok. O yüzden sen bu güçlü durşunu sürdür. İnşallah iyi haberler bizi bekliyor.

Günaydın kızlarr
Topik iyi haberlerle dolsun taşsin bu hafta inşallah...
Şimdi ben hızlandırılmış ev toplama işine girişiyorum selametle

Kuzum detaylı iyi geçecek pürüzsüz hemde inanıyorum :) anneciğinde geliyormuş gözün aydın olsun
Salopeti detaylı geçince bende alacağım inşallah biryerde buldum ama gidip görmem gerek uzak bana brz havada çekiliyor yavaştan detaylıdan sonra gider alırım bakarsın :) güzel g
Fotolarını bekliyoruz artıkın :)

Ahahaha direk başlayayayım kaç gündür sabahları gozumu açamıyorum dusup yatıyorum yine uyumuşum bi kalktım ki tuzluğu heryere dokmuş bide parmağını bandırıp yiyor cinlerim tepeme çıktı ya tabi bu hiçbişi daha gün yeni başladı bakalım neler gelecek daha başıma öteki de içeride ondan eğitim alır gibi hop hop ediyor buda ons çekecek valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…