- 15 Ağustos 2015
- 4.964
- 3.590
- 133
- 40
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.541
o zamaannnn benden size gelsiiiiiiiiiiiin
Canım aslında haklısın bende cok yemiyorum ama vücudum müsait benimde kiloya bizde 18 haftadayız 4.5 kilo aldım Aslı'nda fazla aldım birde normalde 60 kiloydum ama kilo alarak hamile kaldım 64 bulmuştu yanı hamile kaldığımda neyse umarım Bundan sonra dikkat edebilirimCanım ben şuan 21+5'im 3,5-4 kilo aldım sadece 55 ile hamile kaldım ama bünyem çok müsait almaya doktorumla kontrollü gidiyorum. Ama oturup diyet vs yapmıyorum, canım ne isterse de yiyiyorum. Sadece çok fazla yemiyorum. Çalıştığım için düzenli en azından sabah öğle akşam yemeği yiyorum. Hamileyim diye salmadım çok kendimi; günlük yemem gerekenleri çıkardım bunlarda; 1 yumurta, 1 bardak süt, 5 ceviz-5 çiğ badem-5 çiğ fındık,1 adet muz, 1 dilim kaşar (muzla kaşar bebeğe kilo aldırıyor)... Bunları ne olursa olsun gün içinde tüketiyorum ama örneğin sabah canım istemedi; öğlen omlet yapıp yumurtayı tüketiyorum...Zaten kuruyemişi gün içinde önüme koyuyorum atıyorum ağzıma... Yemeklerde mutlaka et olmasına dikkat ediyorum 1 öğünde, hamurişi makarna pilav tüketiyorum ama yemeklerin yanında 1 kaşık o da, bol bol yoğurt, çorba ve meyve tüketmeye çalışıyorum. Bunlar da bebeğe kilo aldırıyor....Kısaca ne bulursam onu yiyip, canım ne isterse tüketiyorum ama porsiyonlarımı az tutuyorum...
bendeeeeeeeeeeeeee
sevgi azalmaz tatlıımm inşallah bağlar daha çok güçlenir yavruyla beraberrr :)minnoşum diye severim ben onu ayy özledim kocimi çok merak ediyorum çocuk olunca eşime sevgim azalırmı değişirmi acaba
sevgi azalmaz tatlıımm inşallah bağlar daha çok güçlenir yavruyla beraberrr :)
Çoook begendiimm :)
yani orası biraz öyleee ama onlarda anlayış gösterirler inşallah bizimle beraber lohusa sendromuna girmezler :)inşallah ne bilim şi,mdi iş yok güç yok anca onlarla ugraşıyoruzya çocuk olunca illaki onları aksatırız gibi geliyor
AYYY benimde elim gidiyo hemen fıstığım tatlım canım topluyorum
ben uykusuzluğa hiç dayanamıyorum ilk proje jürimde uyumamıştım 1 hafta kendime gelemedim :) ben işi çözdüm :) sınav sabahı kalkıyorum okula gidiyorum bi güzel orda notum varsa yoksa arkadaşlarımdan ister 2 defa okurum ve sınava girerim yazarımm :) ezberim acaip kıt ancak o şekilde geçiyorum yoksa hak getire ama benim jeton geç düştü üniversitede bu yöntemi buldum :) lisede bulsaydım tarihim hep 3 düşmezdi
Sağol canım benim son durum yok bekliyoruz. Bugün bi çocuk doktoruna gidicez fikir almaya. doktorların söyledikleri kötü şeyler kulaklarımda yankılanıyo. Bi de herkes ilk bebek mi diye sorup ilk deyince iyice acıyordu bana. Sanki ilk olsa nolcak onuncu olsa nolcak. O anlar gözümün önünden gitmiyo.matsiyahoje çim haftasonları giremiyorum çok da ilerlemiş canım sayfa; son durum nedir? Başka doktorlara gittin mi? Aklım inan hep sende hatta haftasonu eşimle bile konuştuk hep dua ediyorum sana
yani orası biraz öyleee ama onlarda anlayış gösterirler inşallah bizimle beraber lohusa sendromuna girmezler :)
benimkide çook meyilli :)benımki kesin girer
sınav günü uyudugumda kendimi cok kötü hissediyodum onun icin calısmasam bile uyumuyodum
amann bosver jetonu sonuc olarak mimar olcaksın :)
Sağol canım benim son durum yok bekliyoruz. Bugün bi çocuk doktoruna gidicez fikir almaya. doktorların söyledikleri kötü şeyler kulaklarımda yankılanıyo. Bi de herkes ilk bebek mi diye sorup ilk deyince iyice acıyordu bana. Sanki ilk olsa nolcak onuncu olsa nolcak. O anlar gözümün önünden gitmiyo.
Günaydınnn cancağzım :)@Catmom leo seytanın bacagını sonunda kırdı yazıyo her yerde hadi gözün aydın
@DraconianXinsanbuL topigin uykucuları kalkın bakiimm :)
1cicek3bocek bugün dogunun hangi macerasıyla güne baslıyoruz :)
@tulaykavas iyi dersler :)
Ayy çok tatlı güle güle giy canim :)
Canim her sey çok guzel olacak. Korkmakta çok haklısın. Ama bak kızın sana destek oluyor. Onun da senden başka destek verecek komsesi yok. O yüzden sen bu güçlü durşunu sürdür. İnşallah iyi haberler bizi bekliyor.İnşallah canım benim. Benim kızım da içerde kıpır kıpır ben iyiyim anne diyor ama ben inanamıyorum bi türlü. Hep korku içindeyim.
Beni zeynep kamilde yeşil alana aldılar bundan sonra perinatolog takip edecek dediler ama perinatologdan nasıl randevu alıcam bilmiyorum. Biliyorsan yardımcı olur musun?
Kuzum detaylı iyi geçecek pürüzsüz hemde inanıyorum :) anneciğinde geliyormuş gözün aydın olsunCanlarım GünaydınSuper_anne1411 interiorarchitect 1cicek3bocek @Catmom @Aryadeniz38 yazamadım tum arkadaslar çok yoğun dum hafta sonu.yazamadim yarında annemler gelio inşallah ayrintilida bişi cikmazda huzurlu zamanlar olsun cumartesiye kadar stres yaptım buarada saçlarımı kestirdim iyi oldu. 1cicek3bocek canım salopet aldım yaa kendimi mutlu ettim bu hafta sonu anliyacagin=))
Ahahaha@Catmom leo seytanın bacagını sonunda kırdı yazıyo her yerde hadi gözün aydın
@DraconianXinsanbuL topigin uykucuları kalkın bakiimm :)
1cicek3bocek bugün dogunun hangi macerasıyla güne baslıyoruz :)
@tulaykavas iyi dersler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?