2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Günaydin canlarim güzel bir hafta gecirmenizi dileğiyle dualrim sizinle her nekadar yazamasamda gözüm kulağım sizde semurcan ve matsiyahoje hayirli haberlerinizi bekliyorum ve inaniyorum ki bu imtihaninizida sabirla guzel bir sekilde atlaticaksiniz guzel gunleriniz gelicek rabbimin izniyle kontrolü olan ayrintilisi olan arkadaslarim musmutlu çıkın gelin insalh buarda Super_anne1411 kuzum senin nefes darligin ve çarpıntı oluyordu muayne olucam diyordun sonuç ne çıktı benimde çok ayakta kaldigimda kalbim tekliyor araştırdım gebelikte olur diyor ama içim rahat değil

Günaydın herkese guzellerim
Bugün aslında moralim bozuk buraya girince unutuyor insan dun gece kocayla kavga ettik çok çok haklı olduğum bir durum hemde paylaşacağım önce oğlumun meyvesini yedireceğim sonra işe gidecek koca yazacağım siz olsanız verdiğim tepkiyi verir miydiniz merak ediyorum açıkçası opuyoree şimdilik

denizbatiekin kuzum yakaladım seni nasılsın ya gorunmuosun bu tarflarda

:)) iyiyim çok şükür, uyuyorum bol bol.hafta sonu gezmece tozmaca yaptık :)) yaptığımız yer de alt komşunun doğum günü daveti idi :)) internet bağlantısı yok 2 gündür, inşallah düzelir. telefondan bakmaktan hoşlanmıyorum, kaçırıyorum bir sürü şeyi :))

Sen nasılsın, hepimizin işleri yolunda gitsin inşallah :)))

Rabbim başta senin bebişine ve derdi olan tüm bebeklere acil şifalar versin.
Güzel haberler alırsınız inşallah.

Merak ettim ama eminim hakli oldugun bir konudur,neyse islerini hallet yazarsin sonra

Canım kendi haline bırakmasaydın keşke:)) öyle bi durumda her 10 Sn de bir hatırlatırdım ben banyo banyo banyo diye:)))doğal olarak çenemden yılıp yıkardı:)))

Canımm günaydınnn gözün Aydın annenler geliyomuş.ayrıntılın ne zaman

günaydın kızlar güzel haftalar olur inşallah.bizde prensesimi cumartesi gördük çok şükür iyi 10.03.2016 da bizim detaylı var bakalım bebeğimin kafasındaki kistler kayboldu mu çok merak ediyorum. doktorum 1 ay sonra seni kalp ekosuna yollayacaz dedi bir sorun mu var dedim yok rutin şeyler dedi.şeker yüklemesini de yapacaksın dedi yapmak istemiyorum dedim öyle bir lüksümüz yok dedi riskli gebesin yapılacak dedi rabbim yardımcımız olsun sağlıkla alalım evlatlarımızı ben bu iki haftayı da atlatsam daha rahat edecem.

Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım minnoşun iyidir gönlünü ferah tut

Hahahaa teyzesi gelsinde beraber yiyelim annesi
masallah ona ya surekli oku onaa
Ufaklar hep daha yaramaz oluyo gibi gecmis olsun :))

Canım öncelikle Rabbim bir sonraki ayrıntılında yüzünü güldürsün inşaAllah... Birşey sorucaktım sana ben de devletten perinatologdan randevu almak istiyorum telime 182 yi yükledim henüz benim için erken ama deneme amaçlı boş günleri saatleri kontrol ediyorum ve genelde 2 gün sonrasında yer görünüyo sen ve bi kaç arkadaş en az 15 günden bahsediyor acaba ben yanlış yere mi bakıyorumm sen alırken randevunu neler yapmıştın? Şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…