- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.561
Ben adama bi kere minnoşum ddm ne lan o kedi miyim ben dedibendeeeeeeeeeeeeee
Ben adama bi kere minnoşum ddm ne lan o kedi miyim ben dedi
Çok cici bacım oh gobusu sallaya sallaya giy inşallah :) giyince de özelden de olsa foto at bana
Ahaha aynenaslında bi açıdan haklı adamcağızda
bizde minnoş demiyoruzda yani doğulu adama minnoşta denmiyo ki bi garip duruyoAhaha aynenbende başka şekillerde hitap etmekle yetiniyorum napayım
denizbatiekin kuzum yakaladım seni nasılsın ya gorunmuosun bu tarflarda
Rabbim başta senin bebişine ve derdi olan tüm bebeklere acil şifalar versin.Kızlar 3820-3870 arasındaki sayfalara bakamadım. Kaçırdığım bişey varsa affola.
Buluşma grubundan söylediler herkes beni soruyormuş. Merakta bıraktığım için kusura bakmayın iyi değilim pek.
bebeğin sol akciğerinde kist çıktı. sol taraf komple küçüklü büyüklü kistlerle dolu. hatta kalbi sağa itmiş.
dün gebeliği sonlandırmaktan bahsettiler çok perişandım giremedim. bugün tekrar gittim heyet baktı 1 ay sonra tekrar bakılacak. gerileyebilir dediler. en iyi ihtimalle kendiliğinden iyileşirmiş. daha kötü ihtimaller doğumdan sonra ameliyat - bebeğin karnımda ölmesi - gebeliği sonlandırma şeklinde. şuan hiçbir şey net değil. sadece bekliyoruz.
tek kesin olan bebeğin kız olması. ama doktor alışveriş yapma bence dedi. o lafı kulağımda yankılanıyor hala.
iki gündür 10a yakın doktor gördü. hepsi bekleme yönünde. yüreğimiz ağzımızda bekleyeceğiz kızlar. inşallah bir mucize olur bebeğim iyileşir. nolur dualarınızı esirgemeyin.
Bu konuda bilginiz varsa lütfen yazın. Bilgiye tecrübeye ihtiyacım var.
Super_anne1411 sleek interiorarchitect L Light Of God @menevsenergis @insanbuL 1cicek3bocek @tulaykavas hayalim16 @Senam72015 @kalinkam @melankolik_kedi @Daisymom @melda983 @Catmom @primavera77 @frontoza denizbatiekin sleek ve yazamadığım bütün güzel yürekli arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim.
Merak ettim ama eminim hakli oldugun bir konudur,neyse islerini hallet yazarsin sonraGünaydın herkese guzellerim
Bugün aslında moralim bozuk buraya girince unutuyor insan dun gece kocayla kavga ettikçok çok haklı olduğum bir durum hemde paylaşacağım önce oğlumun meyvesini yedireceğim sonra işe gidecek koca yazacağım siz olsanız verdiğim tepkiyi verir miydiniz merak ediyorum açıkçası opuyoree şimdilik
Canım kendi haline bırakmasaydın keşke:)) öyle bi durumda her 10 Sn de bir hatırlatırdım ben banyo banyo banyo diye:)))doğal olarak çenemden yılıp yıkardı:)))Ahhhh ahhhh canim benim yarama deyme dun aksam oglani yikadik banyo islandi falan esime dedim banyoyu sen temizle belim agridi tamam dedi dun gece yarisina kadar oturdu bugun nerdeyse tum gun uyudu banyoya ne mi oldu bu aksam aylin girdi birguzel yikadi pekledi tabi bayada soylendim dun aksamdan bu aksama bir bes dakika ayiramadin dimi diye ben zaten senden elimden geldigince bisey beklemiyorum kirk yilin basi bisey istesem boyle yapiyorsun dedim haklisin dedi yarin ne mi olacak hicbirsey degismiycek....
Canımm günaydınnn gözün Aydın annenler geliyomuş.ayrıntılın ne zamanCanlarım GünaydınSuper_anne1411 interiorarchitect 1cicek3bocek @Catmom L Light Of God yazamadım tum arkadaslar çok yoğun dum hafta sonu.yazamadim yarında annemler gelio inşallah ayrintilida bişi cikmazda huzurlu zamanlar olsun cumartesiye kadar stres yaptım buarada saçlarımı kestirdim iyi oldu. 1cicek3bocek canım salopet aldım yaa kendimi mutlu ettim bu hafta sonu anliyacagin=))
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım minnoşun iyidir gönlünü ferah tutgünaydın kızlar güzel haftalar olur inşallah.bizde prensesimi cumartesi gördük çok şükür iyi 10.03.2016 da bizim detaylı var bakalım bebeğimin kafasındaki kistler kayboldu mu çok merak ediyorum. doktorum 1 ay sonra seni kalp ekosuna yollayacaz dedi bir sorun mu var dedim yok rutin şeyler dedi.şeker yüklemesini de yapacaksın dedi yapmak istemiyorum dedim öyle bir lüksümüz yok dedi riskli gebesin yapılacak dedi rabbim yardımcımız olsun sağlıkla alalım evlatlarımızı ben bu iki haftayı da atlatsam daha rahat edecem.
Neden yapıyosun bunu nedeeennnGünaydınnn cancağzım :)
Hakkaten cokk uyuyorum ben ya. Ama uykunun kıymetini biliyorum ondan. Siz yarın cok pisman olacaksınız keşke uyusaymisim diye
Evli derken soyle anlatiyim birlikte yasiyoruz herkes bizi evli biliyor ama nikahimiz yok kusuruma bakma cok gec cvp verdim o kadar mutsuzum ki cogu zaman foruma girip bakmiyorum bile
amin canım amin cümlemizin bebeği iyi olur inşallah kk nın üstündeki kara bulutlar dağılır eski günlere döneriz inşallahGüzel haberlerle gelirsin inşallah canım minnoşun iyidir gönlünü ferah tut
Hahahaa teyzesi gelsinde beraber yiyelim annesiAhahahadirek başlayayayım kaç gündür sabahları gozumu açamıyorum dusup yatıyorum yine uyumuşum bi kalktım ki tuzluğu heryere dokmuş bide parmağını bandırıp yiyor cinlerim tepeme çıktı ya tabi bu hiçbişi daha gün yeni başladı bakalım neler gelecek daha başıma öteki de içeride ondan eğitim alır gibi hop hop ediyor buda ons çekecek valla
Canım öncelikle Rabbim bir sonraki ayrıntılında yüzünü güldürsün inşaAllah... Birşey sorucaktım sana ben de devletten perinatologdan randevu almak istiyorum telime 182 yi yükledim henüz benim için erken ama deneme amaçlı boş günleri saatleri kontrol ediyorum ve genelde 2 gün sonrasında yer görünüyo sen ve bi kaç arkadaş en az 15 günden bahsediyor acaba ben yanlış yere mi bakıyorumm sen alırken randevunu neler yapmıştın? Şimdiden teşekkürlerCanım şunu söyliyim ben de zeyneo kamile gittim ayrıntılı için. Beş dk bakıp gönderdikleri gerçekten hiçbir sorunu olmayanlar. İnşallah giden herkese 5 dk bakıp gönderirler. Onlar 5 dkda herşeyi görüyor zaten. Günde kaç yüz hasta görüyolar alışmışlar normale.
Bende ciddi sorun vardı gittiğim gün sırayla bütün doktorlar baktı ertesi gün bir daha çağırdılar yine gittim. Allah sağlık sıhhat versin bebeklerinize inşallah. 5dk da gülerek çıkın bebeğiniz iyi desinler o yeter. Özeldeki de aynısını yapıyo ama özeldeki şov yapıyo baaaak burası şu organı falan diyo.halbuki baktıkları aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?