- 17 Nisan 2012
- 442
- 603
- 303
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.581
Çok teşekkür ederim cevabın için..ya afiyette yada medicanada yaptırıcam canım kararımı verdim cevabınla :) devlette iyi inceliyolarsa özele boşuna para vermiyim dedim ama riske atmıyım ben en iyisi dediğin gibi çok sağol canım..inşallah bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza..Annelik gerçekten evham yaptırıyor insana:)Seyda_Turker canım ben Zeynep kamile gittim ama şimdiki aklım olsaydı özele giderdim eger maddi durumun iyiyse özele gir. Ümraniye santraldeki afiyette fiyat uygundu diye hatırlıyorum bi orayada sor. devlette yat dediler kalk dediler ne bebeği gösterdiler ne bi yorum yaptılar. eşimi içeri almadılar.
dere otunu öyle boş boş yeşil yeşilmi yicez dere otlu poaça falan olurmusağol canım bende çok beğendim insan kendi uğraşığ bebeği için bişey yapması çok mutlu ediyor :)
Kuzumm mr cekilmesi gerekiyo karın kısmı kapatılıp cekilebiliyo ama ben istemedim.bide bende hipotansiyon var yaklasık 6yıl ilac kullanmstm rahatszlgmdan dolayı o ilacta uzun sure kullanınca buna neden oluyomus.Günaydin canlarim güzel bir hafta gecirmenizi dileğiyle dualrim sizinle her nekadar yazamasamda gözüm kulağım sizde @semurcan vematsiyahoje hayirli haberlerinizi bekliyorum ve inaniyorum ki bu imtihaninizida sabirla guzel bir sekilde atlaticaksiniz guzel gunleriniz gelicek rabbimin izniyle kontrolü olan ayrintilisi olan arkadaslarim musmutlu çıkın gelin insalh buarda Super_anne1411 kuzum senin nefes darligin ve çarpıntı oluyordu muayne olucam diyordun sonuç ne çıktı benimde çok ayakta kaldigimda kalbim tekliyor araştırdım gebelikte olur diyor ama içim rahat değil
Tommikcim dualarımız seninle hic biseycik olmaz inşallah bol bol dua gör bak bi bakmışsın tatlı mı Talli bi minnos kollarındaSağol canım benim son durum yok bekliyoruz. Bugün bi çocuk doktoruna gidicez fikir almaya. doktorların söyledikleri kötü şeyler kulaklarımda yankılanıyo. Bi de herkes ilk bebek mi diye sorup ilk deyince iyice acıyordu bana. Sanki ilk olsa nolcak onuncu olsa nolcak. O anlar gözümün önünden gitmiyo.
Çok teşekkür ederim cevabın için..ya afiyette yada medicanada yaptırıcam canım kararımı verdim cevabınla :) devlette iyi inceliyolarsa özele boşuna para vermiyim dedim ama riske atmıyım ben en iyisi dediğin gibi çok sağol canım..inşallah bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza..Annelik gerçekten evham yaptırıyor insana:)
hala poğaça diyor. :))
devlettede bakıyorlardır illaki ama özel gibi değil canım ben açıkçası hiç memnun olmadım pişman bile oldum bu hafta yine özelde bi doktora gideceğim. devlette yok bağlaş kurmuş ayaklarına bakamadık yok kalp bilmem neyi görünmüyor onun dışında iyi ee geriye ne kaldı ben ne bilim eşimde geldi hevesli hevesli kapıda kaldı garibim :)
Ben bunu anlamıyorum göremedik vs muhabbetini yani, ben her gittiğimde doktorum detaylı bir şekilde bana tek tek gösteriyor; yani bebek bağdaş kursa bile bu sefer popo kısmından aşağıdan bakıyor ; yandan gösteriyor yani bebeğin pozisyonuna göre usg cihazından görebiliyor ve gösteriyorda...Belki ilgi ile alakalıdır ama devlette gerçekten hiç ilgilenmiyorlar güvenemiyorum bende
Sağol canım benim allah razı olsun allah bütün ana kuzularını korusun inşallah. Çok sevindim senin yazmana. Ne çok sevenim varmış Allah hepinizden razı olsunRabbim başta senin bebişine ve derdi olan tüm bebeklere acil şifalar versin.
Güzel haberler alırsınız inşallah.
ne demek canım, Rabbim yeter ki dermansız dert vermesin. herkesin bir sıkıntısı oluyor işte. arkadaş bir link vermiş, ben de inceledim. neyse ki senin bebişin için ben bile moral buldum. kistler zamanla küçüleceği gibi, küçülmese dahi ameliyatla kesin tedavi imkanı varmış. ya dermansız bir dert olsaydı? elbette bunu derdini küçümsemek için söylemiyorum asla. buna da şükür ki Rabbim dermanı olan dert vermiş. belki de kistler kendiliğinden küçülecek, inşallah öyle olur. duamdasınız canım.Sağol canım benim allah razı olsun allah bütün ana kuzularını korusun inşallah. Çok sevindim senin yazmana. Ne çok sevenim varmış Allah hepinizden razı olsun
Hangi hastaneden alacaksın? Ben zeynep kamile gitmiştim kadın doğum ve çocuk diyorsun alttan da antenatal pol2 detaylı doppler usg diyo (20-24 haftalık gebeler için) diyon ordan aldım ayrıntılı usg yi. sabah 8:30 da açılıyo 15 gün sonraya randevu veriyoCanım öncelikle Rabbim bir sonraki ayrıntılında yüzünü güldürsün inşaAllah... Birşey sorucaktım sana ben de devletten perinatologdan randevu almak istiyorum telime 182 yi yükledim henüz benim için erken ama deneme amaçlı boş günleri saatleri kontrol ediyorum ve genelde 2 gün sonrasında yer görünüyo sen ve bi kaç arkadaş en az 15 günden bahsediyor acaba ben yanlış yere mi bakıyorumm sen alırken randevunu neler yapmıştın? Şimdiden teşekkürler
Canım ben de okudukça moral buluyorum ama hastanede beni bitirdiler resmen. Bi doktor alalım dedi. Öbür doktor 1 ay daha bekleyelim dedi. Kendi doktorum karnında kalbi durur zaten dedi. Ben bu laflardan sonra bittim tükendim. Bunlar kolay kaldırılacak laflar değil çok etkilendim. Allah kimsenin başına vermesin. İnşallah geçer gider üzüldüğümle kalırımne demek canım, Rabbim yeter ki dermansız dert vermesin. herkesin bir sıkıntısı oluyor işte. arkadaş bir link vermiş, ben de inceledim. neyse ki senin bebişin için ben bile moral buldum. kistler zamanla küçüleceği gibi, küçülmese dahi ameliyatla kesin tedavi imkanı varmış. ya dermansız bir dert olsaydı? elbette bunu derdini küçümsemek için söylemiyorum asla. buna da şükür ki Rabbim dermanı olan dert vermiş. belki de kistler kendiliğinden küçülecek, inşallah öyle olur. duamdasınız canım.
Ne demek istedigini anlayamadim ?o zaman allah ikinize de akıl fikir versin.
Hadi inşallah güzel haberlerle gel tatlımm :))Çok sevindim; darısı başıma cumartesi gideceğim çok heyecanlıyım :)
Canım ben de okudukça moral buluyorum ama hastanede beni bitirdiler resmen. Bi doktor alalım dedi. Öbür doktor 1 ay daha bekleyelim dedi. Kendi doktorum karnında kalbi durur zaten dedi. Ben bu laflardan sonra bittim tükendim. Bunlar kolay kaldırılacak laflar değil çok etkilendim. Allah kimsenin başına vermesin. İnşallah geçer gider üzüldüğümle kalırım
işte böyle dr lara kızıyorum. 6 sene tıp, bilmem kaç sene uzmanlık okurken hiç mi psikoloji dersi görmediler diye düşünüyorum ve sinirleniyorum. tamam onlar hayatlarında belki binlerce kez aynı durumlarla karşılaşıyorlar ama karşısındaki insan ilk kez görüyor, duyuyor, üstelik evladı hakkında tanı koyuluyor. biraz daha anlayışlı ve ümitvar konuşmaları gerekirken dan dun konuşuyorlar. ondan sonra toparlanmak yine bize kalıyor. Rabbim işinin ehli ve insan dr larla karşılaştırsın hepimizi.Canım ben de okudukça moral buluyorum ama hastanede beni bitirdiler resmen. Bi doktor alalım dedi. Öbür doktor 1 ay daha bekleyelim dedi. Kendi doktorum karnında kalbi durur zaten dedi. Ben bu laflardan sonra bittim tükendim. Bunlar kolay kaldırılacak laflar değil çok etkilendim. Allah kimsenin başına vermesin. İnşallah geçer gider üzüldüğümle kalırım
Saol tatlim cumartesi ayrıntılı valla çok stres yptim kesin bişi çıkar diye düşünmekten kndimi alamıyorumCanımm günaydınnn gözün Aydın annenler geliyomuş.ayrıntılın ne zaman
nolmuş canım altüstü 12 kilo almışım
:)
Al bacım al, benimde en son 15.5 kiloydu :)) ben diyorum ki biz çok ödemli hatunlarız, o yüzden böyle almış gibi görünüyoruz ama aslında hepsi su :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?