2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Ben hala puset,anakucağı, bebek arabasının bir aksesuarı ( başka bir adı daha var) bilemiyorum. Ben Joie marka aldım ilk defa Travel sistem deneyimim olacak. Araba koltuğunu- ana kucağı da deniyor sanıyorum Ebebek ten aldım 199 a düşmüştü. 13 kiloya kadar kullanılabiliyormuş ve kendisi 2.6 kg. Mış. Türkiye de kendisi, Henüz tanışmak kısmet olmadı :))

İlk araba koltuğumuzu iki çocuğuma da rahatlıkla kullandım ancak hep arabada kalması koşuluyla :))) kraft IN bir modeliydi ve gerçekten tek başına bile ağırdı. Tecrübesizlik :)))

amin canım biliyorum senin durumu da. senin durum benimkinden daha umutlu. inşallah iyileşir hemencecik bebeklerimiz.

amin canım inşallah. doktorun da insaflısı denk gelsin inşallah. ne kadar iyi ne kadar ünlü olursa olsun psikolojiden anlayan doktorlar lazım. hadi beni üzsün umrumda değil ama ben o karnımdaki bebeği üzmemek için herşeyi yaparken gelip bi sözle darmadağın ediyo herşeyi. ben 21. haftama kadar aman üzülmiyim ama sinirlenmiyim ne kadar çaba harcadım. sırf bebeğim etkilenmesin diye. ama bana üzüntülerin en büyüğünü yaşattılar. birdenbire söyleyince iyice fena oldum. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah

Merhaba kızlar. Ben bugün bişey yaptım pişman oldum ama geri dönüşüm olmadı malesef. Benim detaylımı doktorumun asaitanı ayarladı 10 Mart idi. Bende bugün dayanamadım hastaneyi aradım daha erkene varmı diye neyse 3 Mart'a buldum (çok sevindim bir hafta öncesine bulundum diye) Neyse eşimi aradım o iznini perşembeye aldı (değiştirdi) sonra bir bakayım dedim radyoloji doktorlarına kadın doğumcumun bana ayarladığı doktor yrd.doç. muş. Benim perşembeye aldığım doktor uzman dr. muş. Canım bir sıkıldı bir sıkıldı, eşimede bişey diyemedim çünkü o da iznini değiştirdi ben öyle diyince. Offf ne bileyim işte bir iş becerdim ama hakkımda hayırlısı ne yapayim... Derdimi dinlediğiniz için teşekkür ettim canlar. Bana kızmayın oldu mu? Herkes de ne dertler var, ben neyi kendime dert ediyorum diye.... Seviliyorsunuz. Öptüm...

İnşallah gülücek yüzün canım... Geçecek bugünler....

canım benim yüzümden mi böyle düşünüyosun? sizleri endişelendiriyosam üzüyosam affedin lütfen. sık da girmiyorum ama canınızı sıkıyorum galiba

Olur mu canım... Gel bizimle paylaş dertlerini rahatlarsın. Sen birşey anlatmasanda bizlerin de bilinç altında bir sürü şey dolanıyor. Yani seninle alakalı değil. Lütfen öyle düşünme... Sen kendini burada iyi hissediyorsan biz her zaman dinlemeye hazırız... Rahat ol...

Tabi canim yardimci olabilirsem ne mutlu simdi normalde muayne icin kadin hastaliklari ve dogum bolumunu seciyoruz ya onu degil perinatoloji bolumunu seciyoruz cikiyo

Canim buarada bende yesil alandayim 28. Haftafa yine perinatologa kontrole gidecegim neriman hanima almaya calis o docent

Canim buarada bende yesil alandayim 28. Haftafa yine perinatologa kontrole gidecegim neriman hanima almaya calis o docent
ben de neriman hanımı çok beğendim canım ondan alıcam randevuyu ayın 17si gibi alıcam ama daha açılmamış galiba.
çok sağolasın ben de kadın doğumdan girmeye çalıştım olmadı diye bide telefon açtım orda diyolar yok diyorum sonunda sıkıldılar neyse iyi günler diyip kapattılar. sorun bebekteyse fetal diye alın dediler. onu bilmiyodum en azından öğrenmiş oldum. sonunda buldum şimdi sağolasın tekrardan. ama 17 mart randevusu açılmamış dimi? sen de bakar mısın?
sende ne sıkıntı vardı canım ya benim kafa gitti hiçbişey hatırlamıyorum. aynı güne denk gelirsek görüşürüz birbirimize destek oluruz içeriye ne eş ne dost alıyolar perişan oluyoruz ya

Ben hep yengem den örnek veriyorum ama en yakınmda o yaşadı bunu. Rutin kontrol diye tek başına gittiği bigün doktor bebek engelli alalım bunu geç hazırlanan demiş direkt... hamile kadina denecek laf mi bu? Yengem koridora çıkmış ağla ağla sonra abimi aramış abim almış onu herneyse sonra başka doktorlara da gittiler çok üzüldüm ailece ama vaz geçmedik bebekten şükür şimdi 4 yaşında zehir gibi :))) insanlar hayatlarında çoğu zaman imtihan edilir senin en zor imtihanın sanırım bu anlar Rabbim sonunu hayır eylesin yüzünü güldürsun İnşAllah

Onu biliyorum hatta sanırım en hafifi de oymuş sanırım; aslında joie nin ürünlerinin gümrüklemesini yapıyorum ama kalitesi konusunda emin olamadım fena değil gibi....

Bu topigi gorunce eski heyacanim tepisti tekrardan bende 2014 temmuz annesiydim...sohpetinize bir goz attim ayrintili da bebeginin basinda kist olanlar varmis....bizim hamileligimizde bir kac arkadasin bebegindede oldu bu kistler beraber uzulduk hatta tefriciye okuduk dualar ettik.....cok sukur bir daha ki kontrol lerinde kistler kaybolmustu....sizin de oyle olur inss bu guzel zamanlarinizin kiymetini bilin birdaha geri gelmeyecek zamanlar bunlar....hatta tadini cikarin gezin eylenin bol bol uyku depolayin hepinize saglikli hamilelik guzel dogumlar dilerim

Biz de şok olduk alalım dedikleri zaman. Asla öyle tek doktora güvenip vazgeçmemek lazım bebekten. Sonra diğer doktorlar umut var iyileşebilir dedi. Ya aldırsaydık allah korusun. Malesef her doktora da güven olmuyor

canım benim yüzümden mi böyle düşünüyosun? sizleri endişelendiriyosam üzüyosam affedin lütfen. sık da girmiyorum ama canınızı sıkıyorum galiba
Canjm benim senle ne alakası var saçmalama tabiki yazicaksin hepimiz sikintimizi paylaşıyoruz.ben kızımda ayrintilida sıkıntı yaşadım amniosentez ve ameliyata kadar süren zorlu süreç yine aynı şeyleri yaşarım diye korkuorum cok

Biz de şok olduk alalım dedikleri zaman. Asla öyle tek doktora güvenip vazgeçmemek lazım bebekten. Sonra diğer doktorlar umut var iyileşebilir dedi. Ya aldırsaydık allah korusun. Malesef her doktora da güven olmuyor

tommbikçim daha önce bahsetmiştim, ben kullanmamam gereken bir ilacı bilmeden kullandım hamileliğim 4. haftasında... Devlet hastahanesinde çok övülen bir doktora gittim ve kadın bana 9.haftmda bebeğini aldır, çok büyük risk alıyorsun diye söyleyerek çok moralimi bozdu. Ağlayarak çıktım ordan kendi doktoruma gittim riskli gebeliklere bakıyordu; yeni doktorum bebeği istiyorsam kesinlikle aldırmamamı , bu durumda olan bir çok hastası olduğunu ve hepsinin de sağlıklı bir şekilde bebeklerini dünyaya getirdiklerini anlatarak; hatta gün gün bebeğin gelişimini bana anlatarak beni vazgeçirdi....O kadar dua ediyorum ki ona, o an çok moralim bozulmuştu ve gerçekten aldırmayı dahi düşünmüştüm...Allah hepimizin bebeğini korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…