- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.601
Kızlar bu arada tecrübeli annelerden puset önerisi alabilir miyim ? Daha doğrusu hem oto koltuğu hem de puset olarak kullanacağım. Bütçe oluşturmadım ama 1 sene kullanılıyor sanırım 300-350TL vermeyi düşünüyorum. Maxi cosi citi modelini düşünüyorum şuan ama aynı zamanda hafifte olsun istiyorum
Dua et düşünmemeye çalış canım Kafanı dağıtacak Şeyler yap inşallah hiç bişey çıkmayacakSaol tatlim cumartesi ayrıntılı valla çok stres yptim kesin bişi çıkar diye düşünmekten kndimi alamıyorum
Dua et düşünmemeye çalış canım Kafanı dağıtacak Şeyler yap inşallah hiç bişey çıkmayacakSaol tatlim cumartesi ayrıntılı valla çok stres yptim kesin bişi çıkar diye düşünmekten kndimi alamıyorum
amin canım biliyorum senin durumu da. senin durum benimkinden daha umutlu. inşallah iyileşir hemencecik bebeklerimiz.inşallah canım üzüldüğümüzle kalırız ben artık düşünmemeye calışıoyorum biliyorsun beynınde kist var benımkininde ama geçeceğine inanıyorum dualar ettim adak adadım ama geçecek inanıyorum o yüzden artık pek dilede getirmiyorum araştırmıyorumda allah yardımcımız olsun bebişlerimizi bize bağışlasın
amin canım inşallah. doktorun da insaflısı denk gelsin inşallah. ne kadar iyi ne kadar ünlü olursa olsun psikolojiden anlayan doktorlar lazım. hadi beni üzsün umrumda değil ama ben o karnımdaki bebeği üzmemek için herşeyi yaparken gelip bi sözle darmadağın ediyo herşeyi. ben 21. haftama kadar aman üzülmiyim ama sinirlenmiyim ne kadar çaba harcadım. sırf bebeğim etkilenmesin diye. ama bana üzüntülerin en büyüğünü yaşattılar. birdenbire söyleyince iyice fena oldum. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahişte böyle dr lara kızıyorum. 6 sene tıp, bilmem kaç sene uzmanlık okurken hiç mi psikoloji dersi görmediler diye düşünüyorum ve sinirleniyorum. tamam onlar hayatlarında belki binlerce kez aynı durumlarla karşılaşıyorlar ama karşısındaki insan ilk kez görüyor, duyuyor, üstelik evladı hakkında tanı koyuluyor. biraz daha anlayışlı ve ümitvar konuşmaları gerekirken dan dun konuşuyorlar. ondan sonra toparlanmak yine bize kalıyor. Rabbim işinin ehli ve insan dr larla karşılaştırsın hepimizi.
canım benim yüzümden mi böyle düşünüyosun? sizleri endişelendiriyosam üzüyosam affedin lütfen. sık da girmiyorum ama canınızı sıkıyorum galibaSaol tatlim cumartesi ayrıntılı valla çok stres yptim kesin bişi çıkar diye düşünmekten kndimi alamıyorum
amin canım inşallah. doktorun da insaflısı denk gelsin inşallah. ne kadar iyi ne kadar ünlü olursa olsun psikolojiden anlayan doktorlar lazım. hadi beni üzsün umrumda değil ama ben o karnımdaki bebeği üzmemek için herşeyi yaparken gelip bi sözle darmadağın ediyo herşeyi. ben 21. haftama kadar aman üzülmiyim ama sinirlenmiyim ne kadar çaba harcadım. sırf bebeğim etkilenmesin diye. ama bana üzüntülerin en büyüğünü yaşattılar. birdenbire söyleyince iyice fena oldum. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
canım benim yüzümden mi böyle düşünüyosun? sizleri endişelendiriyosam üzüyosam affedin lütfen. sık da girmiyorum ama canınızı sıkıyorum galiba
Tabi canim yardimci olabilirsem ne mutlu simdi normalde muayne icin kadin hastaliklari ve dogum bolumunu seciyoruz ya onu degil perinatoloji bolumunu seciyoruz cikiyoİnşallah canım benim. Benim kızım da içerde kıpır kıpır ben iyiyim anne diyor ama ben inanamıyorum bi türlü. Hep korku içindeyim.
Beni zeynep kamilde yeşil alana aldılar bundan sonra perinatolog takip edecek dediler ama perinatologdan nasıl randevu alıcam bilmiyorum. Biliyorsan yardımcı olur musun?
Canim buarada bende yesil alandayim 28. Haftafa yine perinatologa kontrole gidecegim neriman hanima almaya calis o docentİnşallah canım benim. Benim kızım da içerde kıpır kıpır ben iyiyim anne diyor ama ben inanamıyorum bi türlü. Hep korku içindeyim.
Beni zeynep kamilde yeşil alana aldılar bundan sonra perinatolog takip edecek dediler ama perinatologdan nasıl randevu alıcam bilmiyorum. Biliyorsan yardımcı olur musun?
ben de neriman hanımı çok beğendim canım ondan alıcam randevuyu ayın 17si gibi alıcam ama daha açılmamış galiba.Canim buarada bende yesil alandayim 28. Haftafa yine perinatologa kontrole gidecegim neriman hanima almaya calis o docent
Ben hep yengem den örnek veriyorum ama en yakınmda o yaşadı bunu. Rutin kontrol diye tek başına gittiği bigün doktor bebek engelli alalım bunu geç hazırlanan demiş direkt... hamile kadina denecek laf mi bu? Yengem koridora çıkmış ağla ağla sonra abimi aramış abim almış onu herneyse sonra başka doktorlara da gittiler çok üzüldüm ailece ama vaz geçmedik bebekten şükür şimdi 4 yaşında zehir gibi :))) insanlar hayatlarında çoğu zaman imtihan edilir senin en zor imtihanın sanırım bu anlar Rabbim sonunu hayır eylesin yüzünü güldürsun İnşAllahCanım ben de okudukça moral buluyorum ama hastanede beni bitirdiler resmen. Bi doktor alalım dedi. Öbür doktor 1 ay daha bekleyelim dedi. Kendi doktorum karnında kalbi durur zaten dedi. Ben bu laflardan sonra bittim tükendim. Bunlar kolay kaldırılacak laflar değil çok etkilendim. Allah kimsenin başına vermesin. İnşallah geçer gider üzüldüğümle kalırım
Ben hala puset,anakucağı, bebek arabasının bir aksesuarı ( başka bir adı daha var) bilemiyorum. Ben Joie marka aldım ilk defa Travel sistem deneyimim olacak. Araba koltuğunu- ana kucağı da deniyor sanıyorum Ebebek ten aldım 199 a düşmüştü. 13 kiloya kadar kullanılabiliyormuş ve kendisi 2.6 kg. Mış. Türkiye de kendisi, Henüz tanışmak kısmet olmadı :))
İlk araba koltuğumuzu iki çocuğuma da rahatlıkla kullandım ancak hep arabada kalması koşuluyla :))) kraft IN bir modeliydi ve gerçekten tek başına bile ağırdı. Tecrübesizlik :)))
Biz de şok olduk alalım dedikleri zaman. Asla öyle tek doktora güvenip vazgeçmemek lazım bebekten. Sonra diğer doktorlar umut var iyileşebilir dedi. Ya aldırsaydık allah korusun. Malesef her doktora da güven olmuyorBen hep yengem den örnek veriyorum ama en yakınmda o yaşadı bunu. Rutin kontrol diye tek başına gittiği bigün doktor bebek engelli alalım bunu geç hazırlanan demiş direkt... hamile kadina denecek laf mi bu? Yengem koridora çıkmış ağla ağla sonra abimi aramış abim almış onu herneyse sonra başka doktorlara da gittiler çok üzüldüm ailece ama vaz geçmedik bebekten şükür şimdi 4 yaşında zehir gibi :))) insanlar hayatlarında çoğu zaman imtihan edilir senin en zor imtihanın sanırım bu anlar Rabbim sonunu hayır eylesin yüzünü güldürsun İnşAllah
Canjm benim senle ne alakası var saçmalama tabiki yazicaksin hepimiz sikintimizi paylaşıyoruz.ben kızımda ayrintilida sıkıntı yaşadım amniosentez ve ameliyata kadar süren zorlu süreç yine aynı şeyleri yaşarım diye korkuorum cokcanım benim yüzümden mi böyle düşünüyosun? sizleri endişelendiriyosam üzüyosam affedin lütfen. sık da girmiyorum ama canınızı sıkıyorum galiba
Biz de şok olduk alalım dedikleri zaman. Asla öyle tek doktora güvenip vazgeçmemek lazım bebekten. Sonra diğer doktorlar umut var iyileşebilir dedi. Ya aldırsaydık allah korusun. Malesef her doktora da güven olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?