2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Biraz dışarı çıktık oğlumla hava süperdi iyi geldi banada kafamı topladım.

Mevzuya geleyim arkadaşlar 4 gün önce evde bir mevzu patladı bnm eşimin burada tek bir ablası var ailesi memleketlerinde. Bir ablasıda orada yaşıyor. Bunun 15 yaşında 1 oğlu var okumak istememiş okulu bırakmış eşimi aramış diyor ki yollayayım orda işe koy çalışsın burda avel avel geziyor sigara kokuyor eve gelip içip içmediğini bile bilmiyorum demiş. Eşim bahsetmiştim unlu bir yerde restoran şefi konumu iyi dükkanda bir komi azalmış onun yerine ablasının oğlunu getirecek bekar evi var oraya koyacağım diyor aynı semtte olacağız yani. Çocuğa da teklif edecek mecbur dayınım ister gel burda kal ister orada ben dun gece açtım ağzımı vurdum ayağımı yere istemiyorum kesinlikle ddm farz et ki çocuk dedi ki dayı sende kalırım ben kimsenin çocuğunun sorumluluğunu kabul etmiyorum ddm. Delikanlı çocuk ne işi var bnm evimde bak beni insanlarla sonradan kötü etme baştan kötü olayım ddm. Tartıştım epeyce gece 3e kdr kasıklarım ağrıdı sinirden kendimi sıkmaktan. Eşim duygusal düşünüyor ama ben istemiyorum eşimin işi zaten zor iş beni yoruyor gomlekleri pantolonları evin işi gücü bide bebek gelecek 2 gun sonra eşek kdr çocuk yatacak evde oplene kdr ne özel hayat kalacak ne bişi gelmez ben yazın çocuk emzirirken memem dışarda geziyorum resmen emdirmekten evde dusunsenize koca çocuk sonuç şu tmm sus gelmeyecek ben getirmicem eve fln ddi ama bekar evinde bile yaşasa huzursuz ediyor beni o çocuğun ordan buraya gelmesi sinirlerim tepemde kızlar inanılmaz gerildim yine sabahta öpüyor kokluyor bi git ddm ya işine git ddm size göre abartıyor muyum ben

1cicek3bocek canım benim ya sıkma canini bak adam eve gtrmicekmis bence koca çocuğu gwtrmesde ewinize ne munasebet sonuçta erkek çocuğu senle kalmasına müsade etmez. Yani bekar evinde kalır belki arada yemeğe çağrır fln sonuçta onunda yigeni öyle düşün bence.sen kendi yigenin olsa nasıl olsun isterdin.ewine getrmedgi sürece hiç bi sıkıntı olmaz bence hiç bir aklı başında adamda yigenide olsa ewinde barindirmak istemez gönlünü ferah tut. Şimdi gebeyiz ya biz kuruoruz kafamizda takmamaya çalış inan bişi olmaz adamın yigeni ayol =))

canım öncelikle bebeğin için sakin ol sen kendini ne kadar sıksanda olacak olur eşinle de kötü olma hassas dönemler akşam eşin gelince bize anlattığın gibi ona da anlat eminim oda senin yorulmanı ve üzülmeni istemez

Cnm bende vicdansız değilim arada gelsn kalsın o problem değl ama bak bnm eşim doğulu sen oraların zihniyetini bilmezsin elini versen kolunu alamazsın çocuk ufak yaş olarak ama eşek kdr 2 gün sonra başıma ekşitecekler evet onun yeğeni ama bnm değil nitekim kendi yeğenim bile olsa kbl etmem ben çocuk hasta bide anemi hastası annesi ne sorumsuz ddm hasta hasta para için yolluyor buraya kurmuyorum inan yaşayacağım ben bunları sonra kotu olacağım eşimede söyledim hatta

Canım bir çocuğun sorumluluğunu alma konusunda haklısın ama zaten sizde kalmayacakmış, eşin sonuçta dayısı aynı durumda senin yeğenin olsa belki sen de sahip çıkmak isteyebilirdin. Bence hiç gerilme zaten bekar evinde bile problem yaşasa eşin geri gönderir ailesinin yanına,kimse birinin sorumluluğunu almak istemez....Hem genç o ya ne ütüsü pantolonu hepsini kendi halletsin kimse senden birşey de beklemez rahat ol sen...

Anlattım aynen cnm diyor ki bekar evinde makine de var ütüde bende bekar hayatı yaşadım oda alışsın dedi ama bizim doğu insanı alem inan 2 gün sonra dayısı evine almadı sahip çıkmadı diyecekler biz kotu olcaz özellikle ben el kızıyım ya

Canim eşine yüklenme bence. Bunu teklif eden de hata çünkü. Hayır diyememiştir eminim. O da evinde biri olsun istemez. Ki esin seni kıskanan biri bildiğim kadariyla. Sen de çok çok haklısın. Size gelmeyecek olsa bile,bir gencin sorumluluğunu almış olacak eşin. Bekar evindeyken ya da disarida bi hata işlese görümcen eşinden bilir belki de... Bence esin için daha zor bir durum olmuş. Hiç gerilme lutfen, istişare edince zaten getirmem eve demiş kocan

Canım benim bnce eşini iyi tanirsib ewe alirmi gercekten baskalarinin lafyla

Umarım öyle olur dayısı ama bnm eşim çok fedakar anasının babasının vermediği ilgiyi o vermeye çalışacak biliyorum doğu insanı brz farklı oluyor cnm doğulu arkadaşlar var bilirler bana ters gelen şeyler onlara normal geliyor eşimde bu konularda çok hassas aslında nasıl bole bişiye kalkıştı bilmiyorum yeğeni sahipsiz değil ki sahip çıksın cnm ne münasebet gonderirler ona bana güvenip sonumuz nolucak bilmiyorum

canım benim yüzümden mi böyle düşünüyosun? sizleri endişelendiriyosam üzüyosam affedin lütfen. sık da girmiyorum ama canınızı sıkıyorum galiba

Aaaa tommbik ne diyorsun sen, ne alakası var seninle.
Haftalardır iyi kötü bir sürü haber aldık, yaşananlar kolay değil ve hepimizin desteğe ihtiyacı var bu süreçte. Lütfen böyle düşünme ve bu sıkıntılı günleri bizimle paylaş ki hafifletebilelim, destek olabilirim sıkıntılarına. Hepimiz için söylüyorum, kabul etmek hiç kolay değil, bir sürü farklı sıkıntıyla karşılaşan hatta kayıpları olan arkadaşlarımız oldu. Herkes için kendi yaşadıkları önemli elbette ama ben sizlerden çok destek buluyorum. Bir sürü mesajdan bir sürü sıkıntıma çare buluyorum. Ben de size destek olmak istiyorum ve bildiklerimi yazmaya çalışıyorum.

Lütfen böyle düşünme, herşey çok güzel olacak :)))

Ya çocuk bide anemi hastası beslenmesi iyi olmalı buralarda başına bişi gelse nolucak. Ben herşeyi ileri düşünüyorum ama eşim dar kafalı. Çok kıskanç sen ne diyorsun bana diyor ki dun dur Bi deneyelim gelsin bakalım belki ben rahatsız olacağım diyo. Sen salak mısın ddm ya 2 gün sonra kotu olacağına baştan kbk etme ddm yaşı ufak de almıyorlar de bitsin gitsin ddm ben birkaç ağır laf edince tmm sus gelmeyecek o çocuk buraya dedi. Ya ben evimde şort atlet geziyorum yazları geceleri kısacık giyip yatıyorum bebekte olunca daha zor olacak dusunsene evde genç bi oğlan varken gezilir mi eşime bunları bile anlattım eminim dusunup mantıklı karar alacaktır o çocuğun buraya hiç gelmemesi gerekli

kızlar birşey diyecem ben sigara içmiyorum kullanmıyorum ama sabahtan burnuma sigara külü koksu geliyor canım ve canım istiyor

bcanım şimdi gördüm benim oğlum olsaydı adı ayaz yiğit olucaktı ama kız ismi arıyorum bende şimdi :))))

Ben istemediğim surece getiremez ama huzurumuz kaçar maalesef ablasıyla kotu olur
Canım o yolluosa o çocuğu çok ta dusunmuo bence kusura bakma ben 15 yaşında çocuğumu başka şehre yollayamam açıkçası. Kötü olucak bi kişi varsa o da ablası maalesef kendi çocuğunu zapedemeyip başkasına sorumluluk atamaz kimse dayisida olsa. Sen başka eve koyarsin işini de bulmuş dayısı ee tamam daha nolsun kimse sizde kalması ni isteyemes isterse ağzının payını alır dicem ama dogulilar bu konuda birbirine çok bağlı birbirini kirmazlar bişi deme ye cekinirler fln.esin halleder sen üzülme o getrmeyi kabul etmisse herseyi dusunmustur ztn

Hakkaten... hele ki hamileliğin son aylarında afakanlr basıyor. insanin bedeni sutyen bile kabul etmiyor sıcaklarda iki çocuğun var her an don atletle bile evde koşturuyor olacaksın. Yanı baştan kabul etmemek daha mantıklı en azından geri gönderdiler muhabbetini yapamazlardı. İş yerine sordum kabul etmiyorlar felan deyip geri çevirse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…