- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.641
Selamlarımı ilet o halde canim, merak etmiştim hiç burda goremeyinceİkiside Facebook grubundalar cnm
Valla cnm ben diyeceğimi dedim eşimde ona göre duşunsun taşınsın bnm huzurum kaçarsa kimsede huzur bırakmam sağolsunlar zaten 3. Bebeğim 2 lohusalık donemimde krize soktular beni bunda da herhalde yapmak istedikleri o ama o fırsatı vermeyeceğim kesinlikle kaynanama bile gelme doğuma hastasın o halimle sana bakamam dedim açık açık çokta fifi yani hiç umrum değil kimse eşime hiçbirinden hayır yok benden varCanım o yolluosa o çocuğu çok ta dusunmuo bence kusura bakma ben 15 yaşında çocuğumu başka şehre yollayamam açıkçası. Kötü olucak bi kişi varsa o da ablası maalesef kendi çocuğunu zapedemeyip başkasına sorumluluk atamaz kimse dayisida olsa. Sen başka eve koyarsin işini de bulmuş dayısı ee tamam daha nolsun kimse sizde kalması ni isteyemes isterse ağzının payını alır dicem ama dogulilar bu konuda birbirine çok bağlı birbirini kirmazlar bişi deme ye cekinirler fln.esin halleder sen üzülme o getrmeyi kabul etmisse herseyi dusunmustur ztn
kızlar birşey diyecem ben sigara içmiyorum kullanmıyorum ama sabahtan burnuma sigara külü koksu geliyor canım ve canım istiyor
canımmm inşallah detaylıdan muuusmutlu dönersiiiin aynı gün benimde kontrolüm var bakalım ikimizde güzel haberler alırız inşallah :)günaydın kızlar güzel haftalar olur inşallah.bizde prensesimi cumartesi gördük çok şükür iyi 10.03.2016 da bizim detaylı var bakalım bebeğimin kafasındaki kistler kayboldu mu çok merak ediyorum. doktorum 1 ay sonra seni kalp ekosuna yollayacaz dedi bir sorun mu var dedim yok rutin şeyler dedi.şeker yüklemesini de yapacaksın dedi yapmak istemiyorum dedim öyle bir lüksümüz yok dedi riskli gebesin yapılacak dedi rabbim yardımcımız olsun sağlıkla alalım evlatlarımızı ben bu iki haftayı da atlatsam daha rahat edecem.
Oyle oluyor aynen doğum sonrası zaten herkes batıyor insana bende eşime onu ddm zaten resmi şirket onlar 18 yaş altı almıyorlar ama anne baba imzası ile alınıyormuş para için yolluyorlar nerden baksan 2000tl alır çocuk ordan sigortası da yatar para için çocuğumu gözümden çıkarcam Allah akıl fikir versin eşim ne yaparsa kendine yapar bu saatten sonra beni ilgilendirmiyor ablası Allah vere arasa ben direk soyleyeceğimi biliyorumHakkaten... hele ki hamileliğin son aylarında afakanlr basıyor. insanin bedeni sutyen bile kabul etmiyor sıcaklardaiki çocuğun var her an don atletle bile evde koşturuyor olacaksın. Yanı baştan kabul etmemek daha mantıklı en azından geri gönderdiler muhabbetini yapamazlardı. İş yerine sordum kabul etmiyorlar felan deyip geri çevirse?
e bebekten aldım tatlım hepsi 137 tl tuttuCok guzelleeer nerden aldınn:)
Esra basladı ya hemen ortaya cıktnSelam kızlar,
Moraller yüksek dimiii? :) Her şey güzel olacak deyip devam ediyoruz hadi bakalım.
bende bakiim oglusuma :) gule gule giysin yakisikli insallaaahhe bebekten aldım tatlım hepsi 137 tl tuttu
Esra basladı ya hemen ortaya cıktn
Biraz dışarı çıktık oğlumla hava süperdi iyi geldi banada kafamı topladım.
Mevzuya geleyim arkadaşlar 4 gün önce evde bir mevzu patladı bnm eşimin burada tek bir ablası var ailesi memleketlerinde. Bir ablasıda orada yaşıyor. Bunun 15 yaşında 1 oğlu var okumak istememiş okulu bırakmış eşimi aramış diyor ki yollayayım orda işe koy çalışsın burda avel avel geziyor sigara kokuyor eve gelip içip içmediğini bile bilmiyorum demiş. Eşim bahsetmiştim unlu bir yerde restoran şefi konumu iyi dükkanda bir komi azalmış onun yerine ablasının oğlunu getirecek bekar evi var oraya koyacağım diyor aynı semtte olacağız yani. Çocuğa da teklif edecek mecbur dayınım ister gel burda kal ister orada ben dun gece açtım ağzımı vurdum ayağımı yere istemiyorum kesinlikle ddm farz et ki çocuk dedi ki dayı sende kalırım ben kimsenin çocuğunun sorumluluğunu kabul etmiyorum ddm. Delikanlı çocuk ne işi var bnm evimde bak beni insanlarla sonradan kötü etme baştan kötü olayım ddm. Tartıştım epeyce gece 3e kdr kasıklarım ağrıdı sinirden kendimi sıkmaktan. Eşim duygusal düşünüyor ama ben istemiyorum eşimin işi zaten zor iş beni yoruyor gomlekleri pantolonları evin işi gücü bide bebek gelecek 2 gun sonra eşek kdr çocuk yatacak evde oplene kdr ne özel hayat kalacak ne bişi gelmez ben yazın çocuk emzirirken memem dışarda geziyorum resmen emdirmekten evde dusunsenize koca çocuk sonuç şu tmm sus gelmeyecek ben getirmicem eve fln ddi ama bekar evinde bile yaşasa huzursuz ediyor beni o çocuğun ordan buraya gelmesi sinirlerim tepemde kızlar inanılmaz gerildim yine sabahta öpüyor kokluyor bi git ddm ya işine git ddm size göre abartıyor muyum ben
yaaa çok zor seçtiiiim sen tecrübeli annesin güzeller dimiiiii :)Yaaa bunlar bi harika :) güzel günlerde kullanın cok guzeller jindamcım
Yuksek yuksek... Totoma saplanan ağrı dışında çok iyiyimSelam kızlar,
Moraller yüksek dimiii? :) Her şey güzel olacak deyip devam ediyoruz hadi bakalım.
A.s söylerim canım bende sık girmiyorum buradayım hep ben görürsem iletirimSelamlarımı ilet o halde canim, merak etmiştim hiç burda goremeyince
bak kızzz geç bile kaldınnn :) eşim sadece hastane çıkışı alim diye verdi kartı ben yine tutamadm kendimi :)bende bakiim oglusuma :) gule gule giysin yakisikli insallaaahh
Noldu kıızzAy bugun en olmuşum Esra
İnan çok zevklisin. Hastane çıkışı kolay kolay begenemiyorum ben,ama seninkine bayıldımyaaa çok zor seçtiiiim sen tecrübeli annesin güzeller dimiiiii :)
Ahahahakızlar birşey diyecem ben sigara içmiyorum kullanmıyorum ama sabahtan burnuma sigara külü koksu geliyor canım ve canım istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?