2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Valla cnm ben diyeceğimi dedim eşimde ona göre duşunsun taşınsın bnm huzurum kaçarsa kimsede huzur bırakmam sağolsunlar zaten 3. Bebeğim 2 lohusalık donemimde krize soktular beni bunda da herhalde yapmak istedikleri o ama o fırsatı vermeyeceğim kesinlikle kaynanama bile gelme doğuma hastasın o halimle sana bakamam dedim açık açık çokta fifi yani hiç umrum değil kimse eşime hiçbirinden hayır yok benden var

kızlar birşey diyecem ben sigara içmiyorum kullanmıyorum ama sabahtan burnuma sigara külü koksu geliyor canım ve canım istiyor

Bir şey diyemedim canım sana. Cünku garip şeylere aşeren çok insan duydum tecrübeli arkadaslar yardımcı olur belki bu durumda ne yapmalı.

1cicek3bocek kuzumm esin düsünememistir bi an duygusal davranıp sahiplenmeyr calısmıs belliki. Ama birazcık dediklerini sakin kafayla düsünse zaten eve getirmez. Kücük cocuk degilki tamam gelsin diyesin genc delikanlı olmus artık uygun olmaz o da bunu farkedecektir zaten. Kim ne derse desin tıka kulagını otur evinde sen üzerine düseni yap arada yemege al falan. Zaten dogum yapacaksın esinde illaki bisey der yani ailesine diyemiyosa cekiniyosada baskalarinin sorumsuzlugu yuzunden kendi huzurunu bozma. O cocugada yazik ne demek sigara iciyo bisey yapiyo vs bi cocuk bu kadarmi basi bos birakilir bide sanki sadece cocugun sucu gibi baslarindan atiyolar bunu da soyle esine biri bisey dedigi zaman altta kalmayin. Sen sonuna kadar haklisin hani bu ne hamilelik tribi ne de gelin tribi.
Olabildigince uzaktan koruyup kollayin cocugu.

1cicek3bocek canim simdi okudum meselyi,valla bence sonuna kadar haklisin,bende olsam birebir ayni tepkiyi verirdim esime,ne munasebet canim gelecekte sizde kalacak,olduuu,sen dogum yapacaksin ve kendine ait bir alanin var evde yeri gelir sen ciplak dolasmak istersin yeri gelir esin ister,cok afedersin ama evde biri varken insan yatak odasinda bile tedirgin yatiyor,bence esinle tekrar bi konus ve kesin sonuca bagla,istemedigini soyle kimse size guvenipte hareket etmesin yani. Ayyy sinirlendimmmm

canımmm inşallah detaylıdan muuusmutlu dönersiiiin aynı gün benimde kontrolüm var bakalım ikimizde güzel haberler alırız inşallah :)

Oyle oluyor aynen doğum sonrası zaten herkes batıyor insana bende eşime onu ddm zaten resmi şirket onlar 18 yaş altı almıyorlar ama anne baba imzası ile alınıyormuş para için yolluyorlar nerden baksan 2000tl alır çocuk ordan sigortası da yatar para için çocuğumu gözümden çıkarcam Allah akıl fikir versin eşim ne yaparsa kendine yapar bu saatten sonra beni ilgilendirmiyor ablası Allah vere arasa ben direk soyleyeceğimi biliyorum

Hayır canım abartmıyorsun. Tabi ki evde ergen bir çocuk. Ergenlerle uğraşmak çok zor. Anası zabdetsin orda zabdedebiliyorsa... O kadar kolay değil. Başka evde de olsa. Onun sorumluluğunu eşin almış olacak. Ne güzel ana baba var ya. Kendi uğraşamasın hop gönder başkasının yanına.... Sonuna kadar diren canım....

Kizlar bende dogum icin birseyler yapmaya ornek cikarmaya basladim bakalim hangisi icime sinerse ondan yapacagim arkalarina tul takip icine ya seker ya da lavanta koymayi planliyorum bide miknatis yapistiracagim dolap susu olarakta kullanabilir insanlar diye :) simdilik bir tulum ve elbise ile basladim bakalim :)

Eklentiler

• PhotoGrid_1456757301161.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 15
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…