2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
İnan çok zevklisin. Hastane çıkışı kolay kolay begenemiyorum ben,ama seninkine bayıldım ben halen seçemedim hastane cikisini. Niye bu kadar özen gosteriyorsun dersen,sadece onu alıcam o yuzden
ayyy şu annnn çooooooooooooook sevindim ki beeeeeeeeeeeen bende çooook zor karar verdim ama doğru bi tercih yaptıgımı düşünüyorum sindi içime :) tabi abiden kalanları giycek bıcırık ama olsun arada çok fark yok hepsi yepyenidir şimdi dimi

Topigin beceriksizi olarak cok begendim ben :)))

1cicek3bocek Okudum yazdıklarını da yazılanları da. Benim görüşüm şöyle, evde kalmasını istememe konusunda sonuna kadar haklısın, eşin de bu konuda ısrar etmemeli zaten ki etmemiş sanırım. Başka bir evde kalacaksa da hiç karışma derim onların gözünde kötü olsan bile, boşver gitsin :) Belki annesi dayısının desteği ile iş güç sahibi olur belki durumu düzelir diye umut ediyorlardır, bilemem tabii ayrıntılı.
Ama takıldığım bir nokta oldu: keşke Doğulu ya da Batılı diye ayrım yapmadan yazsan :) Bunu art niyetle yazmadığını biliyorum ama zaten ülkece çılgınca ayrışmışken bizler bunu keşke yapmasak.
İnsanın iyisi ve kötüsü olabilir ama Doğulu ve Batılısı olmamalı bence.

Sen gerekeni soylemissin canim aynen. Eve felanda getiremez artık ne yaparlarsa yapsınlar hic üzme kuzunu.

ya sen niye öyle tatlısıııınn olur mu öyle şey ablacım yaa herkesin üzüldüğü farklı noktalar var ve burda hepimiz birbirimize destek olmayı çok istiyoruz emin ol... inşallah bu da çok iyidir işinde ve tertemiz bi sonuçla dönersin inşallah ablacım kaç haftalıkken gitmiş olcaksın?

Ya çocuğa da yazık gelse 5 karış suratımı izleyecek o da istemeyecek ben ne ona ne kendime bunları yaşatmak istemiyorum ben arada gelip kalmasına bişi demiyorum zaten ama sorumluluk alamam diyorum ben zaten bişey pişirsem içime sinmez ona yedirmeden ama anasının babasının sahip çıkmadığı çocuğu ben ne kdr düşüneyim. Dusunmek zorunda da değilim eşim sağlıklı düşünemiyor şuan hiç. Eşim zevkine keyfine düşkün biridir o da rahat edemez sonradan. Ama bunu baştan düşünmüyor ben onun yerine düşünüyorum o hala göremiyor doğruyu yanlışı gördüğü zaman geç olacak maalesef

haklısın valla canım sonuna kadar senin zaten 1 bebeğin var 2. karnında kocaman gencin ne işi var sende gitsin gelsin evinden hem okul okumamanın zorlugunu da görmüş olsun öyle iş hayatı kolay sanıyolar ama heheyttt hayat öyle miii? eşin duygusal davranıyo ama o iş sakat yani

Ben diyeceğimi ddm zaten getiremez bnm rızam olmadan getirirse neler olacağını o çok iyi bilir bide beni düşün ne kdr snr oldum

Hele onları doğuma yakın yıkayıp asınca,sonra da utuleyince aldığın zevki hic bir şeyden almiyorsun inan :) inşallah hepimiz yaşayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…