- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.661
Tebrik ediyoruuuz aferiiinn iyiki yaptınnYuksek yuksek... Totoma saplanan ağrı dışında çok iyiyimhalilari cirptim neyime güvendim bilmem
Yok burda değiller... Ben hiç görmüyorum. @bervam beni fb den de attı zaten gelse soracağım neden diye...@bervam ve @papatya380150 nın yazdığı oluyor mu hiç kizlar.
ayyy şu annnn çooooooooooooook sevindim ki beeeeeeeeeeeenİnan çok zevklisin. Hastane çıkışı kolay kolay begenemiyorum ben,ama seninkine bayıldımben halen seçemedim hastane cikisini. Niye bu kadar özen gosteriyorsun dersen,sadece onu alıcam o yuzden
Topigin beceriksizi olarak cok begendim ben :)))Kizlar bende dogum icin birseyler yapmaya ornek cikarmaya basladim bakalim hangisi icime sinerse ondan yapacagim arkalarina tul takip icine ya seker ya da lavanta koymayi planliyorum bide miknatis yapistiracagim dolap susu olarakta kullanabilir insanlar diye :) simdilik bir tulum ve elbise ile basladim bakalim :)
Yuksek yuksek... Totoma saplanan ağrı dışında çok iyiyimhalilari cirptim neyime güvendim bilmem
Ya çocuk bide anemi hastası beslenmesi iyi olmalı buralarda başına bişi gelse nolucak. Ben herşeyi ileri düşünüyorum ama eşim dar kafalı. Çok kıskanç sen ne diyorsun bana diyor ki dun dur Bi deneyelim gelsin bakalım belki ben rahatsız olacağım diyo. Sen salak mısın ddm ya 2 gün sonra kotu olacağına baştan kbk etme ddm yaşı ufak de almıyorlar de bitsin gitsin ddm ben birkaç ağır laf edince tmm sus gelmeyecek o çocuk buraya dedi. Ya ben evimde şort atlet geziyorum yazları geceleri kısacık giyip yatıyorum bebekte olunca daha zor olacak dusunsene evde genç bi oğlan varken gezilir mi eşime bunları bile anlattım eminim dusunup mantıklı karar alacaktır o çocuğun buraya hiç gelmemesi gerekli
Sen gerekeni soylemissin canim aynen. Eve felanda getiremez artık ne yaparlarsa yapsınlar hic üzme kuzunu.Oyle oluyor aynen doğum sonrası zaten herkes batıyor insana bende eşime onu ddm zaten resmi şirket onlar 18 yaş altı almıyorlar ama anne baba imzası ile alınıyormuş para için yolluyorlar nerden baksan 2000tl alır çocuk ordan sigortası da yatar para için çocuğumu gözümden çıkarcam Allah akıl fikir versin eşim ne yaparsa kendine yapar bu saatten sonra beni ilgilendirmiyor ablası Allah vere arasa ben direk soyleyeceğimi biliyorum
Noldu kıızz
ya sen niye öyle tatlısıııınnMerhaba kızlar. Ben bugün bişey yaptım pişman oldum ama geri dönüşüm olmadı malesef. Benim detaylımı doktorumun asaitanı ayarladı 10 Mart idi. Bende bugün dayanamadım hastaneyi aradım daha erkene varmı diye neyse 3 Mart'a buldum (çok sevindim bir hafta öncesine bulundum diye) Neyse eşimi aradım o iznini perşembeye aldı (değiştirdi) sonra bir bakayım dedim radyoloji doktorlarına kadın doğumcumun bana ayarladığı doktor yrd.doç. muş. Benim perşembeye aldığım doktor uzman dr. muş. Canım bir sıkıldı bir sıkıldı, eşimede bişey diyemedim çünkü o da iznini değiştirdi ben öyle diyince. Offf ne bileyim işte bir iş becerdim ama hakkımda hayırlısı ne yapayim... Derdimi dinlediğiniz için teşekkür ettim canlar. Bana kızmayın oldu mu? Herkes de ne dertler var, ben neyi kendime dert ediyorum diye.... Seviliyorsunuz. Öptüm...
Yaa canimsin cok sagol ben sanada orerim kiii n olcaakk sankii canim beniimmmTopigin beceriksizi olarak cok begendim ben :)))
Ya çocuğa da yazık gelse 5 karış suratımı izleyecek o da istemeyecek ben ne ona ne kendime bunları yaşatmak istemiyorum ben arada gelip kalmasına bişi demiyorum zaten ama sorumluluk alamam diyorum ben zaten bişey pişirsem içime sinmez ona yedirmeden ama anasının babasının sahip çıkmadığı çocuğu ben ne kdr düşüneyim. Dusunmek zorunda da değilim eşim sağlıklı düşünemiyor şuan hiç. Eşim zevkine keyfine düşkün biridir o da rahat edemez sonradan. Ama bunu baştan düşünmüyor ben onun yerine düşünüyorum o hala göremiyor doğruyu yanlışı gördüğü zaman geç olacak maalesef1cicek3bocek kuzumm esin düsünememistir bi an duygusal davranıp sahiplenmeyr calısmıs belliki. Ama birazcık dediklerini sakin kafayla düsünse zaten eve getirmez. Kücük cocuk degilki tamam gelsin diyesin genc delikanlı olmus artık uygun olmaz o da bunu farkedecektir zaten. Kim ne derse desin tıka kulagını otur evinde sen üzerine düseni yap arada yemege al falan. Zaten dogum yapacaksın esinde illaki bisey der yani ailesine diyemiyosa cekiniyosada baskalarinin sorumsuzlugu yuzunden kendi huzurunu bozma. O cocugada yazik ne demek sigara iciyo bisey yapiyo vs bi cocuk bu kadarmi basi bos birakilir bide sanki sadece cocugun sucu gibi baslarindan atiyolar bunu da soyle esine biri bisey dedigi zaman altta kalmayin. Sen sonuna kadar haklisin hani bu ne hamilelik tribi ne de gelin tribi.
Olabildigince uzaktan koruyup kollayin cocugu.
Beni burda yanlısss bırakma zatenA.s söylerim canım bende sık girmiyorum buradayım hep ben görürsem iletirim
Ya büyükleri değilde yolluk,küçük halıları cirptim ama bin pismanimTebrik ediyoruuuz aferiiinn iyiki yaptınn
haklısın valla canım sonuna kadar senin zaten 1 bebeğin var 2. karnında kocaman gencin ne işi var sende gitsin gelsin evinden hem okul okumamanın zorlugunu da görmüş olsun öyle iş hayatı kolay sanıyolar ama heheyttt hayat öyle miii? eşin duygusal davranıyo ama o iş sakat yaniBiraz dışarı çıktık oğlumla hava süperdi iyi geldi banada kafamı topladım.
Mevzuya geleyim arkadaşlar 4 gün önce evde bir mevzu patladı bnm eşimin burada tek bir ablası var ailesi memleketlerinde. Bir ablasıda orada yaşıyor. Bunun 15 yaşında 1 oğlu var okumak istememiş okulu bırakmış eşimi aramış diyor ki yollayayım orda işe koy çalışsın burda avel avel geziyor sigara kokuyor eve gelip içip içmediğini bile bilmiyorum demiş. Eşim bahsetmiştim unlu bir yerde restoran şefi konumu iyi dükkanda bir komi azalmış onun yerine ablasının oğlunu getirecek bekar evi var oraya koyacağım diyor aynı semtte olacağız yani. Çocuğa da teklif edecek mecbur dayınım ister gel burda kal ister orada ben dun gece açtım ağzımı vurdum ayağımı yere istemiyorum kesinlikle ddm farz et ki çocuk dedi ki dayı sende kalırım ben kimsenin çocuğunun sorumluluğunu kabul etmiyorum ddm. Delikanlı çocuk ne işi var bnm evimde bak beni insanlarla sonradan kötü etme baştan kötü olayım ddm. Tartıştım epeyce gece 3e kdr kasıklarım ağrıdı sinirden kendimi sıkmaktan. Eşim duygusal düşünüyor ama ben istemiyorum eşimin işi zaten zor iş beni yoruyor gomlekleri pantolonları evin işi gücü bide bebek gelecek 2 gun sonra eşek kdr çocuk yatacak evde oplene kdr ne özel hayat kalacak ne bişi gelmez ben yazın çocuk emzirirken memem dışarda geziyorum resmen emdirmekten evde dusunsenize koca çocuk sonuç şu tmm sus gelmeyecek ben getirmicem eve fln ddi ama bekar evinde bile yaşasa huzursuz ediyor beni o çocuğun ordan buraya gelmesi sinirlerim tepemde kızlar inanılmaz gerildim yine sabahta öpüyor kokluyor bi git ddm ya işine git ddm size göre abartıyor muyum ben
Vay kaçak bervamYok burda değiller... Ben hiç görmüyorum. @bervam beni fb den de attı zaten gelse soracağım neden diye...
Ben diyeceğimi ddm zaten getiremez bnm rızam olmadan getirirse neler olacağını o çok iyi bilir bide beni düşün ne kdr snr oldum1cicek3bocek canim simdi okudum meselyi,valla bence sonuna kadar haklisin,bende olsam birebir ayni tepkiyi verirdim esime,ne munasebet canim gelecekte sizde kalacak,olduuu,sen dogum yapacaksin ve kendine ait bir alanin var evde yeri gelir sen ciplak dolasmak istersin yeri gelir esin ister,cok afedersin ama evde biri varken insan yatak odasinda bile tedirgin yatiyor,bence esinle tekrar bi konus ve kesin sonuca bagla,istemedigini soyle kimse size guvenipte hareket etmesin yani. Ayyy sinirlendimmmm
Hele onları doğuma yakın yıkayıp asınca,sonra da utuleyince aldığın zevki hic bir şeyden almiyorsun inan :) inşallah hepimiz yaşayacağızayyy şu annnn çooooooooooooook sevindim ki beeeeeeeeeeeenbende çooook zor karar verdim ama doğru bi tercih yaptıgımı düşünüyorum sindi içime :) tabi abiden kalanları giycek bıcırık ama olsun arada çok fark yok hepsi yepyenidir şimdi dimi
teşekkür ederiiiiz teyzesiiiiiii:) AMİNNNNNNN kocamaaaan hemde :)Yerim onun cicilerini :) Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin kuzum içinde de görürüz inşallah :)
teşekkür ederim ablacııımGüle güle giysin bebişin....
Hahah ya bu mesajını kocama ders diye okutmak istiyorum musadenleKız etin ne budun ne bi de halı cırpmış yaaa otur oturduğun yerde. Süpürge yapılması lazım evde kocamı bekliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?