- 25 Aralık 2015
- 1.508
- 1.812
- 48
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.681
ayyyy dimiiii yaaaaaaaaa :) oyyy tez gelsinnn yazda hazırlık başlasın :) ne güzel bi duygu ya eşyası bu kadar seviliyorsa kendisini nasıl sevcem acaba :)Hele onları doğuma yakın yıkayıp asınca,sonra da utuleyince aldığın zevki hic bir şeyden almiyorsun inan :) inşallah hepimiz yaşayacağız
Ayol yok ablam asla almam ya bakmak zor geliyorsa doğurmayın arkadaş kendi çocuğuma zor bakıyorum inan ben direneceğim eve almayı bırak napıp ne edip getirtmeyeceğim buraya onu eşim otursun evinin soeumluluğuna baksın önceHayır canım abartmıyorsun. Tabi ki evde ergen bir çocuk. Ergenlerle uğraşmak çok zor. Anası zabdetsin orda zabdedebiliyorsa... O kadar kolay değil. Başka evde de olsa. Onun sorumluluğunu eşin almış olacak. Ne güzel ana baba var ya. Kendi uğraşamasın hop gönder başkasının yanına.... Sonuna kadar diren canım....
vealeykümesselaamrahmetullahuveberekatuhuAaaaaayy sonunda gelebildimSelam herkese
Canımmm o senin tatlılığınya sen niye öyle tatlısıııınnolur mu öyle şey ablacım yaa herkesin üzüldüğü farklı noktalar var ve burda hepimiz birbirimize destek olmayı çok istiyoruz emin ol... inşallah bu da çok iyidir işinde ve tertemiz bi sonuçla dönersin inşallah ablacım kaç haftalıkken gitmiş olcaksın?
Ayy nerdesin zaten depresyondayımAaaaaayy sonunda gelebildimSelam herkese
Bismillahirrahmanirrahim. Nasılsın din kardeşim ?vealeykümesselaamrahmetullahuveberekatuhu
Nerden geldin,kimleydin,ne yaptın,neden yoktun,neden simdi geldin hepsinin hesabını vereceksin uleeynnAaaaaayy sonunda gelebildimSelam herkese
Ayy nerdesin zaten depresyondayım
Bi leo icin cektiklerine bakSabah 7'de uyudum sonra 11'de uyandırıldım simdi bir saat zorla yine uyumaya calıstım.
Üstelik sabrım sınanıyor! Evimin dibinde inşaat baslıyor bütün gün beynimin içini kazıyorlar sanki.
e tamam işte zamanıymışta hiiiiç sıkma canını eminim o doktorda işinde iyidir ve güzel sonuçlar vercek sana :) pozitif gir detaylıya pozitifte çık inşallah :)Canımmm o senin tatlılığın22.haftadayım canım. Zaten hastane 22 den önce bakmıyoruz bir sorun yoksa dedi. 10 Martta 23 hafta olacaktık... İnşallah herşey güzel olurda pişman olmam...
iyiyim ey mümine sen nasılsın? sen nirdasın kaç gündür :)Bismillahirrahmanirrahim. Nasılsın din kardeşim ?
Ayy söyle mavis papyonlu falan ♥ denesemmi acaba bi kereYaa canimsin cok sagol ben sanada orerim kiii n olcaakk sankii canim beniimmm
Kesinlikle doğulu batılı meselesi değil aslında nitekim bnm bi tarafım da doğulu annem eşimin tarafından ne yazık ki bu bahsettiğim problemler ve türevleri doğu illerinde sık oluyor yoksa turkude kurdude bnm dir1cicek3bocek Okudum yazdıklarını da yazılanları da. Benim görüşüm şöyle, evde kalmasını istememe konusunda sonuna kadar haklısın, eşin de bu konuda ısrar etmemeli zaten ki etmemiş sanırım. Başka bir evde kalacaksa da hiç karışma derim onların gözünde kötü olsan bile, boşver gitsin :) Belki annesi dayısının desteği ile iş güç sahibi olur belki durumu düzelir diye umut ediyorlardır, bilemem tabii ayrıntılı.
Ama takıldığım bir nokta oldu: keşke Doğulu ya da Batılı diye ayrım yapmadan yazsan :) Bunu art niyetle yazmadığını biliyorum ama zaten ülkece çılgınca ayrışmışken bizler bunu keşke yapmasak.
İnsanın iyisi ve kötüsü olabilir ama Doğulu ve Batılısı olmamalı bence.
İnşallah canimm. Hem de nasıl seveceksin. Birinci sıraya yerleşecek beyefendi :)ayyyy dimiiii yaaaaaaaaa :) oyyy tez gelsinnn yazda hazırlık başlasın :) ne güzel bi duygu ya eşyası bu kadar seviliyorsa kendisini nasıl sevcem acaba :)
Dur kuzum dur insallah farkeder gec olmadan. Sen canını sıkıp bebeginide huzursuz etme lutfenYa çocuğa da yazık gelse 5 karış suratımı izleyecek o da istemeyecek ben ne ona ne kendime bunları yaşatmak istemiyorum ben arada gelip kalmasına bişi demiyorum zaten ama sorumluluk alamam diyorum ben zaten bişey pişirsem içime sinmez ona yedirmeden ama anasının babasının sahip çıkmadığı çocuğu ben ne kdr düşüneyim. Dusunmek zorunda da değilim eşim sağlıklı düşünemiyor şuan hiç. Eşim zevkine keyfine düşkün biridir o da rahat edemez sonradan. Ama bunu baştan düşünmüyor ben onun yerine düşünüyorum o hala göremiyor doğruyu yanlışı gördüğü zaman geç olacak maalesef
Nerden geldin,kimleydin,ne yaptın,neden yoktun,neden simdi geldin hepsinin hesabını vereceksin uleeynn
Çıkacağım zaten gruptan bende cnm beceremedim dun akşam eşim tableti geririrse ondan yapacağımBeni burda yanlısss bırakma zaten
Onu biliyorum hatta sanırım en hafifi de oymuş sanırım; aslında joie nin ürünlerinin gümrüklemesini yapıyorum ama kalitesi konusunda emin olamadım fena değil gibi....
iyiyim ey mümine sen nasılsın? sen nirdasın kaç gündür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?