2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Hele onları doğuma yakın yıkayıp asınca,sonra da utuleyince aldığın zevki hic bir şeyden almiyorsun inan :) inşallah hepimiz yaşayacağız
ayyyy dimiiii yaaaaaaaaa :) oyyy tez gelsinnn yazda hazırlık başlasın :) ne güzel bi duygu ya eşyası bu kadar seviliyorsa kendisini nasıl sevcem acaba :)

Ayol yok ablam asla almam ya bakmak zor geliyorsa doğurmayın arkadaş kendi çocuğuma zor bakıyorum inan ben direneceğim eve almayı bırak napıp ne edip getirtmeyeceğim buraya onu eşim otursun evinin soeumluluğuna baksın önce

Canımmm o senin tatlılığın 22.haftadayım canım. Zaten hastane 22 den önce bakmıyoruz bir sorun yoksa dedi. 10 Martta 23 hafta olacaktık... İnşallah herşey güzel olurda pişman olmam...

Canımmm o senin tatlılığın 22.haftadayım canım. Zaten hastane 22 den önce bakmıyoruz bir sorun yoksa dedi. 10 Martta 23 hafta olacaktık... İnşallah herşey güzel olurda pişman olmam...
e tamam işte zamanıymışta hiiiiç sıkma canını eminim o doktorda işinde iyidir ve güzel sonuçlar vercek sana :) pozitif gir detaylıya pozitifte çık inşallah :)

Kesinlikle doğulu batılı meselesi değil aslında nitekim bnm bi tarafım da doğulu annem eşimin tarafından ne yazık ki bu bahsettiğim problemler ve türevleri doğu illerinde sık oluyor yoksa turkude kurdude bnm dir
. Aktını çizmek istedim interiorarchitect çok iyi bilir bence bu durumu ne yazık ki kendi evde yokken gorumceleri doluşmuştu çünkü normal bişi onlara göre anlatabildim mi cnm. Valla cnm obur konuya gelince bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın bana etki ettiği an coşarım

Dur kuzum dur insallah farkeder gec olmadan. Sen canını sıkıp bebeginide huzursuz etme lutfen

Onu biliyorum hatta sanırım en hafifi de oymuş sanırım; aslında joie nin ürünlerinin gümrüklemesini yapıyorum ama kalitesi konusunda emin olamadım fena değil gibi....

:)) bende bilmiyorum ki hiç :)) görmeden aldım ama internetten baya video izledim almadan önce. Pratik,rahat ve dengeli ürünler olduğunu söylüyorlar. Şansıma inşallah doğrudur :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…